Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 abi üst ligden bi takımdan teklif geldi. gidiyimmi yoksa loyal takılıp red mi ediyim bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 efsane olmak varken gerek yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 abi benden size tüyo. alt takımlardayken üst takımlardaki elemanları %0 maaş vererek kiralık oynatabiliyosunuz daha doğrusu futbol direktörüne adam buldurun gözlemci ile bi raporlatın baktınız ki işinize yarıyo eleman aynı yere hatta 3 4 kişi bile alsanız süper. öyle kadro doldurdum ben şimdi. VC deyim. çıkamadım ikinci sezonda üst lige. bu sene bi abarıcam gabarıcam bakalım ne olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 pilot kulüp bul bitane üst kluplerden gönderiyo sana zaten bi sürü kiralık ben 4. ligdeyim 3. ligdeki adamdan alıyorum her sene 2 3 futbolcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 abi çıldırıcam salaklığa bak. oyuncuya sözleşme teklif ediyorum. 18 ay vade ile 500k peşin olarakta 100k vericem. kabul ediliyo sözleşme teklif ediyorum herşeyini ayarlıyorum imzalama bedeli yok komisyon olarakta 20k veriyorum. ertesi gün haber geliyo para yok diye onaylanmadı diye. kasada 300k para var benden 550k istiyor. böyle bir salaklık varmı ya? ulan zaten toplam parası ediyo 600k nası 500k sı 18 ay vadeli. sen nası istiyosun benden 550k? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 chairman le ters düştük hassekter lan dedim bastım istifayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 cok sakat veriyorum. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Sakatlanma olayının bokunu çıkarmışlar ya bu sefer. her oyuncu mutlaka 2 kere sakatlanıyo her sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 oyunda çok aptalca bazı değişiklikler var. mesela ceza sahasının içinde her seferinde milyarlarca adam oluyor. kontra-atak çok zor. bi maçta belki 1 tane falan yapabiliyosun en düşük ligde de en üst ligde de. gol olmayan her top korner oluyor ki ne alaka yani. bitirciliği 213897 olan adam bile 6 pasın içinden taca atabiliyor topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Abi kontra taktiği işlemiyo oyunda.Ben mourinho stili kontra atak(inter dönemlerinde) futbolu oynatayım diyorum ama olmuyor.İlla pressli taktik atak taktik olacak yoksa başarılı olamıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 defansif ve press yaparak oynarsan gayet güzel oluyor kontraatak. yalnız sizi dinleyip conferance south takımına gittim işsiz başlayıp,sinirden kahkaha atıyorum maçları izlerken sdfs.11 tane burak var resmen sahada.34 şut attığım maçta gol atamıyorum,karşı takım ilk atakta atıyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 bu oyuncuların statları niye hep 11-13 16-18 şeklinde gözüküyor? normale almanın bi yolu yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 scoutların iyiliğine göre onlar düzeliyor zaten. ayrıca oyuncuları birkaç maç takip ettirirseniz o statlar normal görünüyor. şu anda gördüğün 11-13, 11,12 ya da 13 demek. ne olduğpunu bilmiyorsunuz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 bende bölgesel ligde başladım oyuna. oyuncu alırken falan en çok hangi özelliklere dikkat etmem gerek? malum bölgesel lig. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 kasap değil de futbolcu olsa yeter diye başlıyor sanırım orda transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 abi bölgesel lig dediğinde muhasebecisinden tut pizzacının çırağına kadar herkes topcu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ilk sene takım 19.iken başa geldim,son maç playoffa kaldım zarzor.ilk turuda geçtim,iki finalistte çıkıyo heralde diye yedek ağırlıklı kadroyla çıktım final maçına,yenildim.Meğer north/south playoffu kazananları çıkıyomuş üst lige sdfs. neyseki alt yapıda 16 yaşında bitane top cambazı çıktı.16 yaşında dribbling,first touch 14,teknik 12,flair 15,composure 15,agility balanca 13 falan.adam dribbling yapsın diye yaratılmış resmen. passing,vision ve teamworku kötü ama.passingini arttırmaya çalıştım iyi sonuç vermedi.teknik ve fiziksel özellikleri çabuk artıyo yinede.hangi rolde oynatıyım bilemedim.önüne bitane targetman koyup shadow striker falanmı olur? buarada alt lig oynayanlara tavsiye,targetman oynatın abi.takım seviye atlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 9 sezonumdayım takımla hala ingiltere 4. ligdeyim askdgd bugün şöyle bi teklif geldi hatta ahahah http://i.imgur.com/JMm2QOS.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 haftalık 2600 pound veriyorlar lan git bence hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Efsane olursun olm, Disney filmini ceker. Bu arada alt liglerdeki targetman taktigi dogrudur, epeyde eskidir. Ama Targetman iniz bomba bir eleman olmali. Bende Conf South ta bir sezonda 52 gol atmisti hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 yok ya bu takımı premier lige çıkarıp şamipiyon yapmadan bi yere gitmek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 hem milli takımı hemde kendi takımını yönetemiyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 yönetiyorsun sanırımda kendi takımıma focuslanıcam fatih terim değilim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 capital one cupta 2. turda west hamı deplasmanda yendim 3-2 hayretler içindeyim ahahah. klubün bi beklentiside yok tur falan atla diye. 3. turda manchester united geldi ama ashdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Iyidir iyidir, en azindan stad gelirinden para kirarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar