vivavale Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Tori said: PONTİ NAPACAN YOGALARDA KİMİ KALDIRACAN ÇAGHAL lan liseli ponti karı düşüyorsa biz de yazılak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 abi ilk mesajımdan ya Daha önce birkaç kere grup dersine girmiştim ama pek içim ısınmadı dans kurslarında şans 10 kat daha fazladır. yogada evde kalmış kadınlar olsun vs. gelir anca *no offense* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Bende bi kere okulda gitmiştim devamı gelmedi ama bazıları televizyondan takip ediyor. Bence kurs niteliğinde Youtube'da öğretici videolar kesin bulursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 di said: wastyrx said: Felsefesine falan saplayayım da, esneklik + vücudu rahatlatma babında güzel oluyor haftada 1 bazen 2 gidiyorum bende. Gayette spor niyetine gidebilirsiniz götünüzden ter atıyorsunuz yapacam diye çünkü Felfesizi plates oluyo zaten. Olmuyo mu? Zahmet edip araştırmadım abi ama bi bağyan arkadaşım pilates kolay sen yogaya git demişti sanırım kalça toto karın hedefliyor pilates, yoga özellikle sırta falan çok iyi geliyor, en çok onun için gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 pilatese kolay diyen kokanadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Sensin kokana, ayrıca tipinde kayık. Theridone said: pilatese kolay diyen kokanadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 tantrik şey kursuna gitsenize http://www.youtube.com/watch?v=iY_jjjah_XE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 wastyrx said: Sensin kokana, ayrıca tipinde kayık. Theridone said: pilatese kolay diyen kokanadır. çirkin oluşum hayata isyanımın yansımasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Saeros said: tantrik şey kursuna gitsenize http://www.youtube.com/watch?v=iY_jjjah_XE az önce sözlükte gördüm bunun 0.59 luk versiyonunu aşkısı. kalbimiz bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 pff var mı yoga yapan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Saeros said: tantrik şey kursuna gitsenize http://www.youtube.com/watch?v=iY_jjjah_XE AHHAHAHAHA NE YELLEDİ BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 spirütüelöbülü şeyler istiyorsan noyzuraya yanaş o yapıyordu sanırım bu işleri ^_^ Spor olarak yapacaksan p90x yogası ağır baya deneyebilirsin, ilk başlar hem bak hem yap zor oluyor ama yapmadan önce bi hızlı izlersen hatırlarsın sanırım. Benim tavsiyem spor salonuna gidiyorsan orada genelde var dersler onlara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 spiritüel şeyler istemiyorum ya reiki vs. de uzak dursun benden. bi kadın vardı 60 yaşında diyodu gel enerji göndercem başının ağrısını geçircek falan oturdu yanıma bişeyler yaptı başımın ağrısı geçmedi, allahtan mutlu sonla bitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Ben yapıyorum dediğim gibi denemen gerek seversen devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Saeros said: tantrik şey kursuna gitsenize http://www.youtube.com/watch?v=iY_jjjah_XE fake sözlükte de yazıldığı gibi hiçbir fiziksel sonucu olmadan ay ay ay diğe bağırmaz kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar