Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia Maxwell / 9xx

Sorieno

Öne çıkan mesajlar

guden said:

oem daimi %30 indirimde gibi zaten vatan'da, millet haftasonu hariç satın almadığı için. internet sitesindeki fiyatlar %25-%30 indirimli oluyor aynı şekilde.

edit:
yani kazık fiyatı indirdik yalanı yok artık pek.

ya nasıl yok.... hepsiburada da devamlı her üründe %20 indirim var. daha pahalıya satan bir mekan yok. git eksenbilgisayara git exa'ya hepsinde aşağı yukarı aynı fiyat bütün her şey. exa hariç hepsinin fiyat listesinde %XX arası indirim!!!! yazıyor.

tabii ki kazık fiyatı indirdik yalanı var. hem de her yerde var.
Sosyal ağlarda paylaş

benim bi eleman var orda alışverş yaptığım mehmet diye mavi gözlü bi çocuk, ya işte hep burdan alıyorum artık tanıyorsun, son fiyat bu mu, daha bişi olmaz mı bak daha şunu da alıcam, tek çekim yapayım yap bişiler daha vb. ağlamalı cümleler kuruyorsun oluyor sdsfds. türkiyede nerdeyse her sektörde ürünlere %10-15 pazarlık bindirmesi yapılıyor zaten sana onu düşürebilmek kalıyor. yaptırabilirsen normal fiyata almış oluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

5-6 tane satışçı oluyodu masalarda. onlardan geçiyosun siparişi. o sırada belirli oranda indirim payları var. iyi pazarlık yapana yapabilecekleri maksimum indirimi yapıyolar. değişmediyse sistemleri.

gold'ta fln da var mesela o tarz işler. bilgisayarlara bakın sistemlerinde bi fiyat var bir de minimum fiyat var. bazı ürünlerde sağlam fark olabiliyo. satışçıyı ikna eden minimum fiyata indiriyo =)
Sosyal ağlarda paylaş

vatanda indirim diye bir şey yok ki. sitedeki fiyatlar hep sabit donanımda. hafta içi mağazaya giderseniz fiyatlar piyasaya göre %10 %30 arası daha pahalı oluyor.

dün cpu soğtucu almak için gittim internette 158 tl iken mağazada 185 tl dediler. haftasonu gidip alırsam 158 olacakmış ama. fiyatları araştıran haftasonu alsın hafta içi fiyat araştırmadan gelenlere de geçirelim diyolar herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Shaklaban said:

vatanda indirim diye bir şey yok ki. sitedeki fiyatlar hep sabit donanımda. hafta içi mağazaya giderseniz fiyatlar piyasaya göre %10 %30 arası daha pahalı oluyor.

dün cpu soğtucu almak için gittim internette 158 tl iken mağazada 185 tl dediler. haftasonu gidip alırsam 158 olacakmış ama. fiyatları araştıran haftasonu alsın hafta içi fiyat araştırmadan gelenlere de geçirelim diyolar herhalde.

şunu demek istemiştim bende, vatan internet sitesi daimi "indirimli" fiyatlar.
mağazada tanıdık var, ne zaman gitsek internet fiyatlarından veriyor, çok parça varsa extra %5-10 bile ekletebiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...