Bright Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 O soylediklerinizi ses karti/speaker kombosu yapiyor olmasin ? Benzer bir problemim vardi speakerlari kistim biraz windowzdan sesi actim duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Yok direkt karttan geliyor o. Ama bu vesileyle donanım dünyasının en büyük fenomenini masaya yatıralaım istiyorum: Set üstü ocağın manyetik çakmağını çıtçıtladığımızda niye aynı ses bir de hoparlörden geliyor. Hadi buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 df said: coil whine neymiş diye şunu izledim de benim 3-4 sene önce 5850 kartım 6. aydan sonra bu sesi çıkartmaya başlamıştı diye garantiye götürmüştüm fanı mı bozuk tamir edin diye. adamlar para iadesi yapmıştı 6 aylık karta. çok uyuz bi ses ya. şimdi videodaki gibi referans 7970 kullanıyorum ama coil whine sıfır. şanslıymışım demekki olabilirmişte =) ahahah bu cok kotuymus lan tekme ata ata kirardim kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Sorieno said: Yok direkt karttan geliyor o. Ama bu vesileyle donanım dünyasının en büyük fenomenini masaya yatıralaım istiyorum: Set üstü ocağın manyetik çakmağını çıtçıtladığımızda niye aynı ses bir de hoparlörden geliyor. Hadi buyrun. daha büyük fenomen gizli burada; set üstü ocağın hoperlör yanında işi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Yanında değil, yan odada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 demeki ki ocak çıt çıtının elektrik hede hödösü etkiliyor höperlör ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Dworgian said: yalançı vallahi var lan arkadaş aldı cazır cuzur :( şanslıymışsın ama gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 dilini ısır ltfn ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 yukarıdaki gibi whine çıkan varsa iade bassın aynen. öyle bişi duymadım ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 yarın götürecek zaten ya. bakalım kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 670 gtx var bende.Dota açılırken windows da çok kısa bir süre yapıyo bunu.Sonra kesiliyo.OSx'de yapmıyo ama ilginçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Sorieno said: Yok direkt karttan geliyor o. Ama bu vesileyle donanım dünyasının en büyük fenomenini masaya yatıralaım istiyorum: Set üstü ocağın manyetik çakmağını çıtçıtladığımızda niye aynı ses bir de hoparlörden geliyor. Hadi buyrun. logitech mi hoparlör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Aluriel said: Sorieno said: Yok direkt karttan geliyor o. Ama bu vesileyle donanım dünyasının en büyük fenomenini masaya yatıralaım istiyorum: Set üstü ocağın manyetik çakmağını çıtçıtladığımızda niye aynı ses bir de hoparlörden geliyor. Hadi buyrun. logitech mi hoparlör? Yok. Asus Xonar Essence STX ses kartı, Audioengine A5+ speaker. Ama bu daha önce farklı ses sistemleri, farklı ses kartları, farklı anakartlar, farklı PSU'larda çok yaşandı ya. BİR TEK BENİM BAŞIMA GELİYOR OLAMAZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Ocak cakmagi yerine plazma generator konmus olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Ocaklar da farklı. Abi ne demek. Bir tek bende mi oluyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 bende de benzer bir durum var; mesela elektrikli battaniyeyi falan arka oda da prize takınca çat yapıyor hoparlörden. akım korumalı priz var; psu gayet iyi; hoparlörler logitech nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Bi de hi fi ye para doken adamin evinde elektrikli ocak olsun artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 E elektrikli abi zaten? Manyetik alan oluşmuyor mu o arada, ben ona yordum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 bizde de var hoparlörde çıt falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Sorieno said: Ocaklar da farklı. Abi ne demek. Bir tek bende mi oluyor bu? ben de eski tüplü tv ler zamanı, evde sesi kısık da olsa açık tv varsa hissediyordum başka odadan fln. bir tek bende mi oluyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Londra'da EVGA satan elektronics store aramaktayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Londra Camisiyle BİM'in arasında var bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Evga uk distributorunu bul, Onlarin sayfasinda satildigi dukkanlar yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 BalisticGel said: Londra Camisiyle BİM'in arasında var bi tane. Abi sen şimdi espri yapıyorsun ya. Devlette çalışan birisi olarak birebir yaşadım bunu. Kurum bizi Londra'ya gönderdi, benimle beraber gelen adamlar birbirlerine yol tarifini koca LONDRA'DA tek camii falan olan Aziziye Camii'ne göre veriyorlardı. İyi güldüm yalnız güzel güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar