Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

110 metrelik semazen heykeli

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

said:
sanerixx, 10 Ocak 2005 18:52 tarihinde demiş ki:
vay be çok yollamışız.

hayır olayın özetini şu noktada verdim ben bi saniye hemen quoteluyorum kendimi ve ayrılıyorum bu topicten, malum demagojiye dönecek yine

said:
sanerixx, 10 Ocak 2005 18:41 tarihinde demiş ki:
ayranı yok içmeye, tahtı-ı revan ile gider sışmaya

o zman f1 e hiç girmiyelim, olimpiyatlar bizim neyimize, dünya basketbol aşmp. bizim neymize niye şampiyonlar ligi filani aldıkki

birz mantıklı düşünün[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

"şu yapılacak " yok gereksiz
"bu yapılacak" yok gereksiz
"şunu söyle yapalım" yok gereksiz

diye diye bi bok yapılmıyor ...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca tamam bu olay depremden sonra açıklansaydı ne değiştirecekti? Hiç bir şey... Firmaların bütçeleri var değil mi? Ben tüm yardım bütçesini aktardığını düşünüyorumi Fakat bu oradaki insanların ihtiyaçlarının bittiği anlamına asla gelmez... Allah yardımcıları olsun...

Ama bu heykelin getirileri de hesaba katmak gerekir. Ayrıca Semazen bir şeyi temsil eder. Uluslararası bir değeri hoşgörüyü... Ama Atatürk TÜRK milletinin atasıdır...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 10 Ocak 2005 18:33 tarihinde demiş ki:
özgürlük heykeli de, eyfel kulesi de, piramitler de hepsi gereksiz bunların tabii..
ama nedenini de yazdım sam, niye böyle yapıyorsun sam. şu zamanda şu kısıtlı parayla ne gereği var.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
John_Petrucci, 10 Ocak 2005 18:54 tarihinde demiş ki:
"şu yapılacak " yok gereksiz
"bu yapılacak" yok gereksiz
"şunu söyle yapalım" yok gereksiz

diye diye bi bok yapılmıyor ...

maalesef sonuna kadar haklı. Her bir şeye kjarşı çıkıyoruz? Neden? Tek taraflı düşünüyoruz. Neden bir olayı objektif olarak değerlendiremiyoruz.. Hmm bu heykelin şu şu faydaları var ama şu şu da zararları var. Ama faydaları baskın geliyor. Hmm... Hayırlısı.. diyemiyoruz? Hayır öyle bir konuma gelmişiz ki bizim devlet bizim millet yapıosa bir halta yaramaz demeye başlamışız herşeye ne oluyoruz yahu?!?!?[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)
Sosyal ağlarda paylaş

hiçbir halta yaramıyan ve turistlere sözü bile edilmeyecek fotorafı turist çekmek için kataloglara koyulmayacak bir heykel yapmak yerine bi temelleri düzeltseler?
mesela o parayla bi üretim yeri kursalar
bi ekonomimiz düzelse.. bi açlık sınırında gezen insanları görmesek artık şehirlerde
sonra süslesek ülkeyi?[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

bide ülke niye ilerlemiyor diyorlar
fransanın eyfel kulesinden kazandığı turist geliri hakkında bir bilgileri varmı acaba
ayrıca bu 100 metre yükseliiğindeki bir proje ne kadar mal olabilirki
ayrıca istanbul gibi büyük bir şehrin belediyesinin milyar dolarlara ulaşan gelirleri var
sırf kiralana yerlerden bile bürsürü para geliyodur[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

hayır aslında son derece güzel ve yararlı birşey

ama sırası değil
önce yapılması ve bütcenin ayrılması gereken daha önemli işler var
bu kanser tedavisine para ayırmayıp ayak mantarı tedavisine para vermek gibi bişi
ha oda lazım
ama sırası var

Simcity oynasalar bilirler
daha köyü aşamamış şehire holywood sign koyulmaz mesela[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Sosyal ağlarda paylaş

güzel bişi de bunun yapılmasının doğru olup olmaması geri döndüreceği paraya, sermayeyi çıkartıp çıkartamamasına, sonradan çekeceği turiste faln bakar.

metro, tramvay vs gibi yatırımlar öncelikli gibi duruyor bence. yani eğer heykel 6 ay da parasını çıkarıp kar etmeye başlayacaksa yapsınlar tabi ki lüksden sayılmaz o zaman. aksine para kaynağıdır.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Sosyal ağlarda paylaş

Okuduğum köşe yazısından argüman sıkıyorum arkadaşlar
- semazen konyaya özgü bi figür, sayın topbaş konya belediye başkanı olduğunu mu gördü rüyasında

üslubu karşısında ÖRRGHH demek istesem de haklılık payı var yani.. Ne alakası var istanbulla, tarih boyunca semazenler felan istanbulda yer etmemişmiş hiç falan da filan[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything

**no more dinosaurs@ montezaus
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 10 Ocak 2005 18:55 tarihinde demiş ki:
said:
özgürlük heykeli de, eyfel kulesi de, piramitler de hepsi gereksiz bunların tabii..
ama nedenini de yazdım sam, niye böyle yapıyorsun sam. şu zamanda şu kısıtlı parayla ne gereği var.

paralar nelere gidiyor sizin haberiniz yok, çürüyen tank ordularına milyarlarca $ döküyoruz. ben ssk'dan hakkım olan ilacı alamıyorum ama paralar çürüyecek şeylere gideceğine ülkemizin tanıtımına olumlu katkı sağlayacak böyle ölümsüz yapıtlara gitsin..

bunlar milyarlarca $ tutacak şeyler değil, abartmayın. ekonomimizin zayıf olduğunu bilmek birşey, bunu kabullenip kendini geri görmek başka birşey..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

yaw belediye bu şehirle alakalı şeyler yapabiliyo
gidip telekom lisansı alıp internet ağımı kurcak
veya binbir bürokrasiyi aşıp hastene,okul filanmı yaptıracak
köprü yapsın, böyle tursit şeyler yapsın yol yapsın metro yapsın işte[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

ya internet en son geliyorda
bunu niye serbest yapmıyorlar onu anlamıyorum
illa salak bi şirketin oyuncaamı olacaz? devlet yapmasın yurtdışından biri gelsin yapsın ona para gidicek diye kendisi daha iyisini yapsın ehe

ya heykel dikilirmi durduk yere ya
bi metromuz yok lan
hala karşıya geçmek 1 saat
hala trafik acaip istanbulda
hala insanlar sokakta tiner çekip adam öldürüp 1 gün yatıp çıkıyorlar
Bİ METROSU OLMAYAN GELİŞMİŞ ÜLKE SÖLEYİN BANA![signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu yaptıracak para var mı ki girişiyoruz biz bu işe? Bütçe elverişliyse yapılsın ama zaten İBB nin bir sürü borcu harcı var. Bence zamanlama pekde doğru değil. -Ha ama proje güzel o ayrı-[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi.

Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:
Saeros, 10 Ocak 2005 18:23 tarihinde demiş ki:
gereksiz.

Ya şimdi dediğin yalnış demiyorum.
Ama Özgürlük Anıtı bir hediyedir.
Eyfel Kulesi bir yarışma için yapılmış projedir, güzel göründüğü için dursun denilmiştir.
Piramitler ise mezardır.[signature][hline]Simply death...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...