megetege Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 3 gün önce koreden aldım ve 1.400TL den satıyorum. Gümrükten sokarken sıkıntı olmaması açısından kutusundan çıkartıp cebimde girdim, birde çalışıyo mu diye açtım aldıgım gün, onun dışında kullanılmadı hiç. Pasaporta işletilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trollsavar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Üstadım senin pasaportuna işletme şansı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Pasaporta bi ara işletmiştimde, bilmiyorum süresi bitti mi. Sorayım bi çevreme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tymphonist Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Pasaporta işlendiyse ben de düşünebilirim. Edit: Ne renk bu arada? Ve resim paylaşabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 kore versiyonuyla diğerlerinin farkı neydi g3'te? lg'de international garanti var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 lg vermiyor yurtdışı telefonlara garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 http://postimg.org/image/l2gt74ysz/ http://postimg.org/image/7vrd7m33n/ http://postimg.org/image/or6i6m8tv/ Bende de G3 var ve LGde telefon servisi bölümünde çalışan bir arkadaşımdan aldım (kendine alıyormuş gibi alıp bana verdi). Bana 4 tane yedek bataryada vermişti, onların 2 sinide veririm alan kişiye, uzun yola giderken yedeklerinide doldurup yanınızda taşırsınız, yarı yolda bırakmaz sizi G3 :) Bi sorun olursa servis anlamında da yardımcı olabiliriz istanbulda oturuyosanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 bu telefonu satıp iphone 6 alacam demiycen dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Bende lg g3 var zaten. Ekstra satmak icin aldim bi tane hazir koreye gitmisken. Ordan kendime lg nin cok guzel bi kulakligini aldimda, onu ucuza getirmeye calisiyorum g3 ten gelecek parayla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Abi gittigidiyorda pasaport derdi olmayan "ithalatçı garantili (lel)" 1490 liraymış. Onu diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Benimde ithalatçı garantim var allah allah :) İndirim yaparım biraz sıkıntı yok onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Baktımda, 1490 olan 16gb olanı. Benimki 32. Hoş oda 1600tl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 32 ile 16 Arasında ram farkı da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Yok mu isteyen? Burdan alıcı çıkmazsa sahibindene falan koyucam, uğraşmak istemiyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar