Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hic sorunsuz updateten cekti, bi kac kere restart atti kurdu alet bende (surface 3 pro)
yalniz bu otu boku microsofta yollama muabbeti cok killandirdi beni :P
kurarken custom settingsden kapattim bazi seyleri ama yine de bi ton sey gondericek gibi duruyor
Mesaj tarihi:
ikinci PC'ye kuruyorum şimdi bunda r9 280x var, multi-monitor çalıştıramadım henüz. guru3d driver uninstaller ile temizledim bakalım 0'dan kuruyorum driver'ı. var mı aynı sorunu yaşayan?
Mesaj tarihi:
millat nvidia driver'ları diye ağlıyor ama asıl amd sıçmış durumda. nvidia için tek yapmak gereken guru3d.com'dan driver uninstaller ile sistemi temizleyip nvidia.com'dan driver'ı indirmek. bu şekilde evdeki 3 monitor setup 5 dakikada çalıştırır hale getirebildim.

ama ofisteki 3 monitor için 1 saattir uğraşıyorum çözüm yok. ağır sıçış amd driver'ları şu anda, her zaman ki amd/ati işte. ne zaman driver'ları düzgün çalıştı zaten.
Mesaj tarihi:
ben evdeki hem benim tablete hem asıl pc'me yükledim. bir kaç app falan indirdim ama bazıları yükleyemedi

Bu dün gece söyle bir email düşmüş. dedim wooot?

said:
Hi Berkin,
It looks like you've reached your device limit for installing apps and games from the Store on your Windows 10 device. If you want to install apps and games from the Store on another Windows 10 device, remove a device from the device list.
Mesaj tarihi:
cortana bak bakalım fallout 4 başlığında yeni mesaj var mı, küfredenleri editle.

notifications da iyi olmuş. yalnız start menüsünü customize edecek tab yok properties'inde eskisi gibi. recent programs kaç satır gösterecek filan seçebiliyorduk win7'de, burada yok.

bir de 2006 model hp printer/scanner vardı, scan app'i ve windows scan onu görmüyor nedense scanners listesinde gösterdiği halde. aslında herşeyin de bu aya ait sürücüsünü kurmuş otomatik kurarken windows'u.

şaşırtan bir güzellik, system restore seçtim, 5mb birşey tuttu lol. gigabytelarca yer yutmayacak bu sefer anlaşılan, anlatmışlardı da inanmamıştım. helal olsun.

app'ların pencere halinde çalışabilmesi çok çok iyi, windows'a ait kullandığım 2-3 şey vardı mail filan, en azından onlar kullanılabilir olmuş. win8'in ahlaksızlıklarını önemli ölçüde düzeltmişler. tek sıkıntı işte şu app kafası herşeye egemen.
Mesaj tarihi:
olur kutlayabilirler, izin veriyorum. bu devirde daha iyi bir os yapılabilmeliydi ama bu win7 ağırlıklı win8 hibridi kullanılabilir birşey olmuş. yıllık büyük güncellemelere bakacağız artık ne yapacaklar. gitgide ios olmasın da tekrardan.

sadece şu control panelle settings birleşmeli ve sürücü yükleme olayını netleştirmeleri lazım. amd sürücüyü indirdim, yüklemeye korkuyorum bozulacak alet diye. üstüne mi kuracağız, uninstall edip mi kuracağız, uninstall edersek zaten eskisini üstüne geri yükleyecek mi filan, sadece ninelerin değil, oyun oynayan insanların da kullandığını görmeleri lazım os'i.
  • Yeni Oluştur...