BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Vatanda devam ediyor mu hafta sonu indirimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Hayır bu fiyatlar indirimli fiyatlar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Olmadığını biliyorum da hafta sonu %30 indirim mevzusu devam ediyor mu hala onu sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Ediyor ediyor. Her hafta yapmıyorlar eskisi gibi sabit şekilde ama sanırım bir kaç aydır aksatmadılar hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 vatanda 970 stoklara girmiş mi? girmişse h.sonu vatan mağazasına koşup kartı alıp kenara koymak lazım sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Daha yok. En erken 30 Eylül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 hmmmmm. 30 eylül de iyiymiş ya çok uzak değil allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Vatan'da uzun suredir ekran kartına %30 indirim gormedim. 6 aydır falan yok yani benim takip ettigim urunlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Hepsi burada yapıyor asdfsag http://www.hepsiburada.com/liste/evga-nvidia-geforce-gtx-970-sc-4gb-256bit-gddr5-dx12-pci-e-30-ekran-karti-04g-p4-0974-kr/productDetails.aspx?productId=bd304895&categoryId=204&SKU=BD304895 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 lkasjdklasjdas "hmmm vatan bu kartı kaça satıo? 1.200, o zaman 1.200 hangi rakamın %70 i olur, bakalıııımmm, 1700. tamam arkadaşlar 1.700 yazıp üstünü çizin %30 indirdik diyip 1.200 e koyun" kafaya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 oem daimi %30 indirimde gibi zaten vatan'da, millet haftasonu hariç satın almadığı için. internet sitesindeki fiyatlar %25-%30 indirimli oluyor aynı şekilde. edit: yani kazık fiyatı indirdik yalanı yok artık pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 yani 330 usd lik kartın normal fiyatı 1.7k diosun tr da? anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 guden said: oem daimi %30 indirimde gibi zaten vatan'da, millet haftasonu hariç satın almadığı için. internet sitesindeki fiyatlar %25-%30 indirimli oluyor aynı şekilde. edit: yani kazık fiyatı indirdik yalanı yok artık pek. ya nasıl yok.... hepsiburada da devamlı her üründe %20 indirim var. daha pahalıya satan bir mekan yok. git eksenbilgisayara git exa'ya hepsinde aşağı yukarı aynı fiyat bütün her şey. exa hariç hepsinin fiyat listesinde %XX arası indirim!!!! yazıyor. tabii ki kazık fiyatı indirdik yalanı var. hem de her yerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 exa indirim falan yazmamış 1347 diyor aynı karta. gidip indirim yaparsınız her türlü zaten ben çingene pazarlığı yapıyorum orda hep. 1150ye falan alınır temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 aynen exa da kasa başında indirim yaptırılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Vatana bak; Adet 1 Fiyat 1.749,64 TL Avantajlı Fiyat* 1.224,75 TL 04G-P4-0974-KR Evga GTX970 SuperClock ACX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı şimdi aldın aldın diyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 df said: aynen exa da kasa başında indirim yaptırılıyo. hadi canım? gidip "aaa bu fiyat çok az indirin" mi diosun? hiç anlamam işlerden kjsadlsajd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 benim bi eleman var orda alışverş yaptığım mehmet diye mavi gözlü bi çocuk, ya işte hep burdan alıyorum artık tanıyorsun, son fiyat bu mu, daha bişi olmaz mı bak daha şunu da alıcam, tek çekim yapayım yap bişiler daha vb. ağlamalı cümleler kuruyorsun oluyor sdsfds. türkiyede nerdeyse her sektörde ürünlere %10-15 pazarlık bindirmesi yapılıyor zaten sana onu düşürebilmek kalıyor. yaptırabilirsen normal fiyata almış oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 bir de benim valide tekirdağlı, ordan direk bi çingenelik racialı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 5-6 tane satışçı oluyodu masalarda. onlardan geçiyosun siparişi. o sırada belirli oranda indirim payları var. iyi pazarlık yapana yapabilecekleri maksimum indirimi yapıyolar. değişmediyse sistemleri. gold'ta fln da var mesela o tarz işler. bilgisayarlara bakın sistemlerinde bi fiyat var bir de minimum fiyat var. bazı ürünlerde sağlam fark olabiliyo. satışçıyı ikna eden minimum fiyata indiriyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 demek ben bayağı salaklık ediyorum. ben - kaça? satıcı - x tl ben - ok buyrun ( veya "yuh ggbb" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 http://www.sanalmarketim.com/evga-04gp40974kr-gtx970-superclock-acx-4gb-gddr5-evga-acx-cooler-16x/p_57779/ 1190 TL. Havale ile 1170 TR de en ucuz şuanlık burası galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 vatanda indirim diye bir şey yok ki. sitedeki fiyatlar hep sabit donanımda. hafta içi mağazaya giderseniz fiyatlar piyasaya göre %10 %30 arası daha pahalı oluyor. dün cpu soğtucu almak için gittim internette 158 tl iken mağazada 185 tl dediler. haftasonu gidip alırsam 158 olacakmış ama. fiyatları araştıran haftasonu alsın hafta içi fiyat araştırmadan gelenlere de geçirelim diyolar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 süper stratejiymiş klasjdaskldjsa hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Shaklaban said: vatanda indirim diye bir şey yok ki. sitedeki fiyatlar hep sabit donanımda. hafta içi mağazaya giderseniz fiyatlar piyasaya göre %10 %30 arası daha pahalı oluyor. dün cpu soğtucu almak için gittim internette 158 tl iken mağazada 185 tl dediler. haftasonu gidip alırsam 158 olacakmış ama. fiyatları araştıran haftasonu alsın hafta içi fiyat araştırmadan gelenlere de geçirelim diyolar herhalde. şunu demek istemiştim bende, vatan internet sitesi daimi "indirimli" fiyatlar. mağazada tanıdık var, ne zaman gitsek internet fiyatlarından veriyor, çok parça varsa extra %5-10 bile ekletebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar