Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nebe serverında adam gibi başka guild bualmadım. PK lık da yapıcaz dedilerde daha bieşy göremedim. sözde en büyük guildiz. MORDOR ALLIANCE kuracaklarmış. dark tower guildin adı. GM nin adı da SAURON slkdfsjdf

SAURON eşşekle dry food taşıyordu dün... sdşlfkjsşf
Mesaj tarihi:
valla bilmiyorum ki darkrider bende ortada kaldım nebe serverıdna gebeş gebeş KOYUN KIRPAN SAURON un guildinde dolanıyorum... dahuta da açılsa da patilerle takılsam.
Mesaj tarihi:
olm harbi açıktakiler bi serverda toplaşalım ben daha level 14 üm zaten gelirim valla geçelim bir servera. bence hepiniz NEBE ye gelin PATATES EKEN SAURON un guildine aldırayım sizi dsklfdsf
Mesaj tarihi:
sanddeepteki botları öldürdüm. aynı suçtan 2 kere ceza yedim. önce 40 dakika, sonra da 54 dakika...

here i come growlgate.

uproot da yapacam, köpek gibi lowbies de kesecem cinderstone da falan. atarlandım feci. bu ne lan?
Mesaj tarihi:
@moriarty lan bende şaşırdım nası veriyor anasayfadan diye allahsızsın olm. ama bilmediğin birşey var ki ben avukatım ve dava açacağım buna sırf vekalet ücreti için dslfkjsdlfkjdsf o paralya 12 aylık patronage gömücem sldfkjsdf

bu arada 4 tane uproot yaptım keyfim yerine geldi pk yapamıyorum bari şerrefsizlik yapıyım.
Mesaj tarihi:
açıkta kimler var o zaman, hadi buluşalım bir yerde örgütlenelim asdfsa

ben gerçi daha oyunu çözmeye çalışıyorum ama olsun. varım yoğum crafterdır en azından maddi sıkıntı çekmeyiz asdf
Mesaj tarihi:
darkrider nebe ye gelin lan birsi daha vardı giovanni mi ne burda. 3 leriz en azından.

birlikte uproot yapıp sonra onları destroy eder i am gonna shit on your potatoes diye shouttan bapırıp eğleniriz.
Mesaj tarihi:
olm şimdi bi ilan gördüm pirate lar amele gibi çalıştırmak için newbie oyuncu arıyormuş gidip tarlalarını falan suluyormuşsun çalıştığın saat başına ödeme yapıyorlarmış. acaba bu işe mi girsem hem pirate larla kanka olur bende bir pirate olurum beni de sefere alırlar belki...acaba kandırıyorlar mı...

oha 982 dakika ceza ne hiç oynamasın artık.
Mesaj tarihi:
ahaha bu fotoda bende sol alt köşedeyim, ilk yıkılanlardan bu galba. kesin xenus almıştır bunu :p

DA2019 said:

Seele said:

ev yikilyor.
http://i.imgur.com/0wwX4oN.jpg

Benim evdir bu kesin. Releaseden beri girmedim oyuna.
Mesaj tarihi:
GokTuRK said:

darkrider nebe ye gelin lan birsi daha vardı giovanni mi ne burda. 3 leriz en azından.

birlikte uproot yapıp sonra onları destroy eder i am gonna shit on your potatoes diye shouttan bapırıp eğleniriz.

nui deyim ben de 9 level kastım. battlerage hoşuma gitmedi zaten mage falan açacağım sanırım. oraya gelirim ben de
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...