noface Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Guild Transfer yapalım dedim tam bir hafta oldu karakter lock blizz dev teamden yardım beklıyormus costumer service birsey yapamazmıs eeee dedim ne kadar sürecek bu boyle kımse bılmıyormus ticket atma artık olunca biz haber veririz dediler bankama ne para geri donuyor ne de karakter kımıldıyor basına boyle bırsey gelen varmı?
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 1 hafta ne lan 0 dan yeni karakter açıp fullerdim ahah
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Live chatı var bnetin ordan iletişim kur mesai saatlerinde hallederler
noface Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Ban Reason Threatening the safety of a Blizzard employee or any member of the community violates the forums code of conduct, please take the time to review these: http://eu.battle.net/en/community/conduct beni foruma yazdım diyede banlamışlar ahahahahahah forumdan
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 oh böyle türkleri falan silsinler komple oyundan sonra geri döneriz belki. raging prick.
Öne çıkan mesajlar