Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 arkadaşlar, evlenme teklif ederken tek taş, nişanda trio veya tam tur takıp evlenirken alyans takan da var. genel durum evlenme teklifinde tek taş ve nişanda alyans olsa da illa öyle olacak diye bir durum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 kendimden örnek veriim evlenme teklifi : tek taş nişan : alyans (sağ el) + bir tane set aldım (kolye - bileklik - küpe) evlenince : alyans (sol ele geçecek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Amma kasmışsınız ya. Ben alyansla hallettim tüm nişan ıvır zıvırını. Tek taş neymiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 bi de bu pirlanta isleri reklam goygoylari oldugu icin nereye konumlandiracaklarini bilemediler her yere yamamaya calistilar.. yani yuzuk takmak eskiden beri var ama pirlanta de beers in daha cok satalim bab biz reklam kampanyalarindan cikmis birsey..sanirim 60larda mi baslatmislar. her 14 subat haftasi baslar 10 yilliksaniz bilmem neli tek tas..askiniza trio ..bilmem ne de bilmem ne. hal boyle olunca kadinlarin pirlantalari bitmiyor tukenmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Karag8z said: Theridone said: 100 kişi 6.000 lira yapar lan. en az 30 defa RUSa gidilir. 30 defadan kaçında hastalık kapmadan dönersin? evlendiğiniz kızlarda da hastalık olabilir, hatta o bile bunu bilmiyo olabilir. şans dünyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 rıdvan temelde haklı, ama totalde haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 abi ben haksızlık üzerine kurulu bir hayat yaşıyorum zaten dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Theridone said: Karag8z said: Theridone said: 100 kişi 6.000 lira yapar lan. en az 30 defa RUSa gidilir. 30 defadan kaçında hastalık kapmadan dönersin? evlendiğiniz kızlarda da hastalık olabilir, hatta o bile bunu bilmiyo olabilir. şans dünyası. her bi bokun tahlilini yapıyolar lo, kaç gündür filmdi tahlildi her şeyi yaptırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Arkadaşlarım arasındada bir ben kaldım bekar. Ne b*k var da evleniyorsunuz arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 barbu said: axedice said: Böyle hafif taşra tandanslı, modern görünen ama içten içe köylü ailesinin buram buram anadolu kokan evlilik fantezilerini paylaşan hırboların evlenmesini anlarım da.. Pozitif bilim okumuş ve evrenin sonsuzluğuna dair fikir sahibi olan aydın zannettiğimiz insanların evlenmesi.. Bizi hayal kırıklığına uğrattın neutrino. Nickinden utanmadan yaptığın işe bak, senden hiç beklemezdik. hakkaten ha. şöyle bir konu açıp. http://forum.paticik.com/read.php?8,7725190 şöyle güzek resimler koyarken.... neutrino said: Hubble ultra deep field; http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0d/Hubble_ultra_deep_field_high_rez_edit1.jpg Kenarları sadece 1mm olan kare şeklinde bir kağıdı gözünüze 1m uzaklıkta gökyüzüne tuttuğunuzda kapladığı alan kadar bir bölgeyi gösteriyor. Görünen noktaların her biri bizim samanyoluna benzer galaksiler.. arkadaş buna evrilecek. http://iblog.milliyet.com.tr/imgroot/blogv7/Blog333/2011/12/22/38/340088-3-4-82ec4.jpg Olm sizi duyan da tüm biliminsanları bekar zanneder. Cogu evli adamların, ne ilgisi var sgdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Gl hf Şu düğündü bilmemneydi tantanası olmasa bi ara benim de evlenmem gerekiyor da, şu olayları her düşündüğümde çüküm düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Mutluluklar. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 deadwoll abi olur gider be ..niyet varsa erteleme bir de bakiyorsun olmus bitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 totemic said: kendimden örnek veriim evlenme teklifi : tek taş nişan : alyans (sağ el) + bir tane set aldım (kolye - bileklik - küpe) evlenince : alyans (sol ele geçecek)aynen. zira zaten sevdiginiz icin evleniyosaniz, caniniz istedigince, gucunuz yettigince alirsiniz arkadas. ne bu goygoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Bana eski kiz arkadasim kadikoy goztepeden tapulu bir ev teklif etti evlenmek icin, tapu kendi ustune, kabul etmedim ailesinin haberi yok diye, kacip gelicekti usadan. Zengin ailenin tek kizi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 chrome said: vivavale said: şimdi abi verdiğimiz alyansı geri mi alıcaz hatundan. skıntı ya bi de nası geri isticem abi çok saçma ya şaka abi şaka teklif pırlanta ile sağ ele nişan alyans sağ ele düğün alyans sağdan sola o kadar. bitti gitti. biri bana nişanla düğün arasındaki farkı anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 nisan duygusal, nikah resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 bi bok anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 aptal oldugundandir, bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 sen de kelsin benim aptallıgım geçer ama senin kelliğin kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 aptallık geçmiyo. kellik saç ektirince geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 gördügün gibi aptallıgın geçmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Tesekkurler moriarty. dunya kadar sacim olucana, findik kadar aklim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 fındık kadar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 DoubleW said: Bana eski kiz arkadasim kadikoy goztepeden tapulu bir ev teklif etti evlenmek icin, tapu kendi ustune, kabul etmedim ailesinin haberi yok diye, kacip gelicekti usadan. Zengin ailenin tek kizi sdf Sanki hala pişman gibi yazmışsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar