Masakari Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Lute lazım değil ya beşer, onar gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 archage 6,84 http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/show/released/sCol/finalRank/sOrder/desc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Knight Online 6,86 onu napçaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 rift 8.16 xaxaxa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 selam http://i.imgur.com/GIYhXaD.jpg http://i.imgur.com/Sz5yGgY.jpg http://i.imgur.com/8AsBTJ2.jpg http://i.imgur.com/zoja2MP.jpg http://i.imgur.com/VquZbss.jpg http://i.imgur.com/P4TTyfa.jpg tekneyi yaptım, balıkçılık sıfır lol. 20k'a getirmem lazım en az, sonra gelsin paralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 deatwish senmiydin lan ak halcyonadaki evi ver bana benden kaptın onu aljhdsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 oyunu bıraktık arkadaşla, dahuta eastte 2 tane 16x16, 2 tane 8x8 var. isteyen ve oyunu gerçekten oynayacak kişiler PM atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 pm'e gerek yok, birini bana vir. eastmis =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 ben şimdi hapse girdim 300 crime 600 infamy ile, kaçtım, ama hala recall falan atamıyorum 1 saat prisoner buffı gözüküyor ne anladım ben o zaman yahu. janudara gelin dramaqueen dolu ahah level 46 hasla weaponuda craftladım bu arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 bu haslanin olayi ne ya, napiliyo orda, nasil gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 token düşüyor öldürdüğün yaratıklardan. 7 çeşit token var işte. sword, bow, shield, lute, 2hand axe, staff veya healing silahı alabiliyorsun 150 token karşılığında. upgrade vs edilebilecek ileride yine aynı şekilde. Honor = 1h Sword Sacrifice = Lute Courage = Bow Loyalty = 2h Sword Conviction = Staff Fortitude = Shield Compassion = healing zımbırtısı tier 2 versiyonları için tier 1 + 200 token gerekiyor. tier 3 için de tier 2 + 250. daha eklenmedi ama sanırım bu upgrade muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 kermit said: deatwish senmiydin lan ak halcyonadaki evi ver bana benden kaptın onu aljhdsasd nasıl bir adamsın lan. arada o kadar konuşuyoruz. sebebi vay türkmüş falan diye miydi dsdsfg. başta ben xenus demesem neyse lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 bu herif bana ne anlatiyo lan diyip duruyodu, demek sendin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 off hasla ne aptalmis, 3 tane mob cikiyo 1 milyon adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Oyunu bıraktım abi hasla yüzünden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Abartmayin abi 4 saat falan surdu benim almam bowu. Hic mi mmo oynamadiniz hayatinizda daha onceden. Tamam amacsiz grind baska bi olayi yok ama cok zor degil yani. Ben ilk 50 oldugumda almistim ama diger arkadaslar icin dun 7 kisi falan gidip kapattik bi koseyi. Kirmizi yesil farketmeden kimseyi sokmadan takildik oyle bi kac saat aldi hepsi silahini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Xenus said: kermit said: deatwish senmiydin lan ak halcyonadaki evi ver bana benden kaptın onu aljhdsasd nasıl bir adamsın lan. arada o kadar konuşuyoruz. sebebi vay türkmüş falan diye miydi dsdsfg. başta ben xenus demesem neyse lol abi Xenusu görmemişim cidden ajkshgdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Aluriel said: Abartmayin abi 4 saat falan surdu benim almam bowu. Hic mi mmo oynamadiniz hayatinizda daha onceden. Tamam amacsiz grind baska bi olayi yok ama cok zor degil yani. Ben ilk 50 oldugumda almistim ama diger arkadaslar icin dun 7 kisi falan gidip kapattik bi koseyi. Kirmizi yesil farketmeden kimseyi sokmadan takildik oyle bi kac saat aldi hepsi silahini. hangi server ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 dahutada zordu valla baya. saat saymadım da 2-3 gün sırf ona uğraştım . önemli olan iyi bi parti kurup güzel bi köşeye sotelenmek de o iş de zor ki. her bölgede 2-3 grup oluyor istisnasız. bazı guildler mob çaldı diye bloodlust açıp giriyolar hatta kendi factionuna. hadi parti sağlam, yerin de iyi diyelim. savaş vakti eastler zerglemeye başlıyor parti çil yavrusu gibi dağılıyor. savaş bitti mi barış dönemi zaten daha beter, 3-4 olan grup sayısı ikiye katlanıyor yer bulunmadığı için. grup ve yeri bulduktan sonra pek sıkmıyor, epey honor falan da kasmışımdır orada. ama sonuç olarak salakça bi bölge olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Argoel said: Aluriel said: Abartmayin abi 4 saat falan surdu benim almam bowu. Hic mi mmo oynamadiniz hayatinizda daha onceden. Tamam amacsiz grind baska bi olayi yok ama cok zor degil yani. Ben ilk 50 oldugumda almistim ama diger arkadaslar icin dun 7 kisi falan gidip kapattik bi koseyi. Kirmizi yesil farketmeden kimseyi sokmadan takildik oyle bi kac saat aldi hepsi silahini. hangi server ? aier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 o zaman senin dediğin hasla başka bizimki başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 valla camp yanındaki safe zone da duruyorum. silahımı tamamladım diye zevkle anvile kosuyor adam. BOOM! HEADSHOT. meteor indiriyorum. 250 honor kastım bir önceki savastan. gerçi daha çok da kasardım da,the bamboo crew dan 4 kisilik bi grup delirdi, bana kitlendi, ayrılmadılar basımdan. çok zaman kaybettirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Argoel said: o zaman senin dediğin hasla başka bizimki başka peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Aluriel atar yapıyorsun da adamın dediği gibi gayet başka. Bayram tatili olmasaydı ve bu sebeble online sayısının düşük olduğu saatlerde giremeseydim aynı şekilde farmlamam 3 haftamı bulabilirdi Dahuta'da. İlk zamanlarında 2500+ queue görmüş bir serverdan bahsediyoruz burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar