Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 abi 100 lira ucuza alcam diye çekeceğin çileye değer mi cidden =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 koskoca işadamısın. vergini ver malını yurdundan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 bingildak said: gurban olayım bir link verin hele http://forum.donanimhaber.com/m_88912953/f_//tm.htm#88912953 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 biri 1000 tl biri 1300 tl abi neden 30% daha fazla ödeyim aynı şeye asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 firmana faturalat. masraf gözüksün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 hiç uğraşamam abi muhasebedeki tiplerle. demin aradılar, 4 tane faturayı kaybetmişler. ne kadar şirkette çalıştıysam muhasebe şaşırtmadan nefret ettirdi hep. kara delik var sanki silktimin departmanında, ne girse kayboluyor. bir iş yapayım derken on tane sual çıkacak. uğraştıracaklar gereksiz yere. amazondan yürüyorum ya. nessa'nın guide'ı okudum, paşa paşa gümrük vergisi veriyorsun 18%. amazonla aynı şeye geliyor veya 2% fln fark ediyor. eft'dir, form'dur uğraşmaya gerek yok hiç. belki refund'da gelir toggie'de olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 al amazondan gerentili gelsin ya, vergiyi katıp göndersinler işte. benim eviem yurtiçi kargo getirdi nedense amazon siparişimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 benimde öyle oldu abi htc one m8 kılıf aldım us'den, bir de nokia kılıfı aldım uk'den, ikisi de yurtiçi ile geldi şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 EVGA GeForce GTX 970 FTW ACX 2.0 4GB GDDR5 256bit, DVI-I, DVI-D, HDMI, DP SLI Ready Graphics Card Graphics Cards 04G-P4-2978-KR bastım, 1030 tl'e geldi gümrük vergisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 abi hatalı seriyi almışsın yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 FTW+ stogu bir hafta dayanmadi sanirim dssfs EVGA EU Shop'tan daha ucuza geliyordu bi 100-150 lira falan ben alirken. Su ara noldu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Esh said: abi hatalı seriyi almışsın yine? hatasızı bu diye geçiyordu, hangisi hatasızıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ah be abi, hep hata hep hata... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 EVGA GeForce GTX 970 FTW PWN ACX 2.1 4GB GDDR5 256bit olanı alacaktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 benimle neden oynuyorsun eşbaşkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ne bilim abi 2 yıldır bi ekran kartı alacan alamadın o yüzden =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 alamadım değil abi ihtiyaç yok ki bunu da alma sebebi guild wars 2'de camera rotate ederken gtx 680'de fps düşüşü oluyor ve hiçbir şekilde çözümü yok. ha diyeceksin oyunu oynayacak mısın? hayır. bahane arıyordum, bahanesi oldu heh. dying light oynarız belki lan party, onun için iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ben de bugün zam görüşmesinden çıktım beklediğimden iyiydi. kendime hediye bi kart mı alsam diyorum da vicdanım rahat etmiyo 7970 varken =) 3 yıl oldu arkadaş donanım dediğin bozulur vicdanımızı rahatlatmak için. artık bi sonraki seriyi bekleyeyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Esh said: al amazondan gerentili gelsin ya, vergiyi katıp göndersinler işte. benim eviem yurtiçi kargo getirdi nedense amazon siparişimi. çünkü amazon tr da bir firma ile çalışıo adını unuttum, o firma da tr dağıtımlarını yurtiçine forwardlıo. benim kitaplar da yurtiçi ile geldiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 bingildak said: bunu da alma sebebi guild wars 2'de camera rotate ederken gtx 680'de fps düşüşü oluyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 eee yok abi kart bozulmuyor, performansı gayet iyi, her şeyi fullde oynuyorum, hani upgrade yapacam yapmak için bahane bulamıyorum lan. bu zamana kadar bana hep amazon gönderileri ups ile gelmişti, yurtiçi ilk defa geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Dworgian said: Esh said: al amazondan gerentili gelsin ya, vergiyi katıp göndersinler işte. benim eviem yurtiçi kargo getirdi nedense amazon siparişimi. çünkü amazon tr da bir firma ile çalışıo adını unuttum, o firma da tr dağıtımlarını yurtiçine forwardlıo. benim kitaplar da yurtiçi ile geldiydi DHL olmasi lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Asus GTX 560SLI hala idare ediyor. Ben sanırım GTX1... serisini beklicem. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Alacaktım da sallayıp duruyorum. Bir düşmedi fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Bright said: DHL olmasi lazm yok ya, böyle "uluslararası taşıma" gibi bir ada sahip bir firma. daha önce hiç duymamıştım. track etmek istediğimde söylemişlerdi şu firma diye bana oradan biliyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar