Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 SSD var win8 var ama save etmesi 3-4 dakka sürüyor, oyunda bi sorun mu var savede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 save süreleri bildiğin anlamsız bug. serinin hiçbir oyununda bu kadar sürmedi. düzeltilir heralde zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 kermit said: ben ilk başta oyuna girdikten sonra 1 sene tatile çıktım tam 23 hazirana gelecek şekilde ayarladım orda bi save alıyosun tatilden dönünce. en alt lige yeni çıkmış 3 takımdan en berbat olanını seçiyosun yeni menejer ekleyip. Ugrasmasaydin, direk ilk sene yeni cikan takimlardan alsaydin bir tane. Conference dan takim secerken, insan ozeniyor. Alias ina bakiyor, forma rengine bakiyor, stad ismine bakiyor. Mesela Weston Super-mare beygir ismi gibi geliyor bana secemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Milli takımı aldım - Kadroyu gençleştirdim yaş ortalaması 22 oldu. Basın volkan - emre ve selçugu niye almıyorsun niye gençleştirme yapıyorsun diye tavır aldı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Ee gayet gerçekçi yapmışlar desene bu sene FMyi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 fm 2015 49-tl Şurda 49 liraya buldum acaba alsam mı ya? rus keyi sanırım bir sıkıntı olmasın sonra? asdf fm 2015 53-tl bu global sanırım 4 lira için riske değmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 al. önceki 2 oyundan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 evet alıcam. arayüz falan baya iyi olmuş diyorlar. maç motoru da fena değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 sirikli sikitliniyirlir yii diyene de hiç aldırma hatta. sezon öncesi verdin mi fitness i kütür kütür oluyor çocuklar. ama maç motoru aynı. kocagötlü miles düzeltemiyor onu. gerçi ben hala 2d yuvarlaklara bakarak oynuyorum. sahada yürür kayar futbolcuları izlemek olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 abv nasıl her maç en az 2 sakat veriyor takım anlamak mumkun değil. 3. kaleci bile sakat asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 kermit said: büyük takımla başlamaktan ne keyif alıyosunuz lan şu oyunda şunu bende hiç anlamıyorum hakkatten ne anlıyorsunuz çocuk gibi barça, manu, real seçmekten?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 bu sene başladığım takımdaki forvetin bitiriciliği 3tü leşler karması koyacaktım editleyip takımın adı o derecede leşti zar zor tutunuyom ligde aahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ben hala kararsızım ama alacak varsa steam'de daily deal'la 33% indirimli 53,60tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 cm den beri bulasmaya korkanlardan biride benim. nasıl olm bunun menüler falan kıvırabilirmiyiz FM yi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 cm yi kiviran fm yi de kivirir..de ole 3 dakikada birsey bekleme..oyunun zevki en alt ligden birinci lige ciktiginda yada alt yapi oyuncun bir macta 2 3 gol attiginda -ki bilmem kac sezon suruyor- o zaman cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ...de.. her bilgisayar oyununda basariya ulasmaniz icin yapmaniz gereken seyler vardir.bir nevi adamlar neyi programlamissa ona gore sizin basariniz sekillenir.yani once onlarin kodunu yenmek durumundasinizdir... oyun 1900 lerden beri futbol..programlar da 1990 lardan beri futbol managerligi ..ayni serinin oyunlarinda bile her sene bazi dizilisler taktikler durumlar daha basarili gibi.yada bazi oyuncular daha ..daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Ben artık almıom gerçekçilik kasacaz diye 3d maç motoru oturacak diye diye senelerdir bişey yok. Ultimate soccer manager 98 in eğlencesi kıvamına gelmedikçe almam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ben az cesit istiyorum esasinda..player manager filan vardi hala da var mi bilmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 şu oyunda 3d görünüm olması baya saçma ve eğlencesiz. ben hep cm3 günlerimden kalma alışkanlıkla sadece anlatımla oynadım çoğu zaman, nadiren de 2d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 3d oynayanmı varmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 bu oyunda tam bir başarısızlık hikayesiyim ben ya. antreman olaylarını hiç ilgilenmiyorum ondan oluyor sanırım. FMC modu daha casual değil mi onu mu denesem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 scorch said: Ben artık almıom gerçekçilik kasacaz diye 3d maç motoru oturacak diye diye senelerdir bişey yok. Ultimate soccer manager 98 in eğlencesi kıvamına gelmedikçe almam artık Hala açıp açıp bunu oynuyorum arada haha. Forumda her gördüğümde müziği aklıma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 dayanamadım aldım. bakalım söyledikleri kadar kötü mü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ya taktiklerde adamların üzerine sağ tıklayıp her şeyi yapıyorduk katletmişler sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 ya anasını satayım ingiltere 5. ligine yine yükselemedim. play offlarda elendim ya ahahah 4. sezonum 6. ligde yeterrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar