BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 hic sorunsuz updateten cekti, bi kac kere restart atti kurdu alet bende (surface 3 pro) yalniz bu otu boku microsofta yollama muabbeti cok killandirdi beni :P kurarken custom settingsden kapattim bazi seyleri ama yine de bi ton sey gondericek gibi duruyor
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 vista olan laptop var babamda, kurulur mu ona bu?
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 parasını vermen lazım. speclere de bak tabi donanım ne durumda.
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 surfacetaki lisans ile desktopa da kurabilir miyim acaba yoksa yeni kutu mu almak lazim? desktopta ilacli w7 var.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 edge'de arama motorunu Google yapabiliriz mi?
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 privacy policy'yi okudum ve privacy diye bişey yok. desteklendiği kadar 7 kullanır ordan linux'a atlarım. Double boot gogo.
Marquezetto Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 yazılmıştır belki bilmiyorum yükselttikten sonra etkinleştirdiyseniz temiz kurulumda atlayın key kısmını otomatik etkinleştiriliyor bitince kurulum
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 edge'de google için : https://orthodox.io/edge
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 ikinci PC'ye kuruyorum şimdi bunda r9 280x var, multi-monitor çalıştıramadım henüz. guru3d driver uninstaller ile temizledim bakalım 0'dan kuruyorum driver'ı. var mı aynı sorunu yaşayan?
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 millat nvidia driver'ları diye ağlıyor ama asıl amd sıçmış durumda. nvidia için tek yapmak gereken guru3d.com'dan driver uninstaller ile sistemi temizleyip nvidia.com'dan driver'ı indirmek. bu şekilde evdeki 3 monitor setup 5 dakikada çalıştırır hale getirebildim. ama ofisteki 3 monitor için 1 saattir uğraşıyorum çözüm yok. ağır sıçış amd driver'ları şu anda, her zaman ki amd/ati işte. ne zaman driver'ları düzgün çalıştı zaten.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 ben evdeki hem benim tablete hem asıl pc'me yükledim. bir kaç app falan indirdim ama bazıları yükleyemedi Bu dün gece söyle bir email düşmüş. dedim wooot? said: Hi Berkin, It looks like you've reached your device limit for installing apps and games from the Store on your Windows 10 device. If you want to install apps and games from the Store on another Windows 10 device, remove a device from the device list.
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Sonunda yükleyebildim sdf Yalnız cortana sign in yapmadan vermem diyor ama sign in yapamıyorum. Tıklayınca hiçbir şey olmuyor ?
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 amma uğraştınız abi ben okurken yoruldum.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 cortana türkçe anlasın. canım bana yemeksepetinden bir adana, bir ayran söyler misin ev adresime gelecek kredi kartı ile ödeyeceğim. diye aksiyon almasını istiyorum.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 kortana filmi durdur, kortana alt yazıyı büyüt, kortana bak bakalım yeni film var mı canım
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Cortana hanım kızım Bak bakalım paticik te Kuddusi abim yorum yapmış mı ?
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 cortana bak bakalım fallout 4 başlığında yeni mesaj var mı, küfredenleri editle. notifications da iyi olmuş. yalnız start menüsünü customize edecek tab yok properties'inde eskisi gibi. recent programs kaç satır gösterecek filan seçebiliyorduk win7'de, burada yok. bir de 2006 model hp printer/scanner vardı, scan app'i ve windows scan onu görmüyor nedense scanners listesinde gösterdiği halde. aslında herşeyin de bu aya ait sürücüsünü kurmuş otomatik kurarken windows'u. şaşırtan bir güzellik, system restore seçtim, 5mb birşey tuttu lol. gigabytelarca yer yutmayacak bu sefer anlaşılan, anlatmışlardı da inanmamıştım. helal olsun. app'ların pencere halinde çalışabilmesi çok çok iyi, windows'a ait kullandığım 2-3 şey vardı mail filan, en azından onlar kullanılabilir olmuş. win8'in ahlaksızlıklarını önemli ölçüde düzeltmişler. tek sıkıntı işte şu app kafası herşeye egemen.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 geçer not aldılar mı sam? kutlasınlar mı hqda?
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 olur kutlayabilirler, izin veriyorum. bu devirde daha iyi bir os yapılabilmeliydi ama bu win7 ağırlıklı win8 hibridi kullanılabilir birşey olmuş. yıllık büyük güncellemelere bakacağız artık ne yapacaklar. gitgide ios olmasın da tekrardan. sadece şu control panelle settings birleşmeli ve sürücü yükleme olayını netleştirmeleri lazım. amd sürücüyü indirdim, yüklemeye korkuyorum bozulacak alet diye. üstüne mi kuracağız, uninstall edip mi kuracağız, uninstall edersek zaten eskisini üstüne geri yükleyecek mi filan, sadece ninelerin değil, oyun oynayan insanların da kullandığını görmeleri lazım os'i.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 1gb patch gelecekmiş bugün bu arada. dediğin şeylerin oturması en az 3 ay. uzun vadeli bakmak gerek. ms bence doğru yolda.
karatan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Keşke şu hayvani patchlerde MS'nin iso dosyalarını da güncelleseler. Uyuz oluyorum her sistem yenilemeden sonra updatelere...
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Di mi. Sifir sistem kuruyosun yine abuk subuk update ile yaz sil ciz boya yapiyo sistem. Kesinlikle cinsim bu konuda
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 win 8.1'de geforce experience için update geldi dün, yapınca açılmamaya başladı program.sürekli oturum açma zaman aşımına uğradı diye uyarı veriyor.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 bende calisiyordu shadow play kendi kendine disable oluyro filan, windowsun kendi apture hedesini kapadim acep cakisiyormu diye, birde oyle deniyim
Öne çıkan mesajlar