Livered Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Bne stemden almaya çalışırken b ile başlayan ödeme ekranına yönlendirdi tam kk ları girerken sırada elektrik gitti geldi. bilgisayarı tekrar açtım şimdi fm yi almaya kalkarken alışveriş listesinde işlem görmektedir işlem bitmeden alamazsınız diyor ama işlemi de tamamlayamıyorum bir yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 steam hesap bilgilerinden iptal et işlemi. ondan sonra tekrar alabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 ben de havale işini beceremedim benden şube adı falan istiyor internet şubesine girince ama o boa mıdır nedir orda şube adı yok sadece iban ve referans numarası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 totemic said: steam hesap bilgilerinden iptal et işlemi. ondan sonra tekrar alabilirsin.. Hesap bilgilerinde de bir şey gözükmüyordu galiba ama akşa mbir bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 en uygun nerde buluruz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 abi ne olur birileri artık başka şekil bir menejerlik yapsın ya. aynı menüler 20 senedir nasıl bayıyorum gördükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 lords of football vardı ona değişik diyorlardı ama ben oynamadım bilmiyorum. CM 01-02 oynayalım ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 lords of football acayip kotu bi oyun tavsiye etmem. fm ile alakası da yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 FM menüsü b.k gibi olmuş, karanlık böyle ekran ve taktik ekranı rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 bug var oyunda ya, fb ikinci sezonda avrupaya gidemiyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 bug degil şike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 AHAHAHAAH ulan Şükrü gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 futbolculara set oyunu öğretmek gelmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 fizban said: bug var oyunda ya, fb ikinci sezonda avrupaya gidemiyor lol. Asuyagsısdguyfgıasdgyfugasdgıd. Otomatiğe bağladılar yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Gelistirilmis mac moturu var mi bu sene de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Geçen seneye göre daha iyi maç motoru. En azından kayarak giden futbolcular veya saçma hareketler yok. Hatta enteresandır BJK ile gs ye karşı oynarken - burak % 100 bir pozisyonu kaçırdı. kafasını ellerinin arasına aldı bir süre. Bir pozisyonda ceza sahasında yerde kaldı. Yerde oturur pozisyonda hakeme el kol hareketleri yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 az önce aldım fm15i. aldığım code'u birden fazla steam'e kullanabiliyo muyum ya? sanki öyle bişeyler yazıyodu playstoreda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Livered said: Geçen seneye göre daha iyi maç motoru. En azından kayarak giden futbolcular veya saçma hareketler yok. Hatta enteresandır BJK ile gs ye karşı oynarken - burak % 100 bir pozisyonu kaçırdı. kafasını ellerinin arasına aldı bir süre. Bir pozisyonda ceza sahasında yerde kaldı. Yerde oturur pozisyonda hakeme el kol hareketleri yaptı. olmamis ..kart gorene kadar itiraz etmesi gerekirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 tactical olarak bir gelişme var mı oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 lunatari said: az önce aldım fm15i. aldığım code'u birden fazla steam'e kullanabiliyo muyum ya? sanki öyle bişeyler yazıyodu playstoreda sanki 2 veya 3 farklı steam hesabına ekleniyodu diye biliyorum. aydınlatırsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 gol atmak zorlasmis artik oyle messi ronaldo yu alayim butun takimi calimlayip gol atayim kalmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Patch 15,0,3 geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 dana22 said: Livered said: Geçen seneye göre daha iyi maç motoru. En azından kayarak giden futbolcular veya saçma hareketler yok. Hatta enteresandır BJK ile gs ye karşı oynarken - burak % 100 bir pozisyonu kaçırdı. kafasını ellerinin arasına aldı bir süre. Bir pozisyonda ceza sahasında yerde kaldı. Yerde oturur pozisyonda hakeme el kol hareketleri yaptı. olmamis ..kart gorene kadar itiraz etmesi gerekirdi.. hahaha bir gelişme yok demek ki. Aynı tas aynı hamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 geliştirilmiş maç motoru var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 release oldu beyler go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar