chrome Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 abi sehir guzel de icindeki tipler cok acayip lan. anadolu koylusu ama daha kibarlasmis naziklesmis ama metropol insani da olamamislar koylu kalmayi da becerememisler. ortaya karisik birsey olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bunu Ankara ile kısıtlamanın anlamı ne tezin çoğu büyük şehirde geçerli göç eden vatandaşlar şehir hayatına uyum sağlıyor NEDEN ANKARA İLE KISITLADIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 iyi ki bi Ankara'ya gittin amk iki günde on başlık açtın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 neresine gittin kızılaydasın galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 tavsiyem ulustan kavaklıdereye yürü. ülkenin bütün insan profilini çok kısa bir transition efektiyle göreceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 semt bazında tüm ülkede olduğu üzere uçurumlar mevcut her profil var yerini bilene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 o ankarada çok belirgin işte. sıhıye köprüsünün orda göünmez bi gate var sanırım. anında değişiyor ordan geçince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 tunalıdayım şu an. öncesinde ulus, kızılay, beşevler bir de bahçelide bulundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 http://galeri8.uludagsozluk.com/470/melih-gokcek_685317.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 ulusta yerlere atilan kartvizitleri dunyanın baska bi yerinde goremezsin sanırım lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 ankaranın bitki örtüsü travesti kartları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Kartvizitleri arama böbreğinden olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 travesti banu kartını gormeden belediyeye gidersem bi şeyler ters gidiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 böbrekle kalsa iyi, mabaddan da olabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bizim ark sikayet etmis bimer e bu kartlardan sikayetciyim diye napalim bilader tandansli bi cvp gelmis akshgdlahsdglashkdakkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 öyle tunalılarda bahçelilerde concon yerlerde o hoooo o VARSA ŞEKLİNİZ KEÇİÖRENE BEKLERİZ http://galeri2.uludagsozluk.com/306/angara-bebesi-06_334679.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 http://buyukkeyif.com/uploads/2013/04/ankara.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 her türk ankarayı tadacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 aramil said: semt bazında tüm ülkede olduğu üzere uçurumlar mevcut her profil var yerini bilene :D Katılıyorum bende Ankaralıyım ama olduk İstanbullu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 öküz lan bu ankaralılar. ne yayaya yol verme var, ne içki kültürü, bir de öküz öküz dimdik bakıyorlar suratına. çok baktı selam veriyim diyorsun yanına geliyor tanışıyor muyuz diye. o bahsettiğiniz kartlardan görmedim hiç. ben otele geldim yatıyorum abi. hepinize iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 bence yakışıklı ve elit oğlanlar var ve hepiniz kıskandınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 ben gittiğim için yakışıklı ve elit oğlan nufusu 0landı ankara da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 anlatsana nasıl bir şey gitmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 5 senesi kırıkkale, 1 senesi ankara oldu ağlıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Ankara'ya köy diyenler istanbulun Arabistan+Erbil karışımı bir yer olduğunu görüyorlar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar