Rahan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 herkes temiz pak doğru düzgün keserse kimsenin karışacağı falan yok. pis ab pis hristiyanlar moduna girmeyelim yok öyle bişi. ayrıca kokoreçten 1 kere çok kötü ağzım yandı; o sıra midem biraz arızalıydı üzerine kokoreç yedim znnkk gece mide kanaması. ne kadar etki etmiştir bilmiyorum ama bilmediğim yerden yemiyorum artık kokoreçi.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Ya tüm yazılanları okyamadım çok özür dilerim ama söyleyebileceğim şudur ki kurban bayramında ztn şeker dağıtılıo ve ne biliim bence sonuçta islamın şartlarından biridir isteyen yapar isteyen yapmaz yani...Hristiyanlarında kendilerine göre inançları var onlar nasıl istediklerini yapıyorlarsa türkiye gibi laik bir ülkedede herkez istediğini yapabilir...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 yani ab bizim dini gerekliliklerimizi kısıtlıyosa o zaman ab ye girmeyelim daha iyi ayrıca bu bayram özellikle kurban bayramı olarak belirtilmiştir yani kurban kesmek gerekmektedir bu bayramın sevabından faydalanmak için[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bu arada şeker bayramı diye birşey yoktur.Cocuklar bayramı kutlamak için dolaşırlar onları mutlu etmek için şeker verilir kapımızı geldiklerinde[signature][hline]Cok Pis Balık Tutarım Ver Elini SarayBurnu Avcılar Kalyora Burnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 kurban bayramı'na katliam diyen ispanyllar vardı.. en garibime giden de budur..Adamlarda ata sporu olarak yapılan bir şeyi (hayvan öldürmek ki aynı hayvandan bahsediyoruz) çok absürdmüş gibi görüp açıklamalar yapmaları..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorrowfullMoon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 arkadaslar yetmedimi verdimiz ödünler? dini bayram geleneklerimizi deistirince avrupa birligi bizi alicakmi zannediyonuz???avrupada okuyorum ve gorusmeden bir ay once bile turkiye hakkinda en berbath seyleri yazmaya baslamislardi bilem.'turkiyeden korkmaliyiz'flm diye,dergilerde istanbulun en kotu yerlerinin fotograflari vardi,avrupadaki turklerin ayaklanma korkusuyla simdilik bisey yapamiyolar zaten ama ne olursa olsun cok ödün veriyoruz bizden geriye bisey kalmicak yakinda,dini kavramlarim cok guclu deildir ama yinede kurban kesmemek demek bi dini deistirmeye calismak bence.kapalı alanlarda ve kötü görüntüler olmadan yapilmasina bende katiliyorum ama turkiyenin zaten toplu halde din deistirip hırıstiyan olması bile bence bu olayi deistirmicek.. bence biz tey tey bayramimizi kutliyalim,ii bayramlar millet..[signature][hline] take away the world,pity your demise... And I cry.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Sağolun beyler topic'ime yazdığınız mesajların hepsini okuyamadım ama genel okumuş kadar oldum. Bugün sokakta satılan kurbanlıkları gördüm, aslında bu soğukta hayvanları dışarıda tutmak da iyi değil. Kuzu da dana da çok soğukta hasta olur, enfeksyon kapar..İnsana dokunuur... Satılan yerler de perişan..[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Biz gelenekciyiz yenilikçi diil... Kurbanımızı her sene keseriz... Değişen sadece kesim yerleri olur.. Ama yinede bazı yerlerde çöplere falan atılıyo işkembeler...vs.vs.. Sadece insanlarımızı bu konuda bilinçlendirmemiz yeterli.. Yoksa AB falan hikaye.. Kurban kesiyosunuz diye almazlarsa AB'ye başka bahane bulamamışlardır..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 zaten hijyenik olmayan ve yetersiz koşullar yüzünden[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: felixxx, 10 Ocak 2005 09:16 tarihinde demiş ki: Dinimizce öngörülen bu bayrama dünyaca iyi gözle bakılmıyor. Aslında dıştan bakışta pek de hoş birşey değil kurban verme bayramı. Topluma açık yerlerde kurban kesmek ayrı bi yara. İsteyen kişinin kapalı kesim merkezinde de gidip kestirmesi de sadisttik biraz. Bence bu bayramda da şeker dağıtılsın, Zaten her zaman soframızdaki etler kesilen hayvanların etleri. AB'liler bu bayramı hoş karşılamıor tabi. Kaldıracağımız anlamına da gelmez, al sana paradox ne yani bende paskalyayı pek hoş karşılamıyorum o kadar yumurta boşa gidio yense gam yemicem.Ne demek yani bu böyle saçma şeymi olur o gözle bakanlar olaya dini inançları katmıyan insanlar.Tabi kapalı alanlarda yapılmalı kesim işleri ama belediye fazla üzerinde durmuo.Kurban bayramı yerine şeker dağıtılsın diyorsun hadi dini inançları geçtik fakirin yılda bir kez et yemesine mani olursun.Adamların kırk yılın başı karnı doyuyor sende diosun şeker dağıtalım.Dini inançlarıda işin içine kattıkmı aslında kurban bayramları çok ii geçiyor.Dışarda fakir olan insanlarında yüzü gülüyor sadece bayramı sevmiyenlerin yüzü gülmüyor onlarda çok az açıkcası ne kadar çok güler yüz o kadar güzel bir gün demek benim için.Tabi siz güler yüzlü insanlar istemiyosanız işte o sadistliktir.[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Çok uykum ve yarına iki önemli sınavim olduğundan, ne yazdığınızı okuyamadım arkadaşlar ama benim de söyleyeceklerim var. Bu goyunlar bizim için ölmek zorundalar mı? Kurban kesme olayı bana afrika çöllerindeki wahşi yerlileri hatırlatior. Hele siz erkekleeeer! Kebap olayı yüzünden kurban bayramı sizin bayramınız. Koyunlar oracıkta meleşip, melur melur bakarlarken siz ellerinizde şiş, gözlerinizde sapıkça bir kebap pırıltısı oraya buraya koşturup duruyorsunuz. Hayvancıkları pıncıklayıp, bunu mu yesem, şunu mu yesem diye süzüyorsunuz. Zavallılar birbirlerinin gözleri önünde gebertiliyorlar. Ya hani bir hikaye var... Yok koyun cennete sırtında mı götürecekmiş neymiş. Bir koyun yetmez mi yaaa o zaman? 40 koyunla mı geçeceksiniz köprüden! Walla emin olduğum bir tek şey var, o da ne kadar sevap yanını düşünse de bir insan koyuna bakarken aazını şapırdatip duruyor. Kimi görsem bu böyle. Koyun senin sevabın uğruna ölmek zorunda mı yaw? Hadi ihtiyacın, et ye o zaman da ama bu kurban bayramı da neyin nesi? Ne diye bu katliam! Ninem aciip tutucudur, bir değil iki koyun keser, hepsini daitir, biz de aalarız, annem, erk kardeşim ben... ÜHÜHÜHHÜ! Nedür bu koyunlarla bizim çektiğimiz! No Kurban, No Cry! Heryer kana bulanıyor koyunlar kesilirken... Bence kıyamet böyle bir günde kopacak. Hani diyor ya nehirler kırmızı akacak... Bir reklam var televizyonda altyazı olarak geçen, markayı hatırlamıyorum ama böyle zavallı bir inekçik mutlu mutlu sol köşede kafa sallıyor sonra sağ köşeden uçarak değil "uçuşarak" mutlu mutlu bir sucukçuk geliyor ve ineğin boynuna geçiyor, inek daha mutlu oluyor... Ühühühühüh! Beğğğğğğ! Zihniyet bu iştaaa! Yemek yemek için yaşanmaz, yaşamak için yemek yenir. İşin dini yanına gelince, hiç bir koyuncuk bizim uğrumuza şehit olmak için doomuyor. Dünyanın sadece insanlar için var olduğunu düşünmeyelim arkadaşlar... *Önce sağa, sonra sola, sonra tekrar sağa bakar ve siper alır.*[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Horrible, 10 Ocak 2005 16:35 tarihinde demiş ki: ne biliim bence sonuçta islamın şartlarından biridir Bilmeden konuşmayalım lütfen.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 islamın şartları 5 tanedir. 1.Kelime_i şaadet getirmek 2.namaz kılmak 3.oruc tutmak 4.hacca gitmek 5.zekat vermek[signature][hline]Cok Pis Balık Tutarım Ver Elini SarayBurnu Avcılar Kalyora Burnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Eğer bi insan bu 5 şartı yerine getiriosa istedii kötülüü yapabilir. Nasılsa müslümandır ve 5 şartı fıstık gibin yerine getiriodur :D[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: KireiMerodii, 10 Ocak 2005 19:51 tarihinde demiş ki: Çok uykum ve yarına iki önemli sınavim olduğundan, ne yazdığınızı okuyamadım arkadaşlar ama benim de söyleyeceklerim var. Bu goyunlar bizim için ölmek zorundalar mı? Kurban kesme olayı bana afrika çöllerindeki wahşi yerlileri hatırlatior. Hele siz erkekleeeer! Kebap olayı yüzünden kurban bayramı sizin bayramınız. Koyunlar oracıkta meleşip, melur melur bakarlarken siz ellerinizde şiş, gözlerinizde sapıkça bir kebap pırıltısı oraya buraya koşturup duruyorsunuz. Hayvancıkları pıncıklayıp, bunu mu yesem, şunu mu yesem diye süzüyorsunuz. Zavallılar birbirlerinin gözleri önünde gebertiliyorlar. Ya hani bir hikaye var... Yok koyun cennete sırtında mı götürecekmiş neymiş. Bir koyun yetmez mi yaaa o zaman? 40 koyunla mı geçeceksiniz köprüden! Walla emin olduğum bir tek şey var, o da ne kadar sevap yanını düşünse de bir insan koyuna bakarken aazını şapırdatip duruyor. Kimi görsem bu böyle. Koyun senin sevabın uğruna ölmek zorunda mı yaw? Hadi ihtiyacın, et ye o zaman da ama bu kurban bayramı da neyin nesi? Ne diye bu katliam! Ninem aciip tutucudur, bir değil iki koyun keser, hepsini daitir, biz de aalarız, annem, erk kardeşim ben... ÜHÜHÜHHÜ! Nedür bu koyunlarla bizim çektiğimiz! No Kurban, No Cry! Heryer kana bulanıyor koyunlar kesilirken... Bence kıyamet böyle bir günde kopacak. Hani diyor ya nehirler kırmızı akacak... Bir reklam var televizyonda altyazı olarak geçen, markayı hatırlamıyorum ama böyle zavallı bir inekçik mutlu mutlu sol köşede kafa sallıyor sonra sağ köşeden uçarak değil "uçuşarak" mutlu mutlu bir sucukçuk geliyor ve ineğin boynuna geçiyor, inek daha mutlu oluyor... Ühühühühüh! Beğğğğğğ! Zihniyet bu iştaaa! Yemek yemek için yaşanmaz, yaşamak için yemek yenir. İşin dini yanına gelince, hiç bir koyuncuk bizim uğrumuza şehit olmak için doomuyor. Dünyanın sadece insanlar için var olduğunu düşünmeyelim arkadaşlar... *Önce sağa, sonra sola, sonra tekrar sağa bakar ve siper alır.* kireii bu cümlelerdende anlaşılıyorki vejeteryansın."Bende bitki severim yazık değilmi uzun boylu pırasaya havuca hiç bir bitki sizin yemeniz için yetiştirilmiyor.Ühühü siz orda patatesleri hüpletionuz ayıp değilmi ühühühü." Böyle bir şey olabilirmi? Bazılarımız insanlar dünyayı mahvetmeye geldi deselerde napalım artık bir kere gelmişiz napalım yani harakirimi yapalım veya birileri geldi die bizde zevklerden mahrummu kalalım.Hem bu zevkten mahrum kalanlara et dağıtcaz hemde iskender yicez ohh şimdiden aklımdan çıkmıyor kavurmalar bi gelsede yesek:) Tabi bir kişinin 2 koyun kesmesi bana garip geldi bir koyun parasınıda bi fakire versin o koyun kessin yani veya parayı kullansın zekat yerine geçer.Öyle yada böyle doğaya insanlar zarar veriyor bunu minuma indirebiliriz.Ama et yemeyin yok ot yemeyin olayları doğaya en az zarar veren olaylar.Hava kirliliği,Kimyasal maddeler ve çarpık kentleşme asıl o olaylar doğaya daha büyük zararlar veriyor.Bir koyunun klonunu alır aynı koyunu yaparız ama havanın klonunu denizin klonunu veya insanların gözünden kaçmış bir canlının yok olması özellikle bir sürü hastalıklara çare olan bir bitkinin yok olmasına neden olmicakmı? Asıl değiştirilmesi gereken şeyler gelenekler insanların yemek tarzı değil.İnsanların kafalarıdır.Yok efenim ben palamutların katliamına karşıyım yok efenim böyle pırasa yenmez yazık değilmi canlıya demekle olcaksa ohoo biz en iisi parmaklarımızı yiyelim.Kesecez efenim kötü gözle bakılabilir bu kurban kesme olayına ama karşı çıkılmamalı bunlar inanç işi gönül işi değil.[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: KireiMerodii, 10 Ocak 2005 20:08 tarihinde demiş ki: Eğer bi insan bu 5 şartı yerine getiriosa istedii kötülüü yapabilir. Nasılsa müslümandır ve 5 şartı fıstık gibin yerine getiriodur :D Ee Kuran okudunmu hiç Kireii hanım okumadın tabi okusan böyle demezdin:)[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: KireiMerodii, 10 Ocak 2005 20:08 tarihinde demiş ki: Eğer bi insan bu 5 şartı yerine getiriosa istedii kötülüü yapabilir. Nasılsa müslümandır ve 5 şartı fıstık gibin yerine getiriodur :D Açık yüreklilikle şunu söylemeyi uygun görüyorum uykusuzken mesaj yazmasan daha iyi olur ;)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Gothic_Angel, 10 Ocak 2005 13:44 tarihinde demiş ki: ab'nin .....*** dini olaylara nasil karısırlar lan vala bağlıcam deliye şimdi Son olarak bizler eğerki Türksek ve kendi topraklarımızda işlerimizi yapıyorsak ve eğerki uyguluyorsak bir kez olsun ''Sanane birader'' diyebilen olursa AB ye o AB nin ne halt ve ne oyun ve kıvrakların mekanı oldugunu anlayacak halk ama nerde RANT ve bır suru anlaşmadan para yeyıcek olanların hayrına bu tıyatora boyle surer gıder tıpkı Prof un yanlıs vuruldugu gıbı dımı *! kendi kendine konusarak uzaklasır kedi disleri sivrilmiştir iyice kurban aranmaktadır*[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 onları bilmemde hayvanları kesmek sux :([signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 evet hayvanları kesemek iyi bir şey değil ama biz burda günlük hayatta yediğimiz hayvanları kesiyoruz. Gidip kedi köpek kesmiyoruz :) kıyamayan kesmez herkesin kendi bileceği iş. Ama kesmenin amacı, evine et girmeyen insanların evine et girmesini sağlamaktır. Bir çok kuruluş var. Parasını basınca adınıza kurban keserler. Olmadımı? İlla hayvan kesilmesini istemiyorsanız tanıklarınızın fln mutlaka bir fakir komşusu vs.. tanıdıkları vardır. Onlara maddi yardım edersiniz. İyilik yaprsınız. Gelelim kesme olayına. Malesef bu konuda tam modernleşemedik. bayram günü sokakları arenaya çeviren boğalara ve mezbahaya çeviren insanlardan hala kurtulamadık. Hatta eski msglere bakarsanız elemanın biri E5 te sol şeritte kaçan bir deve kuşu görmüş arkasında koşan sahibi tabi :) Tamamen bilinçsizlikten eğitimsizlikten kaynaklanıyor bunlar. Yani sorun tepedekilerde.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: KireiMerodii, 10 Ocak 2005 20:08 tarihinde demiş ki: Eğer bi insan bu 5 şartı yerine getiriosa istedii kötülüü yapabilir. Nasılsa müslümandır ve 5 şartı fıstık gibin yerine getiriodur :D Ne çekiyorsak o müslümanlardan çekiyoruz zaten. Çat çut her yere islamın şartı 5 falan filan yazmayın. Bir insan art niyetliyse, tembelse, ailesine ve çevresine karşı hayırsızsa, ister 5 rekat namaz kılsın, ister 50 defa hacca gitsin müslüman falan değildir benim gözümde. Al usame bin ladin de 5 rekat namaz kılıyor, her gereğini yerine getiriyor dinin. Müslümanı geçtim, adam mı şimdi o?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 @Penthesilea istersen din tartişması yüzünden kitlenen topiclerin linkini veriyim. Daha dün kitlendi sonuncusu. tartışmanın lüzümu yok burda. Kurallarda zaten yazıyor bu. Konu kurban ve ülkemizdeki sokok mezbahaları :([signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 anlamıyorumki gerçek müslümanlığımı kötülemeye çalışıyorusunuz yoksa müslüman geçinenlerimi yoksa müslüman geçinenler yüzünden her 2sinidemi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 edit:ya da neyse vazgeçtim... [Bu mesaj PUMA tarafından 10 Ocak 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Kimse bize "kesmeyin kardeşim şu koyunları toptan" demioki diyemezde ama her iş belli koşullarda yapılmalıdır sokağın ortasında açık alanlarda eline bıçak alan kesmemeli bence kesimhaneler fln yapılmalı AB ye girecek bir ülke olmaktan çok modern dünyaya ayak uyduran bi toplum olmak için yapmalıyız bunu AB ye bizi almazlarsa hertürlü pisliği, günümüzde yeri olmayan şeyleri mi yapıcaz yani? bazı şeyleri sırf Ab için diil yaşam kalitesini arttırmak için yapmalıyız bugün bi Türkiyedeki birde avrupadakı ortalama ömre bakınca aradaki farkın yaşam kalitesinden olduğu anlaşılabiliyor batılılaşma yanlısı diilim ama sonuçta modern olmak lazım biraz daha günümüz dünyasına ayak uyduramazsak işimiz zor[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar