Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaza yaptım.Aracım Perte Çıkar mı? (Alfa Romeo Giulietta)

Asriel

Öne çıkan mesajlar

mahoolmez said:

csi paticik

Çağırdınız geldim.
Eksper biraz akıllıysa yada ildeniz eksperin aklına karpuz kabugu dusururse köprü kameraları incelenir,yarış olup olmadığı anlasılır.

Bu arada hangi saatte oldu kaza;surdan bakalım
http://www.radyotrafik.com/haber/2208/kaza-raporu-22-eylul-2014.html
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

Adam ısrarla hiçbi soruma cevap vermedi. Olay yerinde foto çekmemek ne ya. Dolanbaçlı cevap veriyo sürekli. Ogün köprüde siyah bi arabayla yarışıyomuydun yarışmıyomuydun. Diğer siyah arabada aynı yerlere çarpmadımı. Bana bunu söyle kardeş.

Yahu geyik yapiosun diye ciddiye almadim ama sanırım ciddi ciddi soruyosun.Kimseyle yarış fln yapmıyordum.Fotoğraf çekememe durumumu anlattım ama polis çekti.İstenildiği kadar incelensin yarış gibi bir durum yok.Bir anlık dalgınlık.Sonuçta bende her hafta kaza yapmıyorum sonuçta.Ayrıca dur-kalk giden bir trafikte nasıl yarışıyorsun bir tarafa ben zaten yarış tarzı olaylara sıcak bakan biri fln da değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

Ben geyik yapmadım bu 1. 2 ise ben senin arabadan ve siyah bi arabanın yarıştığını ve kaza yaptığını gördüm. Yalan yok.

Köprü üzerinde ne yarışı allasen?Sabah 11 sıralarında boş yol mu var hadi öyle bir şey gördün diyelim.

Bu forum benim en sevdiğim,en çok vakit geçirdiğim forum.Araçtan burnum bile kanamadan çıkmış olmam tamamen şans.O arabadan sağ da çıkamayabilirdim.Bu tip olayı bile trolleyebilen insan topluluğunun olmasına üzüldüm açıkcası.

İstenilen videolar da incelenebilir.Kaza raporunu zaten emniyetten alınca da okudum.Sizin dediğiniz gibi birşey yok ve zaten de mümkün değil.

Yok hayır hala yarış yaptığım konusunda ciddi ciddi cümleler kurulucaksa da cevap vermeyeceğim daha fazla.Ben burda ölümden dönmüşüm bir de insanların iftiralarıyla uğraşamayacağım.Troll yapacaksanız da bir zahmet ölüm üzerine troll yapılamayacağının farkındalığına varın.Sonra da gidip Ak gençliğin beyin kapasitesi hakkında yorumlar yapmayın.Benim gözümde o çokça laf soktuğunuz insanlarla aynı IQ seviyesinde olabilirsiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...