k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 belli ki ıslak zeminin azizliğine uğramış. oyuncularını böyle rencide etmek sana hiç yakışmadı kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ya daha neler neler varda ss almaya üşendim ahahahahah bide takım çok bahtsız abi. FA cup takıma nerdeyse en düzgün para getiren kupa, 2 tur atlıyorum 3. turda herkes düzgün kura çeker ben 6. ligdeyim 3.ligdeki yada 2.ligdeki adam falan denk geliyo. 10bin pound bu takımın komple 3 aylık maaş gideri lan nerdeyse. düzgün bi takım gelse staddan gelir belki kazanıcaz falan ama yok. kodumun kupalarında nerde zor takım var onu çekiyorum tam bir beşiktaş laneti asdjhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 k1nJo said: belli ki ıslak zeminin azizliğine uğramış. oyuncularını böyle rencide etmek sana hiç yakışmadı kermit. o maçtan sonra kaydedip kovmaya çalıştım şerefsizi olmadı sırf eğlencesine yemedi bende geri load yapıp devam ettim ama oynatmadım bi süre it oğlu iti kendine gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=gtlQiRvEOxU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 suBzer0 said: kermit said: bu oyunda mantığı kuranı bilmemne yapayım afedersinizde abi salaklığa gel ya ingiltere 4. ligindeyim. adama haftalık 1100 pound teklif teklif ediyorum, bonuslarını söylemiyorum bile, adam siktirolup gidip 6. lig takımının haftalık 275 pound teklifini kabul ediyo ya gerçekten berbat şu olay fav kulubü filan olmasın? 2015 oynamadım da FM'de genel bir sıkıntı bu bahsedilen, başıma çok geldi önceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Kermit in serzenisleri beni benden aldi:)) Onceki FM lerde de olan bir hadise bu, oyuncu senin teklifi reddedip, teklif ettigin tutarin yarisina baska takima(fav club filanda degil, gidip macaristan a transfer olan var, herhalde favori yemegi gulas ti elemanin) gidiyor. Ozellikler alt liglerde agent li oyuncularda basima gelmisti zamaninda. Agent gelip artistlik yapiyordu, benimde Fatih Terim damarim tutuyordu, cekiyordum ziktiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 aynı tas aynı hamam işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ingiltere 23. lig z kategorisinden takım aldım. 7 sene sonra falan süperlige çıkarım. hadi by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 abi oyun o kadar zevkliymiş ki meğer yıllardır boşa oynuyomuşum büyük takımlarla. 3 kuruşun hesabını yapmak, tek scout ile eleman aramak, sahayı tamir etsin diye başkana yalvarmak. abi nası eğlenceliymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 yaa bir de o liglerde altyapidan az idare eder oyuncu gelince cosmalar..bir ust lige cikince es kaza alttaki ligin flash oyuncularini transfer etmeye calismalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 abi takımın 8 9 sene sonra bile 1 yıldızdan 2 yıldıza çıkması bile bi garip ediyo insanı 6. ligdeyken fa cup'ta 4. lig takımını eledim diye hala unutulmazlar arasında 4. ligde küme düşmemek için götümü yırtıyorum resmen. 6 maç oynayıp 6 puan çıkarsam bayram ediyorum falan ahahah gelen geçen 3 4 atıyor çok can sıkıcı. az buçuk toparladı ama takım defans yapmayı azıcık öğrendi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 kermit said: abi takımın 8 9 sene sonra bile 1 yıldızdan 2 yıldıza çıkması bile bi garip ediyo insanı 6. ligdeyken fa cup'ta 4. lig takımını eledim diye hala unutulmazlar arasında 4. ligde küme düşmemek için götümü yırtıyorum resmen. 6 maç oynayıp 6 puan çıkarsam bayram ediyorum falan ahahah gelen geçen 3 4 atıyor çok can sıkıcı. az buçuk toparladı ama takım defans yapmayı azıcık öğrendi gibi. abi 2 3 tane saglam jugde lı scout bul kendine. o kadar beleş fiyatlara öyle adamlar buluyolar ki aklın durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 gokalp sen bu isi pek beceremiyosun galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Scout ile antrenör kombosu sayesinde takımı toparlayabilmek mümkün mü değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 mümkün zaten iş onlarda bitiyo ilk zamanlar kondisyon antrenörü fizyoterapist bide daha çok ama yönetim personel alımına izin vermezse benim gibi kalıyosun askgdasd maaş falanda baya sıkıntı oluyo çok dandik takımdaysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 KÖYÜMÜN TAKIMI. ŞAMPİYONLAR LİGİNE DOĞRU UZANAN YOL.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 1 kere oynayıp bırakmıştım canımı çektirdiniz. bunu aldım ben de Eastbourne Borough FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 çıktım abi conference a. 13 maçta 8 g 1 b 1 m gidiyorum. 2. sıradayız. güzelde takım yaptım. geçen sene gelmeyiz diyenler şimdi kapı köpeği oldular nolur abi top toplayıcı olalım istersen diyolar. gelişmelerden haberdar ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Real Madrid le oynanmayan menajerlik oyunu menajerlik oyunu değildir hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bakalım custom yamayla (yabancı sınırlaması TR ligi) beşiktaş açtım.Akıcam bakalım.Şampiyon olurum bu sene herhalde kadro iyi.Şampiyonluğa odaklandım diğer başka şeyler umrumda değil. Yalnız harbi iyi türk oyuncu yok.Talip olduklarım da kapıyı 8-10 mio € dan açıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 abi FA cup tan gelen para eskiden oynarken para olarak gelmezdi. meğer o parayla takım geçindiren adamlar varmış ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Fransuxa said: KÖYÜMÜN TAKIMI. ŞAMPİYONLAR LİGİNE DOĞRU UZANAN YOL.... http://en.wikipedia.org/wiki/Kingstonian_F.C. senin takım güçlü lan bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Fransuxa said: abi FA cup tan gelen para eskiden oynarken para olarak gelmezdi. meğer o parayla takım geçindiren adamlar varmış ahah tek galibiyetten 10bin pound geldiğinde 2 aylık maaş bütçesi takımın ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 abi valla bakmadım hiç gücüne mücüne. random a tıkladım direk bunu verdi. hatta takım toplantısında bu sene şampiyon olucaz diyince hassekter len çektiler bende dedimki iyi lan dandik takım seçmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar