Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 yukledim biraz nvidia da sorun cikardi ama sonra kendiliginden hal oldu anlamadim neden. en buyuk sorunum text blurry.. %125 e cekmem sart, ekran 2k cozunurluk ve cok kucuk kaliyor text icon vs. windows 8 de de ayni sorun vardi ama cozmustum onu bir sekil.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 çözünürlüğe göre scale ediyor olması gerek otomatik, ben de 150% yapmıştı sanırım surface pro için 2560 çözünürlük 8'de menülerde yazan hiçbir şey okunmuyordu, w10 da düzelmiş
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 olmuyor bende nedense. outlook falan okunacak gibi degil uzun sure. zaten iconlar falan da cok kucuk benim begenime gore .. %125 e cekeyim belki sadece bir kac yerde sorun vardir.
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Ben de Edge'deki blura taktım. Scroll falan yaparken garip görünüyor.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 blur'dan ziyade sayfaları kademeli olarak yüklüyor, tasarımda bir adı vardı da neydi hatırlamıyorum, çat diye bütün sayfa gelmiyor, scroll ettikçe yüklüyor büyük ihtimal power cons. düşüren en efektif şeylerden biri o oldu.
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 apple'ın yaptığı şey değil mi o? sayfayı parça parça yüklüo sen zoomlayınca iphone'da o kısım netleşio hemen. uzun sürüosa netleşmesi işletim sistemine bok atmayın gidin daha hızlı internet alın dsfsdf
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Yok ya yüklemeyle alakalı değil. Sayfa tam da olsa, scroll yaparken hafif bi blur var. Ekran durunca zaten direk netleşiyor.
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 cs go da bile performans azalması var gözle görülür bir şekilde nvidia driver sorun çıkarmadı, otomatik update etmişti bi de üstüne
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 cs go da sorun varsa diger source engine oyunlarda da sorun olur gibi, ben update etmiyeyim simdilik. .... after 1 hour .... Dayanamadim ettim falan filan, ahahaha , Kanuni bro :P
di Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mail gonderdi micros~1 2. kere iste reserve ettik sizin icin, sira gelmesi bi kac gun de surebilir bi kac hafta da diye. Bi kac gun neyse de bi kac hafta ne lan? Amerika'dan DVD postaliyo sanki ibreler...
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Genwa said: Yok ya yüklemeyle alakalı değil. Sayfa tam da olsa, scroll yaparken hafif bi blur var. Ekran durunca zaten direk netleşiyor. sadece edge'de mi yapıyo?
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Oh cortana nın google da arama yapmasını da cozdum. Simdi bir de voice activation ı cozersem arama yapması icin super olucak asdf
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 ayarlarına gir, hello cortona'ya cevam vereyim mi seçeneğini aç
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 di said: Mail gonderdi micros~1 2. kere iste reserve ettik sizin icin, sira gelmesi bi kac gun de surebilir bi kac hafta da diye. Bi kac gun neyse de bi kac hafta ne lan? Amerika'dan DVD postaliyo sanki ibreler... 2 sayfa once ayni sey icin bende cemkirmistim, ISO publish etmesen sirayi anlarim. ISO yu publish etmissin milleti de ayrica upgrade icin siraya almissin, koskoca microsoft burst download dan mi korkuyor anlamadim ki.
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bombilo said: ayarlarına gir, hello cortona'ya cevam vereyim mi seçeneğini açben search mearch diyodum. dedigim command i bulamazsa direk aratıyomus zaten asdf.
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 gta 4 de cok guzel bir performans var ya da plasebo etkisi. ancak steam feci sekilde blurry textler resimler falan.. bu sorunu yasayan var mi ?
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 konu sadece ms sunucuları değil, sırf şu halde bile komple omurgaları etkileyebilecek bir bandwith yoğunluğu olduğu, full açsalar sıkıntılı durumlar olabileceğine dair haberler çıktı. bütün cihazlar preload yapacağı için baya bir aşırı yükleme olacaktı internet trafiğinde. http://www.zdnet.com/article/windows-10-downloads-bends-but-doesnt-break-the-internet/ http://blog.streamingmedia.com/2015/07/windows-10-launch-huge-traffic.html http://www.computerworld.com/article/2953514/microsoft-windows/windows-10-roll-out-will-break-internet-traffic-records.html http://www.winbeta.org/news/windows-10-launch-expected-break-internet-traffic-records-may-peak-40tbs
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Kanuni said: gta 4 de cok guzel bir performans var ya da plasebo etkisi. ancak steam feci sekilde blurry textler resimler falan.. bu sorunu yasayan var mi ? gta 4 mu kaldi
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 5 den sonra oynuyorum ya ara ara.. bu arada steami disable display scaling on high dpi settings ile cozdum. sag click compatibility deki ozellik. digerlerinde de olacak muhtemelen bu cozum. sanirim daha hazir degil bazi programlar.
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 ahah her biseyi voice activationla arıyom. hey cortana demesi olmasa bi de asdf maps te trafik olması super. bir de adam gibi yer ekleyebilsem yola bakmak icin.
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 MrLevie said: sürücü konusu sıkıntı. asus zenbookumun touchpadinde scroll bile yapamıyorum ya=/ derken driver geldi, akıyor.
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 W10 14 milyon kullanıcıyı aştı..
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 cortana tablette keyboardu çıkarttığında çok işe yarıyor ya elinde parmaklamak yerine search bilmemne, open bilmemne diyorsun. çat çat execute ediyor.
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 windows + c ile direk konusabiliyosun pc'de de hey cortana demeden resmen tuslara basmaya usenir oldum. steam i falan cortanaya actırıyorum sımarıklıktan asdf.
Öne çıkan mesajlar