Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Suark said: dahuta tıkladım 3000 dıo kuiii class ne yapıoz babslar Classları değiştirebiliyorsun istediğin zaman o class ağacına ait treedeki skillerini 0'dan kasman gerekiyor. Oyunun başında denersin bir kaç class çok geç olmadan öyle karar verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 dahuta'da sıraya girdim, to do list verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 dahuta-human-ving Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 aha ezik gelmiş. diğer serverdaki karakterleri kasmaya devam beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 dahuta human Seele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 kermit said: aha ezik gelmiş. diğer serverdaki karakterleri kasmaya devam beyler bu fistan rpsi nereye kadar gökalp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 bu biraz agir olmadi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Vingthor said: kermit said: aha ezik gelmiş. diğer serverdaki karakterleri kasmaya devam beyler bu fistan rpsi nereye kadar gökalp? ne alaka aras ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Dahuta batı tank oynuyorum 25 oldum.Varmı guild alıverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Viable bruiser build pls. Blighter olcam sanırım swordshield stelth kanky. Herkes darkrunner cok sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar