Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia Maxwell / 9xx

Sorieno

Öne çıkan mesajlar

hiç uğraşamam abi muhasebedeki tiplerle. demin aradılar, 4 tane faturayı kaybetmişler. ne kadar şirkette çalıştıysam muhasebe şaşırtmadan nefret ettirdi hep. kara delik var sanki silktimin departmanında, ne girse kayboluyor.

bir iş yapayım derken on tane sual çıkacak. uğraştıracaklar gereksiz yere.

amazondan yürüyorum ya.

nessa'nın guide'ı okudum, paşa paşa gümrük vergisi veriyorsun 18%. amazonla aynı şeye geliyor veya 2% fln fark ediyor. eft'dir, form'dur uğraşmaya gerek yok hiç. belki refund'da gelir toggie'de olduğu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

alamadım değil abi ihtiyaç yok ki

bunu da alma sebebi guild wars 2'de camera rotate ederken gtx 680'de fps düşüşü oluyor ve hiçbir şekilde çözümü yok. ha diyeceksin oyunu oynayacak mısın? hayır. bahane arıyordum, bahanesi oldu heh.

dying light oynarız belki lan party, onun için iyi olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bugün zam görüşmesinden çıktım beklediğimden iyiydi. kendime hediye bi kart mı alsam diyorum da vicdanım rahat etmiyo 7970 varken =) 3 yıl oldu arkadaş donanım dediğin bozulur vicdanımızı rahatlatmak için. artık bi sonraki seriyi bekleyeyim =)
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

al amazondan gerentili gelsin ya, vergiyi katıp göndersinler işte.

benim eviem yurtiçi kargo getirdi nedense amazon siparişimi.

çünkü amazon tr da bir firma ile çalışıo adını unuttum, o firma da tr dağıtımlarını yurtiçine forwardlıo. benim kitaplar da yurtiçi ile geldiydi
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Esh said:

al amazondan gerentili gelsin ya, vergiyi katıp göndersinler işte.

benim eviem yurtiçi kargo getirdi nedense amazon siparişimi.

çünkü amazon tr da bir firma ile çalışıo adını unuttum, o firma da tr dağıtımlarını yurtiçine forwardlıo. benim kitaplar da yurtiçi ile geldiydi

DHL olmasi lazm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...