darkageman Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Öncelikle selamlar paticik ailesi ; Bende fx6300 işlemci var amd nin black serisi işlemciyi oc yaptim 1.4 voltaj verdim cpu/nb ise 1.231250 değerlerinde 4.6 mhz hızında calişiyor boşta 46 47 derecelerde iken internet sayfalarında gezindiğimde 53 ü geçiyor oyunlarda ise 63 65 dereceyi buluyor çok mu ısınıyor ? Bunu soracaktım ayrıca soğutucul xigmatek loki II 3000 rpm de calişiyor soğutucu jel aldim zalmanin hiç düşüremedim. Ne yapmaliyim ? Önerilerinizi bekliyorum.. Saygılar.. Darkageman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 yük altında 65 derece çok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Asusun AI suite programında 65 derece olduğu zaman uyarı verip duruyorda korkuyorum hep emin olmak istedim usta ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 sıkıntı yok. kapat o özelliğini programın uyarı vermesin devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 70 ve altı normal dereceler. Çok benzer sorular oluyor. İşlemciden 18 derece bekleyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Benim son zamanlarda yük altında işlemci sıcaklığı 85lere falan çıkmaya başladı. Macun mu eskidi bilmiyorum ama açıp bakmaya çok üşeniyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 ona da bi şey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 usta ben 18 derece felan beklediğim yok açıkcası da :D program diyor yanıcı dereceye felan geldi AI Suite gözümü korkuttu sildim zaten :) uyarılarınızı da dikkate aldim çok teşekkür ederim arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 İşlemcinin bi noktada "çok ısındım, az hız kesiyim en iyisi" dediği bi sıcaklık vardır. O sıcaklığa ulaşmadıkça hiçbir sıkıntı yok. Sizin işlemcide kaç derece internetten bak ona. İşlemciye bişey olmaz ama bu koruma özelliği yüzünden performanstan kısar. Ama o da 90larda falandır tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 shutoff temp de var zaten yanmadan kapanır korkmayın sdşfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar