BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Arkadaşlar selam, şirketimizde yazarlık ve edebiyat kulübü kurma planlarımız var ve bu kulüp çalışamları içinde yaratıcı yazarlık eğitimi verebilecek birini arıyoruz. internetten araştırdım epey aday var, telefon edip konuşmak lazım ama bir de buraya sorayım dedim hani belki arada bu tğür bir kursa gidip de memnun kaldığınız bir eğitmen olmuştur diye tavsiye verebilecek olan var mı?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 olmadı bu iş değil mi :/
zeper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 boğaziçi üniversitesi Murat Gülsoy http://www.bumed.org.tr/burc/detay.aspx?SectionID=XNy9%2BYbZsrO7V644PqQ1lw%3D%3D&ContentID=bWnVhsdS9hLNj3p1nPymlg%3D%3D site geçen senenin sanırım ama bu sene de veriyordu mail gelmişti..bakarım. kendisi iyidir, ben okulda açtığı derslere katılmıştım bir araştır istersen.
totemic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 yaratıcı trollük ya da fotoşopculuk desen Sequo bu iş için biçilmiş kaftan derdim. hem zengin para da istemez.
yav Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 BabacumMostors said: şirketimizde yazarlık ve edebiyat kulübü kurma planlarımız var http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3b/Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg
zeper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 hatta şu kitabını okumuştum güzel tavsiye ederim. Büyübozumu: Yaratıcı Yazarlık, 2004, CAN Yayınları, deneme.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 yav said: BabacumMostors said: şirketimizde yazarlık ve edebiyat kulübü kurma planlarımız var ??
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 var zaten, 6 oyun oynadık 3 ünde ben vardım şirketteki faal kulüpler; -bowling -masa tenisi -tiyatro -müzik -fotoğrafçılık -dalış -futbol -voleybol (bu yarı bağlı hale geldi dışarıdan katılımın çok olması nedeniyle) -gezi
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 hani şirketin parasal destek verdiği kulüpler bunlar, mesela spor kulüplerinin antreman için salon kirasının yarısını karşılıyor mesela yada eğitmen çağrılacak onalrın parasın ıveriyor komple
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 valla de? fatura falan yada serbest meslek makbuzu kesebiliyorsan haftaya bizim İK ile konuşayım, şirkette 5 kişi daha bulursam kulüp kurabiliyoruz
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 http://www.troll.me/images/bert/get-ready-shit-just-got-serious.jpg bi de fiyat isteyecekler tabii, neyse ben önce olabilirliğini ve bütçeyi sorayım da sana döneyim
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 daha modern bir hale getirirsen bence yeterince ilgi toplayabilirsin. yaratıcı yazarlık yerine mesela "internet yazarlığı" veya ne bileyim "blog yazarlığı" gibi. kadınlar şu aralar blog yazarlığına inanılmaz ilgi gösteriyor. hepsi iyi olduğu bir şeyde blog yaratıp, paylaşım/kazanç derdinde. çok fazla tutturan da var işin komiği. bloggerların aldığı advertorial reklam maliyetlerini söylesem inanmazsın. düz edebiyat veya yaratıcı yazarlık dedin mi baya kuru kalıyor 2014 yılında zaten okumayan, yazmayan milletiz. biraz daha modern bir kılıfa sokarsan yürür gider.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 blog yazarlığı vs yaratıcı yazarlığın alt konuları olduğu için geniş anlamda bir eğitim lazım mesela stephen may'in yaratıcı yazarlık kitabında yazım türlerine göre bölerek konuları işlemiş ki tavsiye ederim
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 BabacumMostors said: var zaten, 6 oyun oynadık 3 ünde ben vardım şirketteki faal kulüpler; -bowling -masa tenisi -tiyatro -müzik -fotoğrafçılık -dalış -futbol -voleybol (bu yarı bağlı hale geldi dışarıdan katılımın çok olması nedeniyle) -gezi cv mi yolluyorum abi
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 bölmeyeceğine söz ver
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 molotof yapımı ve ileri protesto teknikleri ondan sonra şirkete hangi klübü istiyorsanız açtırırsınız
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 şirket bize bokmiyir
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 BabacumMostors said: bölmeyeceğine söz ver nasıl söz vereyim heval. kayserili pazarlık yapmayacağına söz verebilir mi? :/
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 sakalini yaninda getireceksen ben de gelirim ogrenmeye
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Theridone said: BabacumMostors said: bölmeyeceğine söz ver nasıl söz vereyim heval. kayserili pazarlık yapmayacağına söz verebilir mi? :/ sen de haklısın, en kötü şirketi tehdit ederiz
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 aquila said: adamlik egitmeni lazimsa geleyim. abi biz senin ücretini karşılayamayız..
Öne çıkan mesajlar