WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Karabük Üniversitesi uzaktan eğitim e kayıtlıyım, öğreci belgesi ve transkript gerekti ama okul hiçbir şekilde posta göndermiyor. karabükte olan veya tanıdıgı bulunan var mıdır gidip kargo yapabilecek ? ücret falan da verebilirim acil gerekli belgeler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Kargo göndermeyen okul, kimlik ibra etmeden başkasına verir mi senin öğrenci belgeni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 edevletten ogrenci belgesi alınabiliyor bir bakın isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ya kim gelirse gelsin biri gelip alsın diyorlar. edevletten alınanı da açık öğretim kabul etmiyor ıslak imzalı olacak diyor. siktiminin ülkesinde telefonu açan yok hiç. aras kargoyu aradım sabah gidip alın öğrenci işlerinde kutuda belgem var dedim tamam dediler bakalım. öğrenci işleri faks bile çekmeyiz biz diyodu bi kadın sağolsun faks yolladı diğer 1-2 belge için, kargocuyu da ben karşılarım dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 öğrenci işleri her uni de aynı sfafadsf harbi harbi adam gibi öğrenci işleri olan uni varmı böyle karınca gibi çalışan cana yakın samimi sdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 halloldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 aynı durumu yaşamıştım. öğrenci işlerindeki adam göndermiyoruz diyince neye dayanarak göndermiyorsunuz diye sormustum sinirle, üstüne yönlendirdi. ona da aynı sekilde neye göre hareket ediyorsunuz söyleyin bakayım dedim, neye dayanıyor yani bu göndermeme kararınız. kadın benimle nasıl konusuyorsun dedi yüzüme kapattı. ertesi gün kargo kapıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 resmi belge nasil ispatlayacaksin sen oldugunu..ya atiyorum sana baska birinin eline gecerse ve yasal olmayan amaclar icin kullanirsa..mesela senin transkipti alip isim kisminda tahrifat yapip da yuksek lisansa filan basvurursa..islak imzali resmi belge.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar