bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 1000 teleye alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 valla aldıgın yer veriyor key'i. nvidia'nın sitesinde var satıcıların bilgileri. turkiye icin de gecerli. ben nvidia'ya dun chatten ulasmıstım, bugun daha agır bi mail attım. erken alanlara hediye edilmezken, sonradan alanlara nasıl kıyak cekersiniz adaletinizi zigeyim falan dedim. yine bi sey degismeyecek gerci ama olsun. ubisoft oyunlarına daha para vermedim zaten, vermezlerse ac'yi korsanlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Aldığın yere mail falan mi atıyorsun faturam/order no bu falan diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 mail attığın adresi sallasana ÖM den. ben de harraslamak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 beleş oyun bize düşer mi abi? sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 "JOHN LANET OLASI TÜRKLER YİNE MAİL ATMIŞŞŞŞ" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Amazon otomatik olarak gönderiyor, ürün kargolandıktan sonra email yoluyla geliyor. Evga'de ise site üzerinden kartın kayıt işlemi tamamlandıktan sonra oyun bölümüne girildiğinde görebileceğiniz request butonu aracılığıyla talep edilmekte. 1-2 gün içinde kod hesabınızda görüntülenebiliyor ayrıca email yoluyla haber de veriyor Evga. http://i.imgur.com/QaToaPE.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Esh said: beleş oyun bize düşer mi abi? sdfs zamanında bundle kazandıydım ben peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Nereden satın aldıysan oradan gonderiliyor kod. Amazon sana gonderemeyiz 3 kasım'dan sonra siparis verenlere gonderiliyor sadece dedi. Evga'nın gonderecegi kod sadece evga.com'dan alınan urunler icin gecerli. Ben [email protected]'a mail attım son olarak. Sonucta kampanyayı nvidia duzenliyor. Dun gece amazon ve nvidia'ya chat ile sormustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ok ben de çingenliğimi yaptım dur bakalım :D edit: türkiye'den alanlar için de şu link; http://www.nvidia.com.tr/object/pick-your-path-game-bundle-tr.html edit2: e şimdi ben vatan a "kodu verin" mi diyeyim yani nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 edit3: [email protected] a mail atıyormuşuz ama işte, seri no, fatura no, üyelik e mail, cep telefonu, vs vs bilgilerle birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Gereken bilgiler tam olarak nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 İnternetten aldım ben. Bana söylenen; fatura no, fatura resmi, seri no, cep tel, adres, isim soyisim, alış tarihi, kayıtlı e-mail. ama ben elime ürün gelmeden mail attım "böyle böyle, bu da sipariş numaram" diye, 2 kişi okudu maili, cevap yok daha. cevap gelmezse okuyanları cc ye koyup bi mail daha atıcam p.tesi günü. inat ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Eyvolle başgan. Ben de geçen hafta aldım. Umarım arıza çıkarmazlar. Bi' balya para çarptım lan monitöre! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 monitör mü? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Ben alışverişlerimi monitöre balya balya para çarparak yapan bir insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 offf abi benim jetonlar köşeli askldjaslkdjas pazartesi kişi kişi harraslicam. buradan update yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Ben Amazon'dan 4 kasım sabaha karşı 5:50 gibi sipariş verdim EVGA GTX970'i ama Amariga'da saat 22:50 oluyor o saatte. Aldığım vakit de 394 dolardı, ertesi gün 350$'a düştü. Dün livechat'ten adamlara dedim bana böyle yaptınız, ayıp değil mi diye. Görüştüğüm temsilci siparişin üzerinden 7 gün geçmeden indirim olduğu için fiyat farkını iade etti, ama promo code için yapabileceğimiz bir şey yok dedi. Ürünü iade edip, yeniden sipariş ederseniz kod gelir diye yol gösterdi. O çözüm çok saçma olacağı için promosyon departmanıyla yazışıyorum şimdi de, bakalım oyun kodlarını alabilecek miyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ahaha genşler süper gelişme, adamların promotion takımı e-postayla iletişime geçti. Derdimi anlattım, 2 saatle promosyonu kaçırdım dedim. adamlar "promosyon 31 ocak 2014 tarihinde bitti, sen 11 ay geç almışsın " dediler. ama üstüne şunu yazmışlar said: However; because of the circumstance, I've made a ONE-TIME exception to our standard procedure. If you're interested in keeping the EVGA EVGA GeForce GTX 970 Superclocked ACX 2.0 4GB GDDR5 256bit, DVI-I, DVI-D, HDMI, DP SLI Ready Graphics Card Graphics Cards 04G-P4-2974-KR, I'd like to offer you a refund of 20% off the price. To accept this refund, let us know and we'll issue the refund to your Visa card. <3 AMAZON. GTX970 280$'a geliyor bana nihohoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Promosyon nasıl 31 Ocak 14'te bitmiş ya? Orasını anlamadım ben. Zaten sana 7 gün geçmediği için farkı vermişler bu 20% kıyağı neden çektiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 vay emenike bi ben mi sigildim simdi 350$ ve oyun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Benim kod 2 gün içinde gelcekmiş :P U jelly :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Sorieno said: Promosyon nasıl 31 Ocak 14'te bitmiş ya? Orasını anlamadım ben. Zaten sana 7 gün geçmediği için farkı vermişler bu 20% kıyağı neden çektiler? valla ben de anlamadım, ama umrumda da değil. said: Thanks for writing to us with the option for a partial refund of 20% We're working hard to provide a stress-free and convenient shopping experience at Amazon.com. I sincerely apologize for the inconvenience you experienced in this case. We truly didn't expect this would happen. I've requested a refund of $79.18 to your original payment method. 80 dolara nuuvem'den iki oyun alırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 benim de ürün elime gelsin. yapıştırıcam vatanın suratına faturayı "gief my code fegits" die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Bu arada beleş diye koda seviniyorum ama bana göre önceki promo daha iyiydi sanki, 50$ poe 50$ hon credit veriyordu hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar