Somon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 arkadaşım kitap yazmaya başladı suanda 50 sayfa kadar birikmiş yazısı var bunları online bir workspace'e koyup üzerinde oynamalar yapabilmek için bir site arıyor aradıgı şey siteye yazılarını yazacak bu yazdıgı yazıları diğer arkadaşlarıda görebilecek ve edit yapabilecek bu tarz online text write workspace gibi birşey var mı
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 güzel fikir hemen kuralım öyle bir site
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 dropbox acsın paylassın gerekli kişilerle ? gugıl da olur ya da ben anlamadım ne istediğini
Somon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 dropbox'u düşündüm de bunun için yapılmış birşey var mı diye merak ettim yoksa her hangi bir workspace sitesi ile de task aça aça sayfa sayfa yapar diye düşündüm bakıyor docs'a deadwoll tam aradığım şeydi teşekkürler :)
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 abi hotmail açıversin hemen. skybox a koyup online office word kullanılabiliniyor.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 zoho (gerçi bunu bir değiştirdiler, bişiyler eklediler falan bir ara, en son hali nasıl bilmiyorum, ben yıllar önce kullanırken aynı dosyada birden fazla kişi çalışabiliyordu) Microsoft Office Online
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Microsoft en uygunu sanirim, onu kullaniyorum ben de online. Ikinci tercihim Zoho benim.
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Google docs ve Drive bu işi yapar.
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Google docs affetmez. Her kişiye ayrı renk seçeneği falanda yapın. Anlık olarak kim ne yazıyor, kim dosyayı görüntülüyor onlar bile belli google'da.
Öne çıkan mesajlar