onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Sen dandik arabanla koprude yaris yap. Sonra carpinca kasko odesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Adam ısrarla hiçbi soruma cevap vermedi. Olay yerinde foto çekmemek ne ya. Dolanbaçlı cevap veriyo sürekli. Ogün köprüde siyah bi arabayla yarışıyomuydun yarışmıyomuydun. Diğer siyah arabada aynı yerlere çarpmadımı. Bana bunu söyle kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 hayır sizin yüzünüzden yıldız bağlantısı sıkışmışti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 csi paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 kermit sigorta sirketinin ajani suclu cikarcak simdi adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Hayır abi gördüğüm bişeyi söylüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 ayrıca olay cumartesi günü yasandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Biliyozda konuşuyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 haberi cikmadi mi bu kazanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 mahoolmez said: csi paticik Çağırdınız geldim. Eksper biraz akıllıysa yada ildeniz eksperin aklına karpuz kabugu dusururse köprü kameraları incelenir,yarış olup olmadığı anlasılır. Bu arada hangi saatte oldu kaza;surdan bakalım http://www.radyotrafik.com/haber/2208/kaza-raporu-22-eylul-2014.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Abi o gişelerdeki beton bariyerler çok sakat bu arada ya. Önüne su fıçıları falan koysalar en azından çarpma enerjisinin bi kısmını alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 gişeye giremeyen adam, karikatürü yapılasıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 kermit said: Adam ısrarla hiçbi soruma cevap vermedi. Olay yerinde foto çekmemek ne ya. Dolanbaçlı cevap veriyo sürekli. Ogün köprüde siyah bi arabayla yarışıyomuydun yarışmıyomuydun. Diğer siyah arabada aynı yerlere çarpmadımı. Bana bunu söyle kardeş. Yahu geyik yapiosun diye ciddiye almadim ama sanırım ciddi ciddi soruyosun.Kimseyle yarış fln yapmıyordum.Fotoğraf çekememe durumumu anlattım ama polis çekti.İstenildiği kadar incelensin yarış gibi bir durum yok.Bir anlık dalgınlık.Sonuçta bende her hafta kaza yapmıyorum sonuçta.Ayrıca dur-kalk giden bir trafikte nasıl yarışıyorsun bir tarafa ben zaten yarış tarzı olaylara sıcak bakan biri fln da değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 teyzem trafik müdürlüğünde. görüntülere baktık baya baya yarışmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 la olm adamın ciğeri yanıyor bi de siz körüklüyonuz ne pis adamlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 yukarıdaki linke göre boğaziçi gişelerde o gün 1 kaza olmuş. kermit durduk yere sallamayacağına göre başka kaza ile de karıştırma ihtimali yok. demek ki yarış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 yarın rapora bakınca anlarız gençler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 iyice arka sokaklara döndü pati lab. teknikeri babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Ben geyik yapmadım bu 1. 2 ise ben senin arabadan ve siyah bi arabanın yarıştığını ve kaza yaptığını gördüm. Yalan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 kermit said: Ben geyik yapmadım bu 1. 2 ise ben senin arabadan ve siyah bi arabanın yarıştığını ve kaza yaptığını gördüm. Yalan yok. Köprü üzerinde ne yarışı allasen?Sabah 11 sıralarında boş yol mu var hadi öyle bir şey gördün diyelim. Bu forum benim en sevdiğim,en çok vakit geçirdiğim forum.Araçtan burnum bile kanamadan çıkmış olmam tamamen şans.O arabadan sağ da çıkamayabilirdim.Bu tip olayı bile trolleyebilen insan topluluğunun olmasına üzüldüm açıkcası. İstenilen videolar da incelenebilir.Kaza raporunu zaten emniyetten alınca da okudum.Sizin dediğiniz gibi birşey yok ve zaten de mümkün değil. Yok hayır hala yarış yaptığım konusunda ciddi ciddi cümleler kurulucaksa da cevap vermeyeceğim daha fazla.Ben burda ölümden dönmüşüm bir de insanların iftiralarıyla uğraşamayacağım.Troll yapacaksanız da bir zahmet ölüm üzerine troll yapılamayacağının farkındalığına varın.Sonra da gidip Ak gençliğin beyin kapasitesi hakkında yorumlar yapmayın.Benim gözümde o çokça laf soktuğunuz insanlarla aynı IQ seviyesinde olabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 benim bildiğim kermit forumda hayatta geyik yapmaz ama hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 kermit said: Ben geyik yapmadım bu 1. 2 ise ben senin arabadan ve siyah bi arabanın yarıştığını ve kaza yaptığını gördüm. Yalan yok. Kazayı hangi gün gördün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 arkadaş ne trollü her ota boka troll demeyin aynı marka arabayı kaza yaparken gördüm siyah bi araba daha vardı. yarış yapıyolardı. neyin trolü arkadaşım; rica ederim kırıcı olup her lafa trol demeyinizzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 kizdirmayin kucuk kurbagayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar