LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Belli bir süredir LastPass kullanıyorum. Çok memnunum açıkçası. Artık heryer hack'leniyor, takibi zor oluyor şifrelerin, o yüzden iyice bütün sistemi bu iki hizmetten birine aktarmayı planlıyorum. Premium'a geçmedim. Bir yandan 1Password'de güçleniyor. İki hizmetin de kullanıcı oranı arttı. iOS 8.0 ile birlikte mobil üzerinden de password'lara ulaşım hızlanıyor. Safari'de LastPass ile sitelere parmak izi ile login olabiliyorum hızlıca artık. Bilgisayarda Chrome'a extesion olarak yükledim ikisinide. LastPass daha kullanışlı gibi geldi bana. Daha derin bir entegrasyona sahip. Ama 1Password daha profesyonel hazırlanmış, daha düzenli gibi sanki. Siz hangisini kullanıyorsunuz? Ayrıca /summon GERGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Dashlane var ayrıca. Lastpass kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 GERGE başlığı diye girdim summonlanmış GERGE gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Benim bu tarz sistemlere yonelik tek cekincem; hesabi kaptirinca butun bilgileerinizin toplu br yerde olmasi. Adamlarin isi password oldugundan dolayi , hackerlar icin ise cekici bir hedef. Boyle bir programi kullandirdiginiz da hayati kaptirmamamk icin ne gibi onlemler var? Siz sadece onemsiz sifreler icin mi kullaniyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Valla ben her şifreyi, her bilgiyi gireceğim. Karar verirken aslında bu da önemli bir ayrıntı oluyor. Hangisi daha güvenilir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 ben kaada yazıyom, buruş kırış oldu gözüm gibi bakıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 2 yıldır lastpass premiumdayım çok memnunum. two step verification gelse bir de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 beyin bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Lastpass kullanıyorum, two-step verification da var ayarların arasında. Mobilde en iyi çalışan Lastpass bence. iOS ile bookmarklet kullanıyordum ama tam entegrasyon çıktı tam da dün gelen güncelleme ile, Safari'nin parçası gibi çalışıyor artık. Güvenlik yeterince iyi bence Lastpass ile ama güvenmiyorsanı 1Password ya da KeePass kullanıp şifreleri USB'de taşıyobilirsiniz ama daha güvensiz bence kaybolmalara karşı. Sizin master password ve cep telefonu olmadan (ek güvenlik sistemleri de USB bellekler gibi) Lasspass datası açılamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 uzun zamandır 1password kullanıyorum bende oldukça memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Fiyatida fena degil aylik $1 dolara geliyor. Fakat dedigim gibi tirsiyorum acikcasi butun hesaplarimi tek sepette toplamaya, ama banka ve ana e-mail disinda ivir zivir hesaplar icin kullanilabilir sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 la bi de para mı verecem ohhooooo, vpnsi para osu para busu para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Freemium versiyonuda var sanirim ikisinde, fakat sinirsiz cihazda kullanmak ve ekstra guvenlik onlemleri icin premium yapmak gerekiyor. Ayrica butun sifre ve hesap bilgilerimi girdigim yerin sadece beles opsiyonu olsa, ben daha cok killanirdim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 bu konuyu ben de merak etmiştim, şuna denk gelmiştim bakarken: http://lifehacker.com/is-lastpass-secure-what-happens-if-it-gets-hacked-1555511389 belki biraz daha aydınlatır kafasında "lan ya buna girerlerse" sorusu olanları. comment'leri de okumayı ihmal etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Birde Dashlane'ni onerdiler. Lifehacker makalesi guzel, az cok ikna etti beni. Simdi hangisini kullansam diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Dashlane ve LastPass kullandım ben, Dashlane ortak özelliklerde daha iyi çalışıyordu ama Bookmarklet ve Security Check gibi ek özellikleri yoktu; LastPass'a geri dönmüştüm o nedenle. Bookmarklet çok önemli mobil için, neymiş öğrenin, size gerekip gerekmediğine karar verin, ona göre seçin. Gerekmiyor diyorsanız Dashlane güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 kendim yazdım ben onu kullanıyorum. gelsinler hacklesinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Gerek duymuyorum, hacklenmesinden korktuğum tek hesabım banka hesabım; onun için de authenticator ve telefonla doğrulama gibi opsiyonlar var zaten. Yoksa battle.net hesabım hacklense ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 aldim lastpass uyeligini hesaplari kurarken bile ne kadar ihtiyacim oldugunu anladim, 10 a yakin hesabimi sifreleri sifirlamam gerekti hatirlamdigimdan dolayi :) Simdilik bankalari koymadim, biraz daha okumam lazim hakkinda ikna olmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Cep telefonunda sifreyi akilda tut demeyin bir de asla, calan biri sonra her yere girebilir two-factor de eilnde oldugundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Lastpass'in telefondaki applere izin verirsen sifre bilgilerini otomatik girmesi olayini sevdim. Tek cile olucagini dusundugum process oydu simdilik seamless calisiyor, bakalim konu hala on sayflarda olursa aylik update atarim. Patide yabanci dilde post gorurseniz de artik siz anlarsiniz durumu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 GERGE said: Cep telefonunda sifreyi akilda tut demeyin bir de asla, calan biri sonra her yere girebilir two-factor de eilnde oldugundan. ee her uygulamayı açışımızda şifreyi mi yazalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Bookmarklet'ini kullan, kendi app'ina giris yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Chrome'un otomatik şifre kayıt sistemi herşeye yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Her zaman browser kullaniyor olmuyorsun iste. Farki yaratan bilgilerin tasinabilirligi ve guvenlik kat sayisi. Hemen taraftar oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar