Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ebook.farm

littlebitpinti

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
DCC destekleyen bir IRC client bulup her hangibir Undernet sunucusundan #bookz kanalina gireceksin. O kisim sana kalmis. Colloquy kullaniyorum ben ama. DCC IRC guide filan yaz, bir suru sey cikar. Her programlar farkli bu, benim programda Bilal'in bile kullanacagi kadar basit ama.

Sonra bir tane komut var: @search

@search Chris Wooding diyeceksin mesela, Chris Wooding'in kitaplarinin yazdigi bir dosya yollayacak, soyle seyler olacak icinde:

!vadi Chris Woodins, bilmemne --- 500kb.

Bunun italik kismini #bookz kanalina yapistiracaksin, sunucu seni siraya sokacak, siran geldiginde kitap inecek.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

DCC destekleyen bir IRC client bulup her hangibir Undernet sunucusundan #bookz kanalina gireceksin. O kisim sana kalmis. Colloquy kullaniyorum ben ama. DCC IRC guide filan yaz, bir suru sey cikar. Her programlar farkli bu, benim programda Bilal'in bile kullanacagi kadar basit ama.

Sonra bir tane komut var: @search

@search Chris Wooding diyeceksin mesela, Chris Wooding'in kitaplarinin yazdigi bir dosya yollayacak, soyle seyler olacak icinde:

!vadi Chris Woodins, bilmemne --- 500kb.

Bunun italik kismini #bookz kanalina yapistiracaksin, sunucu seni siraya sokacak, siran geldiginde kitap inecek.

şimdi
@search High Chemistry yazdım bunu dedi

<<SearchBot>> Your search for "High Chemistry" returned 1 matches. Sending results to you as SearchOok_results_for_ High Chemistry.txt.zip. Search took 0.5 seconds.

ne yapmam lazım sonra
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
eBook korsanliginin ozu orasi. Torrentten daha kolay geliyor bana, aramak ve indirmek bir dakika surmutor ayrica, kolay alisinca, aradigim her seyi de buldum. Orada yokda Mobilism'de var.

Neredeyse tum basili kitap arsivimi digitale cevirdim boylece. Korsan filan kotu ama ayni kitaba ve yayinciya iki kere para vermek yerine indirmek adil geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...