KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 diye başlık açacaklar önce bu abimizin tavsiyesini dinlesinler: https://www.youtube.com/watch?v=p9Gh747YGRQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Sevgiliye açılamıyorum nasıl bir cümledir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 kişisel bölümünün derinliklerinde daha kim bilir neler vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 bu elemanı haydar dümen gibi trollemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 GERGE said: Sevgiliye açılamıyorum nasıl bir cümledir? sevgilim var ama VER diyemiyorum gibi bişiydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 bu herifler çok komik lan birileri başka videoların paylaşmıştı, bu kadar samimi ve doğal komik nadirdir yani aksanlar falan da çok iyi asdadssa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar