khala Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Şu son takasa bir baksanıza tek başıma karar vermem doğru olmaz. Mo Williams DeMar DeRozan - Russell Westbrook John Henson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Pmini cevapladim. Iptal et diger takimlara ayip asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Tek taraflı bi takas olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 abi o nasıl bi trade ya hahahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 ben onayliyorum tradei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 adam her hafta westbrook için böyle çakal teklif atıyodu, sadece baygınlıktan akseptledim yoksa ben bile cahil olarak biliyorum takasın tek taraflı olduğunu. derozan sayece sayı, westbrook her maç triple double tehlikesi. mo da 1-2 haftaya bitecek rubio şerefsizi dönünce. 1 sezon sakladım iti hala dönmedi ya, bu sezon ne sıçtı şikago idman yurdu. rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Yaw her ligde var haftada 58 takas teklifini ya tutarsa diye gönderenler. Ama aynı şekilde her ligde yine "baydım artık kabul ettim" diyenler de var :D Hep sizin suçunuz, paşa paşa reject etseniz bıkmadan, karşı taraflar da daha eşit teklifler göndermeye başlayacak bir noktada. Takasa gelecek olursak: Mo 15 gün sonra çöp muhtemelen Yani her şeyden öte, gayet underperform eden top 60 adam ile yine biraz underperform eden top 15 adam takası, olmamalı mantıken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Enesi sadece bir maç kadroya almadım herif 24-17 oynamış, hay böyle sansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Saygın derinden çöreklenmiş Westbrook'a. İsabetli olmuş yine veto olduğu hdsfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 pmden böyle yaptı beyler http://www.youtube.com/watch?v=mmLRTVYgEq4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 hay şansımı. LaMarcus Aldridge (left thumb) will have surgery on his radial collateral ligament tear and will be out 6-8 weeks. Advice: The Blazers are in deep trouble. Aldridge is sixth in the NBA for points per game and 11th in the rebounds per game. He's also third in the NBA in field goal attempts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Bu da aldridge westbrook takasi atmis aghd olm sonuncu olmama ragmem eglendim bu sezon eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 6-8 hafta sakatlandığı belli olmadan önce attım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Amerika'daki yurttaşlarımız Lamarcus sakatlanınca sıcağı sıcağına Portland'ın havlucu uzunlarını kapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 LOL. New Player Note Sat, Jan 24 LaMarcus Aldridge (thumb) will play against the Wizards on Saturday. Advice: Wow! He is going to put the surgery on hold and will play through the tear in his left thumb. This is easily the most shocking news of the season after the team announced he was going to rest 6-8 weeks. Obviously grab Aldridge in all leagues and hope he can avoid an aggravation. Maybe he's just putting off the surgery until Nicolas Batum (wrist) can play? Whatever his reasoning, it's hard to explain and he will likely have some answers later today. If you added any Blazer in even 14- or 16-team leagues, you can cut him. Although owners in deeper leagues can look to Dorell Wright, C.J. McCollum or Victor Claver because Nicolas Batum is hurt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Brandon jenningsin aşil tendonu kopmuş olabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 moriarty said: LOL. New Player Note Sat, Jan 24 LaMarcus Aldridge (thumb) will play against the Wizards on Saturday. Advice: Wow! He is going to put the surgery on hold and will play through the tear in his left thumb. This is easily the most shocking news of the season after the team announced he was going to rest 6-8 weeks. Obviously grab Aldridge in all leagues and hope he can avoid an aggravation. Maybe he's just putting off the surgery until Nicolas Batum (wrist) can play? Whatever his reasoning, it's hard to explain and he will likely have some answers later today. If you added any Blazer in even 14- or 16-team leagues, you can cut him. Although owners in deeper leagues can look to Dorell Wright, C.J. McCollum or Victor Claver because Nicolas Batum is hurt. ADAMSIN ADAM. Aldridge scored a game-high 26 points with nine rebounds, three assists and two steals in Portland's 103-96 win over the Washington Wizards. "My idea now is to play the rest of the season," he said. "But if it gets too much where I can't handle it or I'm not playing at a very good level then I'll stop. But hopefully it goes well for us." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Kobe daha da dönmez heralde ya, bünye kaldırmadı resmen adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Kemba Walker will have surgery on a torn lateral meniscus in his left knee and is out indefinitely. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Normali bu, yan ligde benim rakibin en önemli oyuncusu, normal olarak lanet işlemiş ve sakatlanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 kevin durant sakatlanınca bende gidip lebron jamesi sakatladım geçmiş olsun bullet hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 pazartesi ertelenen maclar nolcak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 nisan da boş bir bölüme koyulacak. edit: Hatta belli olmuş. Biri Mart'ta said: The Kings-Knicks game has been rescheduled for Tuesday, March 3 at 7 p.m. ET at Madison Square Garden. The Blazers-Nets game has been rescheduled for Monday, April 6 at 7 p.m. ET at Barclays Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 9-0 ikinci kez olacak gibi. Anthony Davis 3 hafta oynamayacakmis sanırım, sahiplerine Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 benim matchup mı 9-0? yok sayı ve üçlük gidici gibi orada. free throw da belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar