Edriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Ramazan bayramından 2 hafta önce yazlığa superonline ı arayip adsl baglatmak istedim. 1 hafta sonra sözleşme kağıtlarını ve modemi getirdiler bıraktılar. Önümüzdeki hafta acılır dedi adam eyw dedim bekledim. Bayramdan önceki son iş gününde aradım daha evraklariniz ttnet e gidecek ona göre port alıcaz bağlıycaz dediler. Dedim 3 günlük işlemi 2 haftada yapamadınız bravo. Neyse bekledim bayram haftası geçti sonra aradılar; silivride port kalmamış bağlantınızı yapamiycaz abeniliginizi fes ediyoruz dediler, modemide en yakin turkcell bayiğine bırakın lütfen dediler. Yuh dedim yapicak bisey yok götüreyim. Silivri merkezine gittim turkcell aradim butun gün ve buldum. Dedim durum böyle böyle modemi size teslim edeyim elimde sözleşme flnda var. Eleman dedi biz alamiyoruz büyükçekmece de bayi var oraya gidip teslim ediceksiniz. Ehh dedim silkerim kendileri portu arastirmadan modemi getiriyor abonelik baslatiyor bide biz koştururyoruz kendileri gelip alsinlar o zaman. Kimse gelmedi tabi. Bugün telefonda mesaj olarak gördüm bilmem kaç nolu aboneliğinizde 150tl borcunuz bulunmaktadir lütfen ödeyin. Gelde kafayı sıyırma. Ne yapmalı ? Arıycam tabi de nasıl sövmeli -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Müşteri hizmetleri ile konuşup durumu anlatacaksın sonrasında faturayı söyleyeceksin. Superonline müşteri hizmetlerine oldukça önem veren bir firma eğer şikayette bulunursan özellikle memnuniyetsizliğini belirtirsen yardımcı olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 TTnet'i protesto edip superonline alırsan böyle olur. Adamların kendi altyapısı var sanki. Tr'de Telekom'dan başka internet sağlayıcı yok. Yok uydunetmiş yok superonlinemış hikaye. Ver tüketici haklarına ne yapacaksın başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Modemi getirebilirseniz bayi ye borcunuz silinir dediler. Dedim buyrun nasil getirdiyseniz alin. Kapıdan alamiyoruz malesef beyfendi dediler yorum yapmadm kapadim. Ya aksilikler gecikmeler vs alistikta kendi hatalarindan dolayi benim zahmete girmemin gerekmesi... nocomment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 orc_lord said: Müşteri hizmetleri ile konuşup durumu anlatacaksın sonrasında faturayı söyleyeceksin. Superonline müşteri hizmetlerine oldukça önem veren bir firma eğer şikayette bulunursan özellikle memnuniyetsizliğini belirtirsen yardımcı olurlar. şikayetvar .com a yazdım o gün açıldı. Bu arada ankarayı genel müdürlüğü aramak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Bize de süperonline bozuk modem getirdi, değiştirmeye biz gittik. İkinci modemde bozuk çıktı onu da biz götürdük. Müşteri hizmetleri çok haklısınız ama öyle bir uygulamamız yok dedi kendilerinin yeni modem getirmesi gerektiğini söylediğimde. Süperonlineın allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Anhora said: TTnet'i protesto edip superonline alırsan böyle olur. Adamların kendi altyapısı var sanki. Tr'de Telekom'dan başka internet sağlayıcı yok. Yok uydunetmiş yok superonlinemış hikaye. Ver tüketici haklarına ne yapacaksın başka. Var..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Bana müşteri numaranı ( ya da kontak numaranı ) PM olarak at, yarın hallettireyim. TSOL 'un da kendi alt yapısı olmaması olayı iyiymiş :) Cnm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 uydunetin de yokmuş sdlfşaşleöfşlö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 uydunet bütün hizmetlerini tt'den kiralık kullanıyor. superonline da adsl hatlarının tamamını tt'den alıyor. Fiberi kendi döşüyor ama en son davalıktı bir çok yere yeni yatırım yapamıyordu. ne oldu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 o konu basit arkadaşlar. Vaktinde TT satılırken, tüm TT güzergahları ile beraber satıldı. Zaten tüm karayolların kenarında adamların bakır hattı vardı, yani ülkede ne kadar karayolu varsa, onun yanındaki alan satıldı bir nevi. Eh TSOL devreye girince işler karıştı, zira izini sadece belediyeden değil, karayollarından, hükümetten v.s almak gerekir hale geldi. Öyle olunca zor oluyor tabii kazmak etmek, ama ona rağmen bu raddeye gelindi. DSL güzergah alt yapısı TT den alınıyor bu arada evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Ya superonline gene kötünün iyisi (başka ülkelerdeki internet servis sağlayıcılarıyla karşılaştırınca). TTnet aboneliğimde başıma daha çok ızdıraplar geldi. Ve şuanda evimin önümde superonline olsa fiber olarak gene superonline i tercih ederdim. Ama malesef sadece ttnet getirmiş gene yilana sarildik -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Geçmiş olsun işlem tamamlanmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Teşekkür ederim ilgine, halloldu. Sen müdahale etmeden önce son durum bayiye götürürseniz borcunuzu sileriz di. Senin müdahalenden sonra daha yetkili birisi arayıp detaylı konuştu benimle. Ve kargo araciligyla hallettim. Ya genel olarak daha iyi tabi s.o. nin müşteri hizmetleri de anlıyamadığım şey neden kapıya getirdikleri gibi kapıdan alamamalarıydı böyle bir durum olduğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar