olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Bilgisayar normal bir şekilde başlıyor bazen bir saat bazen 8 saat sonra elektrik kesintisi gibi çat diye kapanıyor yeniden başlamaya çalışıyor. Bazen yeniden başlarken de windows gelmeden art arda güç kesiyor. Bunun sebepleri ne olabilir öncelikle güç kaynagından şüpheleniyorum elimde yedek donanım olmadıgı icin de parcaları cıkarıp başkalarıyla deneyemiyorum :S. Aklına uygulayabileceğim bir şeyler gelen varsa yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 UPS falan kullanıyo musun? Belki onun gücü yetmiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 ups yok. formatlık mesele değildir bios ekranında da güç kesti çünkü ya bir yerde kısa devre var ya da donanımsal bir mevzu ama hangi donanım bunu yapar güç kaynağı dısında acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 psu son günlerini yaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 cpu ısınıyo sonra resetliyomu ki acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 yok cpu yu izledim baya ısınma olmuyor 50 dereceyi gecmediği zamanlarda bile cat diye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 küç kesiyorsa vitesi küçült ara gaz ver. anakart tekmesi attır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 voltajı kontrol edebileceğin bir yazılım indir (hdmonitor tavsiye ederim). 12V ve 5V idle değerlerini takip et bir süre, en fazla 0.5V oynamalar olmalı. idle normal gözüküyorsa "furmak" vga stres test yazılımı var onu indirip çalıştır, değerleri takip et aynı şekilde. bir sıkıntı varsa bu programla belli etmesi gerek kendini, hardware test kadar garanti olmasada bir iki denemede ortalama doğru bir sonuç elde edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 sağı solu patlatmadan psuyu değiştir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Çok büyük ihtimalle işlemcinin macun yalan olmuş senin. Git 5 liraya termal macun al sür düzelir eğer zorlayıp yakmadıysan birşeyleri. Fanı da kontrol etmeyi unutma tabi. Edit: Gerçi cpu ısınmıyor demişin. Fanda sıkıntı yoktur o zaman. Macun yüzünden olabilir hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 büyük ihtimalle psudur. iadede sorun çıkarmayan mağazalardan birine git psu al. ambalaja zarar vermeden psuyu çıkar ve dene. devam ederse temiz bir şekilde geri paketleyip çok ses yapıyor der iade edersin. psu dandikse diğer donanımlara da zarar verebilir, bence fazla zorlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 psu bnm icin de ilk sırada çünkü kapanmalar randomluktan cıktı ve daha sık yasanmaya basladı yeni bir psu ile denemek lazm pc yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Ram ayarlarinda hata olabilir ya da ram bozuktur. Ya da cpu overclocklanmissa kaldirmiyodur Belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 psu gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 tatava yapmadım gittim aldım bir corsair psu 2 saattir acık makine sorun yok gibi demek tahmin ettiğimiz üzere psu mu problem yaratan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar