deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Şu serbest çağırıştı domatesi okurken, http://www.youtube.com/watch?v=iyaeTkIpmYM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 2. senenin sonuna gelirken "Seni genel olarak seviyorum" dedi bana, hatırlatma notu olarak düşüyorum buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 abi siz nasil insanlarsiniz? diye soracagim ama ben de cok matah olmadigimdan hic girmiyorum bu topa. seninle bir noktada evlenmek nedir? genel olarak seviyorum nedir? kamusal alanda sana tapiyorum bebegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Evlendinizde mi dedi, gelmedi mi o noktaya daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 dasaaa said: kamusal alanda sana tapiyorum bebegim sfdasdsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Asteroth said: Sevgilime "Benimle bir noktada evlenir misin?" diye sordum, "Olabilir" dedi. Asteroth said: 2. senenin sonuna gelirken "Seni genel olarak seviyorum" dedi bana kaçırma abi, mükemmel hatunmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Bencede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 2 senede noktadan genele gelinmiş bence büyük başarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Asteroth said: 2. senenin sonuna gelirken "Seni genel olarak seviyorum" dedi bana, hatırlatma notu olarak düşüyorum buraya. abi manyak mısın sen acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Evlensene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 beyaz yaka aşkları böyle oluyor demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Yaşlarınız kaç sizin cicim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar