AscAnsio Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Maddi yükümüzü azaltmak için ABD'den bir tanıdık aracılığıyla iPhone 6 elde ettik diyelim. Ne dezavantajlarımız olur? SIM kart, garanti, şebeke operatör vs nasıl problemler yaşarız yurtiçinden alacağımız bir ürüne kıyasla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Ya pasaporta işlenir ya da "kırılır" mı ne telefoncular yapar sim kart için garanti konusunda apple uluslararası 2 yıl veriyor diye biliyorum ondan sorun olmaz yani. iphone 6 ne yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 + 2 yılda 1 adet cep telefonu getirebilme hakkı tanınmış, + Yurt dışından giriş yapıldıktan itibaren 60 gün içerisinde cep telefonunun kayıt altına alınması zorunluluğu getirilmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Kayıt işlemini "kırmak" (bkz. IMEI klonlama) 2005'te falan kaldı. İşletecek pasaport yoksa hiçbir yolu yok kullanmanın. Kırılabilen şey SIM kilitli telefonsa ancak, o da o software versiyonunun Jailbreak'i olup olmadığına bakar. Unlocked almak en temizi. Garantisi olmaz, uluslararası garanti Türkiye'ye işlemiyor bildiğim kadarıyla. Son 2 takvim yılı içerisinde kayıt yaptırmamış, 1 ay içerisinde de yurtdışından dönmüş birini bulup e-Devlet üzerinden veya operatörlerin işlem noktalarından kayıt yaptırabilirsin. Kayıttan önce Vergi Dairesi'ne de bir bedel yatırıyorsun galiba. Takvim yılından kastım; mesela Aralık 2013'te telefon kaydetmiş olsan Ocak 2015'te tekrar kaydedebilirsin, ama Ocak 2014'te ettiysen tekrar ancak Ocak 2016'da edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 maddi yukunuzu azaltmak amaciyla iphone 6 siparis etmeye karar vermeniz iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 1 Ocak 2015'te kayıt hakkım olacak. 20 Aralık gibi ülkeye soktuğum cihazı 1 Ocak 2015'ten sonra kayıt ettirebilir miyim? Yoksa ülkeye ne zaman girdiğim mi önemli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 1 ay boyunca edebiliyorsun. yoksa 1 hafta mıydı lan? biri confirm etsin asdhfuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 3 post yukarida yaziyor ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 garanti süresi 1 yıl olmuyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 abi almanya media markttan satın alınarak getirilmiş 2 yıl garantili s3 satın aldım bir arkadaşımdan. türkiye fiyatının altında aldım ancak malesef yurt dışı ürünlerde garanti süresi 1 yıl imiş. telefonu garantiye vermek istediğim zaman öğrendim bunu. bence telefonu hor kullanıyorsan ya da sonra satarım ben bunu diye düşünüyorsan abd'den alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 3-4 yıldan önce satmam, şimdiye kadar hiç bi telefonumu da servise vermediğim için kafam rahat garanti olmaması konusunda ha bi de amerikaya sık sık erişimim olduğu için çok gerekirse orda garantiye verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 apple için garanti konusu şöyle; telefonlar bölgesel altyapı değişikliklerinden dolayı farklı donanım ve yazılımla üretiliyorlar. amerika, avrupa, asya için farklı farklı hep. amerika'da eğer apple store'dan alırsan, alacağın telefon büyük ihtimalle us seri numaralı bir telefon olacak ve apple store tr adresinde garantiyi sorguladığında destek alamadığını göreceksin. bunun nedenini de şu şekilde açıklıyorlar; telefonda meydana gelebilecek onarılması güç bir durumda 1'e 1 aynsı ile değişim yaptıklarından, ellerinde de us seri numarası ile başlayan cihaz gelmediğinden kabul edilmiyor. store dışında bir yerden alırsan, tr ile başlayan olmasa bile avrupa serili cihaz gelme şansı var. bu durumda 1 yıllık garantin oluyor burada kullanabileceğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 bi' arkadaştan dün sony xperia go aldım almanyadan gelmiş tee ne zaman. eğer kaydettirebilirsen al kullan dedi. benim de telefon yok hiç. nası çözerim bunu? doğubankta, sinanpaşada falan kırarlar mı? bilemedim. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar