Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaratıcı yazarlık eğitmeni (yada kursu) arıyorum


BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar selam,

şirketimizde yazarlık ve edebiyat kulübü kurma planlarımız var ve bu kulüp çalışamları içinde yaratıcı yazarlık eğitimi verebilecek birini arıyoruz.

internetten araştırdım epey aday var, telefon edip konuşmak lazım ama bir de buraya sorayım dedim hani belki arada bu tğür bir kursa gidip de memnun kaldığınız bir eğitmen olmuştur diye

tavsiye verebilecek olan var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

boğaziçi üniversitesi Murat Gülsoy

http://www.bumed.org.tr/burc/detay.aspx?SectionID=XNy9%2BYbZsrO7V644PqQ1lw%3D%3D&ContentID=bWnVhsdS9hLNj3p1nPymlg%3D%3D

site geçen senenin sanırım ama bu sene de veriyordu mail gelmişti..bakarım. kendisi iyidir, ben okulda açtığı derslere katılmıştım bir araştır istersen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
daha modern bir hale getirirsen bence yeterince ilgi toplayabilirsin. yaratıcı yazarlık yerine mesela "internet yazarlığı" veya ne bileyim "blog yazarlığı" gibi.

kadınlar şu aralar blog yazarlığına inanılmaz ilgi gösteriyor. hepsi iyi olduğu bir şeyde blog yaratıp, paylaşım/kazanç derdinde. çok fazla tutturan da var işin komiği. bloggerların aldığı advertorial reklam maliyetlerini söylesem inanmazsın.

düz edebiyat veya yaratıcı yazarlık dedin mi baya kuru kalıyor 2014 yılında zaten okumayan, yazmayan milletiz. biraz daha modern bir kılıfa sokarsan yürür gider.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...