Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2015

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Bne stemden almaya çalışırken b ile başlayan ödeme ekranına yönlendirdi tam kk ları girerken sırada elektrik gitti geldi. bilgisayarı tekrar açtım şimdi fm yi almaya kalkarken alışveriş listesinde işlem görmektedir işlem bitmeden alamazsınız diyor ama işlemi de tamamlayamıyorum bir yardım edin.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen seneye göre daha iyi maç motoru. En azından kayarak giden futbolcular veya saçma hareketler yok. Hatta enteresandır BJK ile gs ye karşı oynarken - burak % 100 bir pozisyonu kaçırdı. kafasını ellerinin arasına aldı bir süre. Bir pozisyonda ceza sahasında yerde kaldı. Yerde oturur pozisyonda hakeme el kol hareketleri yaptı.
Sosyal ağlarda paylaş

Livered said:

Geçen seneye göre daha iyi maç motoru. En azından kayarak giden futbolcular veya saçma hareketler yok. Hatta enteresandır BJK ile gs ye karşı oynarken - burak % 100 bir pozisyonu kaçırdı. kafasını ellerinin arasına aldı bir süre. Bir pozisyonda ceza sahasında yerde kaldı. Yerde oturur pozisyonda hakeme el kol hareketleri yaptı.

olmamis ..kart gorene kadar itiraz etmesi gerekirdi..
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

Livered said:

olmamis ..kart gorene kadar itiraz etmesi gerekirdi..

hahaha bir gelişme yok demek ki. Aynı tas aynı hamam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...