Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu kadar boktan yapılmış olacagını tahmin edemezdim
1 mac dota attım 10 bsod
start tusu calışmıyor
mail ettım direk bol küfürlü.
allahtan 8.1 e dönme secenegi koymuslar.

ram knotrolleri sorunlu oc lu makinalarda.
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

aksanla alakasi yok ya, app acmak istiyorum bingde search yapio filan (lol bing), hani nerde ne isime yarar cozemedim. mouse ile iki tik shortcut varken oyuncak disinda bisi diil bi desktop icin.
Firefox beta ile ve chrome a da bir addon ile bu problem cozuluyor. Ben direk firefoxta arıyorum google motorunda. Bazı kelimeleri anlamamak icin ısrar ediyor sozlukten dinleyip bile okudum ama onun dısında gayet akıcı anlıyor searchler icin falan(sesli arıyorsan iste).

Cortana nın ya da voice recognition icin en cok ihtiyac olan sey, benim bazı kelimeleri napacagını define edebilmem olurdu. Mesela paticik diyince ne anlarsa onu direk olarak www.paticik.com a aktarabilsem super islevli olur. Belki yapıyordur da okadar karıstırmadım.

Ornegin "open vlc" dedim 3 tane vlc olan dosya buldu. Bunu default yap ben "open vlc" dedigimde bunu ac diyemedim ne yaparsam yapayım. Bu olsa akar iste.

Maps huzunlu ama kendin yer belirleyemiyosun ustunde. biraz update edilmesi lazım sanırım.
Mesaj tarihi:
Mevcut OS'in dili İngilizce olmasına ragmen tool ile upgrade yapmak istedigimde "farklı bir dil sectiginiz icin bla bla" dedi Türkçe olarak. Şimdi konumu US yapıp tekrar indiriyorum bakalım nolacak.

Dil değişimi olunca herşeyi koru seçeneği seçilmiyordu. Kişisel dosyalar ve hiçbir şey seçenekleri seçilebiliyodu kıllandım.
Mesaj tarihi:
abim windows 7 64 bit almış seriallardan

windows 7 yi nerden indiricem ben. sanırm windows 10 u windows 7 serialı ile yükleme yapamıyoruz. hep torrent lan orjinal kaynka yok mu. torrentten indirdim olmadı
Mesaj tarihi:
ya şimdi win7 bilgisayarım nereden balksan 5 yıllık.. win10 yüklemeye değer mi bilemiyorum çok kararsızım. düzgün çalışan bir win7 varken zaten seneye değiştirirm bilgisayarı derken bir de henüz yeni çıkan bir win10 kurmak gereksiz miş gibi geliyor

siz ne düşünüyorsunuz, özellikle win10 kullanmış olanlar
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

ya şimdi win7 bilgisayarım nereden balksan 5 yıllık.. win10 yüklemeye değer mi bilemiyorum çok kararsızım. düzgün çalışan bir win7 varken zaten seneye değiştirirm bilgisayarı derken bir de henüz yeni çıkan bir win10 kurmak gereksiz miş gibi geliyor

Ben de eski bir makineye kurdum(korsan olarak) win 8 üzerinden usb ye attiğim iso dosyası ile. Hiçbir sorun çıkarmadı fırsatın varsa yükle bence 32/64 bit olayına dikkat et tamamdır.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

abi bende win8'li intel atom işlemcili netbook/tablet vardı. performansı arttı vallah.
Mesaj tarihi:
no

1.)Tarihi 05.09.2015 yaptim

2.)update ara dedim varsa yükledim.

3.)C:WindowsSoftwareDistributionDownload budaki herseyi sildim

4.)admin olarak dosda (cmd.exe) sunu girdim : wuauclt.exe /updatenow
Mesaj tarihi:
navyamphs said:

windows 10'u alına basınca şu cıkıyo

c: de ki görüntü şu

windows update e git diyince görüntü şu

Napiyim, bekliyim mi?

eski sayflarda var; dataları sil /updatenow ile yeniden indir veya direk isoyu kullan
  • Yeni Oluştur...