Esh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 bu arada bunu baya övmüşler 1500mhz bandına cekip çalıştırmalar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 :( vay arkadas, iyiki niyetlendik. Evga yi Kore den bile sordurdum alet yok piyasada. 2.8 de verilmez yahu, psyche limit 2.0, o civarda bulaydik iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 nova bilgisayarda 2160 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Enucuzakce den sonra Esh Bakayım Nova ya Edit: Ovvv Kredi Kartı Tek Çekim Fiyatı: 1884 TL, nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Azıcık sabredin stoklar güncelleniyor yavaş yavaş. Evga EU store üzerinden daha iyi fiyata almak dururken dandik kartlara daha fazla para bayılmayın bizim ülkemizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Gladmir said: Enucuzakce den sonra Esh Bakayım Nova ya Edit: Ovvv Kredi Kartı Tek Çekim Fiyatı: 1884 TL, nays o stok versiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Stok versiyon "stok" da yoktu zaten, diğerin den aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 ya bu pci express 3.0 slotmuş anakartımda o slot yoksa 2.0 a takabilir miyim ? şurda saymış cmpatible motherboards diye orada benimki de var ama http://www.pc-specs.com/gpu/Nvidia/900_Series/GeForce_GTX_970_4GB/2438/Compatible_Motherboards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 2.0 a backward compatble diye okumuştum. 2.0 dan 3.0 e çıkıldığı zaman artan bandwith in ne kadarına ihtiyaç duyar kart bilmiyorum ama 3.0 ilk bir ana kart edinmeye bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Takabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Nova bilgisayar 980 siparisimi iptal etti amk. Haftasonu cok talep gelmis kalmamis ellerinde sdfs Baska da bir yerde yok 980. En erken 20 gune gelecek gigebyte dediler. Haftaya zotac omega edition geliyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 o ne demek lan, senin siparisin sayilmiyo mu talepten asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Kargo ya verdiler bugun, cumartesi siparis vermistim ben, o gun tukenmis demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 aquila said: o ne demek lan, senin siparisin sayilmiyo mu talepten asdf. bi de kredi kartı no hatalı diye geri dönmüşler sdf. hani o kadar gerizekalısın ki kartı bile yanlış yazıyosun tribi. başka bahane mi kalmadı lan? dayıma zebra çarptı desen peki diycem, neyin hesabındasınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 kredi kartı hatalı olsa siparis nasıl cıkacak abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 fatura adresi uyusmamistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 kredi kartı bilgisi hatalı olsa da hatalı geri dönüşü olur sisteme loglar üzerinden. ps: sipariş oluşmaz tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 ben bunu bekleyemeyecem sanırım yapıstırıcam 770. belli ki 2015'ten once alamayacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 toggie said: kredi kartı hatalı olsa siparis nasıl cıkacak abi. çıkmıyo zaten sipariş. önce kartı veriyosun, sonra arayıp "kartımı verdim işleme alın diyosun" çakma bir online alışveriş sistemi var. sor sat hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 alısveris yapmam lan ben ordan, sene olmus 2014. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 HAHAHAHAH "benim kartım bu abi, lütfen şunu satar mısınız?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Alet geldi. Kargocu eleman ile kamastik. ASUS laptop geldi, napalim napalim diye yarım saat sigara cay muhabbetinden sonra açtık kutuyu. Içinden ekran Kartı çıktı. Esh ne islere soktun beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 ben de demin exa'da bi tane buldum gram la mı getiriyolar nedir, 120 lira daha pahalıya aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 http://www.guru3d.com/articles-summary/gigabyte-geforce-gtx-980-g1-gaming-review.html Ayrintili benchmark/review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 bingildak said: 970 tek başına 3 yıl götürür abi slı'a gerek yok 680 kullanıyorum hala canavar gibi, herşey full'de çalışıyor, kaç yıl oldu alalı, sıkıntıdan değiştiriyorum artık satarsan alırım bu arada senin kartı benim öyle yükseklerde gözüm yok. ha tabi kart 448 core cuda verebiliyorsa alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar