Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia Maxwell / 9xx

Sorieno

Öne çıkan mesajlar

df said:

coil whine neymiş diye şunu izledim de benim 3-4 sene önce 5850 kartım 6. aydan sonra bu sesi çıkartmaya başlamıştı diye garantiye götürmüştüm fanı mı bozuk tamir edin diye. adamlar para iadesi yapmıştı 6 aylık karta. çok uyuz bi ses ya. şimdi videodaki gibi referans 7970 kullanıyorum ama coil whine sıfır. şanslıymışım demekki olabilirmişte =)

ahahah bu cok kotuymus lan tekme ata ata kirardim kesin
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

Yok direkt karttan geliyor o.

Ama bu vesileyle donanım dünyasının en büyük fenomenini masaya yatıralaım istiyorum:

Set üstü ocağın manyetik çakmağını çıtçıtladığımızda niye aynı ses bir de hoparlörden geliyor.

Hadi buyrun.

daha büyük fenomen gizli burada;

set üstü ocağın hoperlör yanında işi ne?
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Sorieno said:

Yok direkt karttan geliyor o.

Ama bu vesileyle donanım dünyasının en büyük fenomenini masaya yatıralaım istiyorum:

Set üstü ocağın manyetik çakmağını çıtçıtladığımızda niye aynı ses bir de hoparlörden geliyor.

Hadi buyrun.

logitech mi hoparlör?

Yok.
Asus Xonar Essence STX ses kartı, Audioengine A5+ speaker.

Ama bu daha önce farklı ses sistemleri, farklı ses kartları, farklı anakartlar, farklı PSU'larda çok yaşandı ya.
BİR TEK BENİM BAŞIMA GELİYOR OLAMAZ?
Sosyal ağlarda paylaş

BalisticGel said:

Londra Camisiyle BİM'in arasında var bi tane.

Abi sen şimdi espri yapıyorsun ya.

Devlette çalışan birisi olarak birebir yaşadım bunu. Kurum bizi Londra'ya gönderdi, benimle beraber gelen adamlar birbirlerine yol tarifini koca LONDRA'DA tek camii falan olan Aziziye Camii'ne göre veriyorlardı. İyi güldüm yalnız güzel güldüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...