WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Selamlar, 2004 ten kimler kaldı :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 sen kimi arıyosun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 24 var. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 selam pelin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 bingildak said: sen kimi arıyosun Genel olarak radyo yayınını ve gece yarısı geyiklerini. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 geceleri bal muhabbetiyle fistan dolaşıyor buralarda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 WoodsOfYpres said: bingildak said: sen kimi arıyosun Genel olarak radyo yayınını ve gece yarısı geyiklerini. artık özel radyo yayını var, gold üyelere. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 2004te forum kapaliydi, sen yanlis geldin galiba. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 aquila said: 2004te forum kapaliydi, sen yanlis geldin galiba. 2003 2005 arası buralardaydım yanlış hatırlıyor olabilirim. Camelın camel olduğu zamanlardı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ustteki mesajin quotelanmadigi zamanlar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 WoodsOfYpres said: Selamlar, 2004 ten kimler kaldı :P hoşgeldin sinemcim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 pontipati said: WoodsOfYpres said: Selamlar, 2004 ten kimler kaldı :P hoşgeldin sinemcim lan sıs liseli, teyzen yaşında hatun senin neyine WoodsOfYpres said: Selamlar, 2004 ten kimler kaldı :P Bu arada Welcome back home Sinemciğim, ha teyze lafına takılma lütfen, onu bu kımıl zararlısını kovmak için kullandım, yoksa nasıl diri olduğun burdan bile belli oluyor;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ihtiyar lazimsa ben geleyim..buyrun amca var.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 hoşgeldin bersu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 no. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Yeni gelenler bölümü eskiden de olduğu gibi post kasma bölümü olarak kullanılıyor bakıyorum da :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 çok haklısın sinemcim, özel mesaj yoluyla devam edelim biz en iyisi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 selam odun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 eski nick ne Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 lame lame işler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 kokoreçe akıyo muyuz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 WoodsOfYpres said: bingildak said: sen kimi arıyosun Genel olarak radyo yayınını ve gece yarısı geyiklerini. WoodsOfYpres said: aquila said: 2004te forum kapaliydi, sen yanlis geldin galiba. 2003 2005 arası buralardaydım yanlış hatırlıyor olabilirim. Camelın camel olduğu zamanlardı. Güniz nabıyon lan, yeni char mı kasıyosun burda? Bak PMden o kadar dedim bu sefer foyanı ortaya çıkarmayacam diye ama inkara devam ettin ve yine seni turnusol kağıdı gibi gösteriyorum al bakalım ahah 2 said: zipzip said: paticik leak diyince ben de patidekilerin fotoğraflar sandım ya onlarda olacak yakında... 2 said: bingildak said: bütün torrent sitelerinde olan arşivi* upload ederek mi büyütmüş işi vay be o başka bişiden bahsetti :) 2 said: KES ! liberal adam haklı. WoodsOfYpres said: Selam, EVGA GTX 970 siparişi verdim, komple yeni sistem ihtiyacım var sanırım. Amd Phenom 2 965 Black Edition ve AM3+ anakart kullanıyorum, esas soru şu ; Oyun için topluyorum bilgisayarı, sizce anakartı değiştirip intel i5 işlemci mi alayım yoksa AMD işlemci mi. Bak şimdi her 2 charda da cümlelerin arasında tek satır boşluklar bırakıyorsun, bu sefer yakalamam çok kolay oldu, zaten donanıma hemen atlamışsın yine bir hikayeylen İnkar etmeseydin sobelemeyecektim bu sefer ama kaşındın Editörcüüm, burası merminin giriş açısından izinden hızının atış yerinin bulunduğu forum olm, burda hiçbişey gizli kalmaz asdasdasasd 2 said: lame lame işler bak bak main charla gelmiş bi de kendi başlığına muhah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Şizofreni Lütfen prof. bir yardım al zira durumun iyi gözükmüyor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 sen ne kullanıyosun onu söyle de onu alayım bari ezcaneden, bu kadar çok char/hesap kastığına göre biliyorsundur tüm markaları modelleri lel Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Lan tatar sakjfahsjfsah yazık adama bırak :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.