Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HideIPVPN'de abonelige %55 indirim var

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Baslik acikliyor, SmartDNS aldim ben bir yillik. Paketin ucreti tamamen indirimli, aylik paket 2,70$ oluyor, yillik DNS 17$ oldu. Her ay ya da yil gecerli indirim. Aylik da aldim ek olarak 2,70$ verip (yaninda SmartDNS'de geliyor ama sadece US, US VPN varken pek ise yaramiyor, ikisi birden olunca BBC filan da izleyebiliyorum).
Sosyal ağlarda paylaş

prom code: happyVPN
bi de ölücüler şöyle bi kombo yapabilir: enpara'dan google wallet'a 25$ atıp, senelik örneğin uk vpn ini wallet ile alıp, enpara'dan da bi sonraki ay 25 tl iade alır böylece senelik 55$ lık vpn iniz 25$ - 25tl ~= 30 tl ye falan gelir.

çok mu çok oluyoruz :p
Sosyal ağlarda paylaş

hazır bilen abiler toplanmışken sorayım. bana şöyle bir VPN lazım:

- unlimited bandwith
- US, Almanya sunucuları (video stream, gaming)
- "kim olduğumu biliyor musun" tier birine laf soktuğumda evimi adresimi bulamasınlar
- subs bittiğinde ilişkimiz bitsin. devam ettirip fatura yollamasınlar.

12 aylık düşünmüyorum. indirimi değecekse 6 ay olabilir. en son purevpn aldıydım ve memnundum. 6 aylığı ayda 7.5'a geliyor. sanki oralarda bir yerde adını bilmediğim aynı hizmeti daha ucuza sağlayan bir yer vardır gibi?
Sosyal ağlarda paylaş

ha ben sadece us uk sandım ilk mesajı yanlış anlamışım.

sitesine baktım şimdi:

said:

9 US Server Locations (2xNew York, 2xWilmington, Los Angeles, Dallas, Fremont, Santa Ana, Chicago).
9 UK Server Locations (4xLondon, Hughenden, 4xMaidenhead).
5 NL Server Locations (5xAmsterdam).
3 DE Server Locations (Frankfurt Am Main, 2x Nürnberg).

gayet iyi gibi.

peki bu smartdns'i ne için kullanıyorsunuz? mobil cihazlar falan mı? ben en son vpn aldığımda öyle birşey yoktu sanki şimdi eskiden kullandığım firmalara baktım vpn'in yanında promosyon veriyorlar.

referral linkin varsa yaz gerge alırım muhtemelen bunu. hide my ass pahalı gibi? kupon falan bilmediğim birşey mi var?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...