Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

110 metrelik semazen heykeli

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

said:
John_Petrucci, 10 Ocak 2005 18:25 tarihinde demiş ki:
niye 100 değil de 110 ??

malzeme fazla gelmiş o yuzden 10 metre daha atmışlar :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 10 Ocak 2005 18:23 tarihinde demiş ki:
gereksiz.

özgürlük heykeli de, eyfel kulesi de, piramitler de hepsi gereksiz bunların tabii..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

ayranı yok içmeye, tahtı-ı revan ile gider sışmaya

başka bişi değil

gösterişleri uğruna bari mevleviliği kullanmasalarmış, o boyutta dev tayyip heykeli de aynı gösterişi sağlardı elbet.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

Atatürk heykeli yapmak zor geliyo heralde...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne fark eder?
ataturk heykeli (en azından bu boyda) yapmanın dev semazen heykeli yapmaktan farkı yok?
zaten aynen atatürkü de dötünden anlamış olmak lazım sırf gösteriş (evet bu olayın tek sebebi gösteriştir, başka bir açıklaması yok) için devasa heykelini yapmak için, adam mezarıdna ters döner valla, o parayla halledilebilecek tonla iş varken.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

tabii atatürk heykeli koyalım da bütün dünya görsün atatürk'ten başka bir değerimiz olmadığını, küba'daki castro, ırak'taki saddam, iran'daki humeyni gibi putlaştıralım şöyle, gelen geçen turist her adımda görsün..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

sen, kendi ülken depremi yaşamış olmasına rağmen, kısa süre önce olan afete 1milyon dolar küsur gibi komik (evet komik, tek başına schumacher 10 milyon dolar verdi, kimse de gelip "abi ama adam f1 pilotu" demeisn, o bile zor kazanıyor o parayı) bir rakam bağışla, hem de orda ölenlerin müslüman olmasına rağmen (benim açımdan bi önemi yok hangi dinden olduğunun), sonra gel burda alakasız işler yap, semazen heykeli dik "oh ne ala".

o projeden kimin cebine ne paralar gidecektir kim bilir

evet kızdım[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

manisaya dogru giderkendi sanirim böle kocaman bi ataürk heykeli yapmislar (askeri alandaydi) hatta heykeltras'a parasini vermemisler adamcagiz kendi butcesiyle bitirmis haberlere cikmisti. Yahu sehirler arasi yolda ne isi var kocaman heykelin anlamiom ki. gerek isler ülkesiyiz ya..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

depremden sonra ki ilk gün türkiyeden 1.250.000 dolar gönderildi diye açıkladılar.İnsanlar ellerinden geldiğince yardım yapmaya çalışıyor.Türkiyeden giden birçok yardım ekibi var oralarda[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Sosyal ağlarda paylaş

vay be çok yollamışız.

hayır olayın özetini şu noktada verdim ben bi saniye hemen quoteluyorum kendimi ve ayrılıyorum bu topicten, malum demagojiye dönecek yine

said:
sanerixx, 10 Ocak 2005 18:41 tarihinde demiş ki:
ayranı yok içmeye, tahtı-ı revan ile gider sışmaya
[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...