Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LastPass veya 1Password (veya daha niceleri?)

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Belli bir süredir LastPass kullanıyorum. Çok memnunum açıkçası. Artık heryer hack'leniyor, takibi zor oluyor şifrelerin, o yüzden iyice bütün sistemi bu iki hizmetten birine aktarmayı planlıyorum.

Premium'a geçmedim. Bir yandan 1Password'de güçleniyor. İki hizmetin de kullanıcı oranı arttı.

iOS 8.0 ile birlikte mobil üzerinden de password'lara ulaşım hızlanıyor. Safari'de LastPass ile sitelere parmak izi ile login olabiliyorum hızlıca artık.

Bilgisayarda Chrome'a extesion olarak yükledim ikisinide. LastPass daha kullanışlı gibi geldi bana. Daha derin bir entegrasyona sahip. Ama 1Password daha profesyonel hazırlanmış, daha düzenli gibi sanki.

Siz hangisini kullanıyorsunuz?

Ayrıca /summon GERGE
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bu tarz sistemlere yonelik tek cekincem; hesabi kaptirinca butun bilgileerinizin toplu br yerde olmasi. Adamlarin isi password oldugundan dolayi , hackerlar icin ise cekici bir hedef. Boyle bir programi kullandirdiginiz da hayati kaptirmamamk icin ne gibi onlemler var? Siz sadece onemsiz sifreler icin mi kullaniyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Lastpass kullanıyorum, two-step verification da var ayarların arasında.

Mobilde en iyi çalışan Lastpass bence. iOS ile bookmarklet kullanıyordum ama tam entegrasyon çıktı tam da dün gelen güncelleme ile, Safari'nin parçası gibi çalışıyor artık.

Güvenlik yeterince iyi bence Lastpass ile ama güvenmiyorsanı 1Password ya da KeePass kullanıp şifreleri USB'de taşıyobilirsiniz ama daha güvensiz bence kaybolmalara karşı. Sizin master password ve cep telefonu olmadan (ek güvenlik sistemleri de USB bellekler gibi) Lasspass datası açılamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bu konuyu ben de merak etmiştim, şuna denk gelmiştim bakarken: http://lifehacker.com/is-lastpass-secure-what-happens-if-it-gets-hacked-1555511389

belki biraz daha aydınlatır kafasında "lan ya buna girerlerse" sorusu olanları. comment'leri de okumayı ihmal etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Dashlane ve LastPass kullandım ben, Dashlane ortak özelliklerde daha iyi çalışıyordu ama Bookmarklet ve Security Check gibi ek özellikleri yoktu; LastPass'a geri dönmüştüm o nedenle. Bookmarklet çok önemli mobil için, neymiş öğrenin, size gerekip gerekmediğine karar verin, ona göre seçin. Gerekmiyor diyorsanız Dashlane güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...