liberal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 http://store.steampowered.com/app/258970/?snr=1_7_15__13 Alacak olan var mı gencler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 çok para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 80lerin hit arcadesinin remakeiymiş falan saygımız büyük. Ama direk cheap diablo clone gibi duruyor lan, o motor falan ne öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 hacılar ne diyorsunuz, alan var mı 20 dölar basılır mı, multisi akıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Almayı düşünen varsa 4 pack alabiliriz. $15'e geliyor tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 WOT incoming aldım ben oynuyorum bu ara. bu genre'dan pek anlamadığım için karşılaştırma yapamıyorum diğer oyunlarla. dungeon'da adam doğruyoruz işte. eski oyununu oynamadığım için sıfırdan bir değerlendirme yapayım. 4 tane class var ve her birinin ayrı mastery olayı var. 5k xxx öldür, xxx'e karşı %6 damage artsın falan. mastery için kendiniz seçmiyorsunuz. oyunları oynayarak ulaşıyorsunuz bunlara (thus mastery hue). sanırım 30-40 saat playtime'dan sonra bir class için full mastery'ye ulaşabilrsiniz. Şu an bir class'da 20/72 durumdayım 10 saat playtime ile. bi 5-6 tane de biter yakında. oyun sırasında 3 şey lootluyorsunuz; food, potion, gold. Balta kürek falan düşmüyor yani. food tahmin edebileceğiniz üzere can ve food biriktirme olayı yok. oyunda topladığınız gold ile satın alabileceğiniz 2 şey var. biri skin'ler (ki bi işe yaramıyorlar sanırım) ve diğeri de relic'ler. potion ise oyunda sizin gold kullanarak aldığınız (aşağı yukarı 20 tane, bazıları upgrade edilebilir olan) shitstorm anında kullanabileceğiniz büyüler. Oyunda girmeden 2 tane seçiyorsunuz bunu ve potion topladıkca kullanıyorsunuz. Oyunda potion ve food'u vurabiliyorsunuz. %5 can kalmışken biri karambole food'u vurabiliyor mesela. Veya biriyle savaşırken food'u alabiliyor siz de kalıyorsunuz öyle. 3 stage > her stage'in de 4 dungeon'ı var. Her dundeon da kendi içerisinde bölümlere ayrılıyor. oyunu oynatan hard ve unfair mode'ları. 2-3 saatten sonra bura kayacaksınız zaten. oyun çıktığında önemli buglar vardı. Dev'ler sağlam çalışıyorlar ama. Oyun çıktığı ilk 2 günde 2 patch yayınladılar. Gördüğüm en hızlı fix'ler. US-EU match attım lag falan görmedim. Oyundaki en büyük 3 sıkıntı şu; 1. Lobby sistemi yok. Quick match ile giriyorsunuz oyuna. Oyun bulabiliyorsunuz onda sıkıntı yok fakat random elemanların oyunlarını search edip giremiyorsunuz. Veya oyundan biri düşerse oyun seviyeyi ona göre ayarlıyor fakat başka biri oyuna reconnect olamıyor. 2. Chat ya da ingame voice communication yok. Büyük bi ihtimal bunu getirecekler çünkü ben de dahil bir çok kişi şikayet etti bu durumdan. Oyunda 4 adet voice command var (thank you/this way/help/ teamwork pls) ama yetmiyor. mesela bi dk bekleyin su alayım falan diyemiyorsun. veya üstüne horde gelirken durun gelin bi bura taktik kasalım diyemiyorsun. Bi chaos ortamı oluyor oyun içerisinde. Bu kısmen iyi, çoğunlukla kötü. 3. Host migration yok. Kurucu oyundan cıkarsa oyun bitiyor. Oyun sırasında çıkan yok pek. O yönden sıkıntı olmuyor. Genelde 1 ya da 2 stage'den sonra çıkıyor millet. Bir de key rebind edemiyorsunuz. Yeni patch'de bu gelecek. Adamlar pc'ye oyun yapmış ama key'leri değişemiyorsunuz lel. Bunu sıkıntı diye yazmamamamın sebebi şu; zaten wasd dışında 3 farklı special attack/defend var. Shift + space + right mouse click diye atamışlar bunu 3 class için. alışıyorsun bir süre sonra. 4. Class merlin'de sıkıntı oluyor. Spell'leri space, right click ve shift diye atayınca combo yapayım derken kafa gidiyor hangisi neydi diye. Magicka bu sorunu çözmeyi başardı bir nevi. 20 dolar eder mi bu oyun? mehhh bence etmez. Ama tipik amerikan console fagler için CoD nasıl giriyim bi kafa dağıtıyım oyunuysa bu da bana öyle. Giriyorum 2-3 saat adam doğruyorum. tl;dr yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Alırsanız atarız 4 kişi. Unfair hayli zevkli olur. Sorularınız varsa alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 bunun reklamı uyuz etti twitch'de sürekli dönüyor, succulent turkey diyor sonunda. O ne bi tek onu merak ettim. Hindi mi pişiriyorsun oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 oyunda hp arttıran food pişmiş hindi, turkey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Turk un hp si yuksek olur, ama mana dan kaybeder. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 eldar said: bunun reklamı uyuz etti twitch'de sürekli dönüyor, succulent turkey diyor sonunda. O ne bi tek onu merak ettim. Hindi mi pişiriyorsun oyunda? In the gauntlet fight for glory... Alıp oynarsam adam değilim. BeyondtheSummit izleyemez oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 adblock neden kullanmıyorsunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 indirime girmiş şuan, aldım bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Oyunu beğendim, 2 kişi oynayıp zar zor bölüm geçiyoruz sarıyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 d3 var buna gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar