Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cem garipoğlu 10 sene sonra serbest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Kafa kesmek bu kadar basit galiba, habere denk geldim

Cinayeti işlediği tarih: 3 Mart 2009
Yakalandığı ve tutuklandığı tarih: 16-17 Eylül 2009
Tahliye olacağı tarih: 2025
(şartlı tahliyeden yararlandığı taktirde)

ağanın keyfi yerinde galiba

Mesaj tarihi:
18 yaşından ufak olduğu için yasalar gereği en üst ceza olan 24 yıla çarptırıldı zaten.

ha şartlı tahliye hakkı ortadan kaldırılabilirdi ama o da paranın gücü işte

16 yıl normal yani bu kanunlara göre
Mesaj tarihi:
escape said:

onetimebaby said:

16 yil yatiyor iste. Nolcakti ki?

Planli ve vahsice adam öldürmenin cezasi muebbet

paran varsa range rover
paran yoksa game over

temsili.
Mesaj tarihi:
onetimebaby said:

bende diyorum insan kafa kesecek motivasyonu nereden bulabilir. nasıl bir öfke duyar da böyle bir eyleme kalkışabilir. al işte, o motivasyonu hazır geliyormuş. senin ek olarak sinirlenme gerek yokmuş. arkadaşın kafayı alalım, yanlar kalsın.
Mesaj tarihi:
18 yaşının altında biri, işlediği suçtan dolayı 25 yıl ceza almış az değil bu. şartlı tahliye ile 16 yatsa gene az değil adam nerdeyse yaşadığı yıl kadar cezaevinde yatmış olacak.
Mesaj tarihi:
çıktığında aşağı yukarı 33 yaşında olacak, paticiğin çoğu 40 yaşını aşmış olacak. absolut falan emeklli olmuş olur herhalde yada ilk stentini taktırır.

az bir süre değil bence
Mesaj tarihi:
Grego said:

onetimebaby said:

bende diyorum insan kafa kesecek motivasyonu nereden bulabilir. nasıl bir öfke duyar da böyle bir eyleme kalkışabilir. al işte, o motivasyonu hazır geliyormuş. senin ek olarak sinirlenme gerek yokmuş. arkadaşın kafayı alalım, yanlar kalsın.

o aile ile ilgili bilmemesi gereken birşeyler öğrenmiştir/duymuştur/görmüştür eskaza o kız, ya öğrenince yatırıp kesti ya da konuştu ikna edemedi yatırıp kesti kızı

cem'in ağabeyi'nin cinayetten önce internetten kafa kesme videoları vesaire izlediği ortaya çıkmıştı dava sürecinde, kızın ailesinin avukatı televizyonda söylemişti
  • Yeni Oluştur...