WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Dworgian said: Şu adamın topiclerinde ağzımın suyu akıo resmen This. Much jelly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 anakartı da mı alacan esh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 almaz ya pahalı gelir ona o anakart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Esh 500 liralık kasayı 200 liraya kapatmaya çalışan, 2 liralık ürüne 2 liralık da hediye isteyen adam. DH'de bile yılların ölücüleri, al satçı beleşçilerinin yapamadığı fantastik teklifleri Esh yapıyor burada. O iş yaş yani :p Şaka maka 2dkda gömdüm lan çocuğu :D Esh iyidir severiz fsfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 "ya tutarsa" eş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Olm vermem tabi 1000 lira anakarta, 1000 lira islemciye :P Ama ya tutarsa iste Kasa masa da icinde olsa dusunurum , hepsine ayri ayri kargo vermeyecek iste nessa da, ayrica foruma gold uye olabilecek sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 zenginsin zaten. sana koymaz. al gitsin. ben sonra senden kiralarım 1 senelik mesela. süper teklif bence. düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Zengin yasamakla zengin olmak arasinda fark var yigen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 valla almak istiyorum ama işte ipad air 2 alıcam. paramı ona saklıyorum :( fakirlik kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Esh said: Zengin yasamakla zengin olmak arasinda fark var yigen :P ama sen zenginsin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Gold üye ne olm :p Duyan da forumun özel bölümü falan var hatunlar çıplak fotoğraflarıyla her gün updateliyor akşamları cam2cam yapılıyor falan sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Sen goremiyor musun o bolumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 kharon şşş çaktırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 hepsine 2k vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 yannız nessa ya gold üyelik verilmediğini fark etmemiş olmamız üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 KHaRoN said: Sen goremiyor musun o bolumu? Eyvahlar olsun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ama tabii öyle orada extrem paylaşımlar fotolar fln yok yine bildiğin nerd gold bölümü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Sen de goremiyorsun sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 KHaRoN said: Sen de goremiyorsun sanirim. benim gold üyeliği esh sattıydı. anlamalıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Anakart ve İşlemci satılmıştır. Bellekler hala satıştadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Nessaftw said: Bellekler hala satıştadır. duruyormu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Bunlardan 2 kit vardı. 1 tanesi satıldı diğeri duruyor yeni ilan falan da açmadım. Evin bir odası zaten hardware cenneti extra parçalarla 3 pc toplarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 o zaman pc toplarken önce senden bi liste isteriz, ona göre bi ayar çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar