ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 http://s01.shiftdelete.net/img/general_b/14-09/24/blackberry-passport-sdn-1411573976.jpg http://i.imgur.com/TAOEGWQ.png kare telefon da çok ilginç olmuş. ama cepte yalan olur bu. pili de 3540 mAh mış. fiyat 590$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 kare ekran derken ciddi mi bunlar hahaha kare ekran en abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Son çırpınışlar, yazık oldu valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ben sevdim aslında ya. iş mevzusunda çok kullanışlı olabilecek bi telefon. http://www.youtube.com/watch?v=mEqywY9q8SQ review'de de itin dötüne sokmuşlar telefonu sdgjsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Batsinlar geberip gitsin yuzsuz herifler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Blackberry cidden biraksin bu isi artik. Ya OS modernlestiriceksin artik, yada bir Android versiyonunu alip mega guvenli kendi platformun haline getirceksin, vazgeciceksin bu kendi isletim sistemi sevdandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 + The BlackBerry Passport has a solid and durable design, great battery life, and simply the best specs ever put into a BlackBerry. It's bad ass! - It's not a device for everyone. Some people are going to LOVE it, some people are going to hate it. Even if they are die hard QWERTY fans. = When it comes down to it, the BlackBerry Passport is an awesome device. It has beautiful hardware, it feels solid, the display is gorgeous and overall the device is a powerhouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ben sevdim mesela ama bok gibi bulanları anlıyorum hakkaten ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 batmaya çalışıyor lan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 butun review hblahlhal blackberry blhalblha blackberry is blhallhaa blackberry diye bi kulagimdan girdi ötekinden cikti, bune lan batsinlar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 çok mu kötü şimdi bu ? s5 i mi değiştireyim diyorum ama çok mu fantastik bir seçim olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 ben htc one m8 den döndüm buna 3 aydır gayet memnunum oda klavyesi var diye satın almadan önce bi eline al ben tek elle kullanabiliyorum (194cm masterrace) tek elle kullanamazsan azcık kasıntı oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar