noface Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Guild Transfer yapalım dedim tam bir hafta oldu karakter lock blizz dev teamden yardım beklıyormus costumer service birsey yapamazmıs eeee dedim ne kadar sürecek bu boyle kımse bılmıyormus ticket atma artık olunca biz haber veririz dediler bankama ne para geri donuyor ne de karakter kımıldıyor basına boyle bırsey gelen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 1 hafta ne lan 0 dan yeni karakter açıp fullerdim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Live chatı var bnetin ordan iletişim kur mesai saatlerinde hallederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Ban Reason Threatening the safety of a Blizzard employee or any member of the community violates the forums code of conduct, please take the time to review these: http://eu.battle.net/en/community/conduct beni foruma yazdım diyede banlamışlar ahahahahahah forumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 ahahah ne dedin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 haketmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 oh böyle türkleri falan silsinler komple oyundan sonra geri döneriz belki. raging prick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 yüzsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar