GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 nebe serverında adam gibi başka guild bualmadım. PK lık da yapıcaz dedilerde daha bieşy göremedim. sözde en büyük guildiz. MORDOR ALLIANCE kuracaklarmış. dark tower guildin adı. GM nin adı da SAURON slkdfsjdf SAURON eşşekle dry food taşıyordu dün... sdşlfkjsşf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Ya bu karakter engeli kalkacak mı? Dahuta da açamayacak mıyım la ben şimdi ? geç kaldık pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 valla bilmiyorum ki darkrider bende ortada kaldım nebe serverıdna gebeş gebeş KOYUN KIRPAN SAURON un guildinde dolanıyorum... dahuta da açılsa da patilerle takılsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 ben east dedim. dehuta demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 NASIL GEÇİLİYOR ORAYA SÖYLE O ZAMAN AÇIKTAKİ ARKADAŞLARINA KOLLARINI AÇ GELELİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 biz dahutadayız da ne oluyor hiçbir organizasyon yok. melisara easte gelin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 olm harbi açıktakiler bi serverda toplaşalım ben daha level 14 üm zaten gelirim valla geçelim bir servera. bence hepiniz NEBE ye gelin PATATES EKEN SAURON un guildine aldırayım sizi dsklfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 arkadaşlar eastteyim tüm kazandıklarımı birine bırakıp satıcam ekontu kim istiyo itemlerı simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 bana ver hediyen olsun da dahutadadır bu kesin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Seele said: ev yikilyor. http://i.imgur.com/0wwX4oN.jpg Benim evdir bu kesin. Releaseden beri girmedim oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 tutunamayanlar diye bi guild kurdum ben. kayıklarla ticaret gemilerine saldırmaya çalışırken sudaki npclerden kaçamayıp ölüyoruz şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 GokTuRK said: bana ver hediyen olsun da dahutadadır bu kesin ya kul adı şifreyi veriyorum abi kendin hallet direk uğraşmiyim hiç http://www.youtube.com/watch?v=SAaTsA5KfBM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 çok kaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 sanddeepteki botları öldürdüm. aynı suçtan 2 kere ceza yedim. önce 40 dakika, sonra da 54 dakika... here i come growlgate. uproot da yapacam, köpek gibi lowbies de kesecem cinderstone da falan. atarlandım feci. bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 @moriarty lan bende şaşırdım nası veriyor anasayfadan diye allahsızsın olm. ama bilmediğin birşey var ki ben avukatım ve dava açacağım buna sırf vekalet ücreti için dslfkjsdlfkjdsf o paralya 12 aylık patronage gömücem sldfkjsdf bu arada 4 tane uproot yaptım keyfim yerine geldi pk yapamıyorum bari şerrefsizlik yapıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 SAURON YAZMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 açıkta kimler var o zaman, hadi buluşalım bir yerde örgütlenelim asdfsa ben gerçi daha oyunu çözmeye çalışıyorum ama olsun. varım yoğum crafterdır en azından maddi sıkıntı çekmeyiz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 darkrider nebe ye gelin lan birsi daha vardı giovanni mi ne burda. 3 leriz en azından. birlikte uproot yapıp sonra onları destroy eder i am gonna shit on your potatoes diye shouttan bapırıp eğleniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 la lavuğun biri 982 dakika ceza aldı. iyi yırtmışım. haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 olm şimdi bi ilan gördüm pirate lar amele gibi çalıştırmak için newbie oyuncu arıyormuş gidip tarlalarını falan suluyormuşsun çalıştığın saat başına ödeme yapıyorlarmış. acaba bu işe mi girsem hem pirate larla kanka olur bende bir pirate olurum beni de sefere alırlar belki...acaba kandırıyorlar mı... oha 982 dakika ceza ne hiç oynamasın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 ahaha bu fotoda bende sol alt köşedeyim, ilk yıkılanlardan bu galba. kesin xenus almıştır bunu :p DA2019 said: Seele said: ev yikilyor. http://i.imgur.com/0wwX4oN.jpg Benim evdir bu kesin. Releaseden beri girmedim oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 GokTuRK said: darkrider nebe ye gelin lan birsi daha vardı giovanni mi ne burda. 3 leriz en azından. birlikte uproot yapıp sonra onları destroy eder i am gonna shit on your potatoes diye shouttan bapırıp eğleniriz. nui deyim ben de 9 level kastım. battlerage hoşuma gitmedi zaten mage falan açacağım sanırım. oraya gelirim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Mosquito said: ahaha bu fotoda bende sol alt köşedeyim, ilk yıkılanlardan bu galba. kesin xenus almıştır bunu :p Dewstoneda mı yeri? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 sen cok ayip ettin o evi yiktirip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Olm sizin gibi akbabalara vereceğime yıkarım evi daha iyi. Bak o kadar kişi beklemiş, siz de gitseydiniz girseydiniz kuyruğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar