Vargath Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Değerli Müşterimiz; “Önemli not: 4 Kasımdan önce alınan ürünler için kod gönderimi yapılmaz.” 12 Ağustos 2014 sonrası alınan GTX 770, 780, 780 Ti, TITAN Black ekran kartları için Borderlands oyun kodu gönderimi yapılmaktadır.( Borderlands oyun kampanyası 31 ekim tarihi ile sona ermiştir.) Vatan Bilgisayar San. ve Tic. A.Ş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 aradaki 4 günlük boşluğu mu bulmuşsun. inadına iade edilir ya =) 15 gün içinde almak zorundalar nasıl olsa =) sonra aynı kartı al adamlardan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 nVidia mail'ime cevap vermedi, Amazon'a tekrar chat'ten ulastım. 3 kisi aktardılar, son gelen eleman ürünü 5 Kasım'da teslim almışssınız kodu gönderiyoruz dedi. Çingeneliğim kazandı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Vargath said: Değerli Müşterimiz; “Önemli not: 4 Kasımdan önce alınan ürünler için kod gönderimi yapılmaz.” 12 Ağustos 2014 sonrası alınan GTX 770, 780, 780 Ti, TITAN Black ekran kartları için Borderlands oyun kodu gönderimi yapılmaktadır.( Borderlands oyun kampanyası 31 ekim tarihi ile sona ermiştir.) Vatan Bilgisayar San. ve Tic. A.Ş. :( Sen ne zaman almıştın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 toggie said: nVidia mail'ime cevap vermedi, Amazon'a tekrar chat'ten ulastım. 3 kisi aktardılar, son gelen eleman ürünü 5 Kasım'da teslim almışssınız kodu gönderiyoruz dedi. Çingeneliğim kazandı :) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 toggie said: nVidia mail'ime cevap vermedi, Amazon'a tekrar chat'ten ulastım. 3 kisi aktardılar, son gelen eleman ürünü 5 Kasım'da teslim almışssınız kodu gönderiyoruz dedi. Çingeneliğim kazandı :) ahah lan ben bi daha zorlasam mı? ürünü ben de 5 kasımda teslim aldım :D gerçi 80$ refund edecez dediler, çingenlik yapsam mı bilemedim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 80$ refund cok daha iyi bi anlasma olmus. Verdikleri uc oyunu da sevecegimi sanmıyorum. Ama hangisini tercih edecegime de karar veremedim. Hangisi? The Crew / AC: Unity / Farcray 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Farcry i steam parayla takaslayalim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Ya da istedigin bi oyun soyle onunla takasa girelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 olabilir hacı dusuneyim ben bunu. bi de kod gelsin, daha gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 toggie said: nVidia mail'ime cevap vermedi, Amazon'a tekrar chat'ten ulastım. 3 kisi aktardılar, son gelen eleman ürünü 5 Kasım'da teslim almışssınız kodu gönderiyoruz dedi. Çingeneliğim kazandı :) abi sen acx2.0 evga almıştın dimi? nasıl performans? inventus stoklarına geliomuş 14.11 de. olmadı asus değil evga alayım Edit: eklenen heatpipe sanırım gpu yu kaplamıyormuş acx2.0 da da? Bkz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 far cry'ı oynamayacak olanlardan uygun fiyatla bırakan olursa ben de alabilirim. anında eft =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 olm bu kadar iyiyse ben oynayayım lan, multisi var mı :) @dwo sorun yasamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 eyw abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 toggie said: olm bu kadar iyiyse ben oynayayım lan, multisi var mı :) @dwo sorun yasamadım. iyi değil de, insan merak ediyo. sen alınca bi haber et dediğim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 fc iyi işte nesi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 multi varsa oynarım ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 yok multi galiba. olsa olsa co-op gelir zaten. ama single ı yeterince başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 MP var Farcryda ve inanılmaz duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Dworgian bu arada o koyduğun acx 1.0 heatpipesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 haaa. vay adiler. acx2.0 da böyle diye koymuşlar zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 http://i.imgur.com/tLuVwK6.png şu ikili iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ASUS gtx stoklara girdi bugün. Öyle vatan gibi de değil. Cidden dükkanda var. Hatta benimkini paketlediler bile ya. http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6713 Inventus can mış gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 BalisticGel said: http://i.imgur.com/tLuVwK6.png şu ikili iyi mi? evga acx2.0 da ses sorununu çözdü diyorlar. toggie de aldı, memnun. ama ben kasa olarak şunu aldım http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5522 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 3 kuruş fazla versen bile kafan rahat oluyor. ben mail çakıyorum, 10 dk'da yanıt veriyorlar. en kötü dükkana gidip yüz yüze konuşuyosun. müşteriye değer olarak bakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar