Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 şunu da ekliyim kesin biliosundur ama olsun http://1.bp.blogspot.com/-hWhGsqSkVPU/TdfZ4rER_rI/AAAAAAAAAqQ/Ifl64j3JjYc/s400/fahr.jpg fahreneit dünyanın en klişe kokusu ama çok güzeldir aslında. çok eski ve yaygın olduğundan baymışlığı var. adamlar klişelikten kurtulucaz diye 3-4 yan model çıkardılar da hepsi orjinalinin varyasyonları gibi. bilmiosan bi bakabilirsin. http://www.punmiris.com/himg/o.23973.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 aquila said: parfum niye kullaniyosunuz. u wot m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 http://www.parfummeraki.com/2013/04/viktor-spicebomb-2012.html Yukardaki abla baya deneyimli ,sakın almayın dıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 tek bir kadın beğenmediği için parfüm kötü mü oldu abi skdskdksdskf. niye koydun ki bunu yani? ki karı kendi kullanıyormuş. ben size bir erkek olarak, üzerimdeyken kadınların üzerindeki etkisini anlatıyorum. bende o zaman android olan tüm telefonlara 10 üzerinden 1 veriyorum şu an. ben size söyleyeceğim söyledim, alıp deneyen görür farkını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Şansa bak lan bende parfüm bakıyorum 3 gündür.Dediklerinizin de hiç birini denemedim daha.Fahrenheit tan başlıyorum gfadsda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 gerçek erkekler kışın dior intense kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 boğazlı kazakla kullanmayın ama, parçalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 kız zaten her şeye 6-7 vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 valla aynen ben de kendi deneyimlerimi yazdım bakıyorum parfüm merakına falan denemeden önce ben de biraz ama her kafadan farklı ses çıkıyor. mesela benim hayatımın parfümü dediğim üretimden kalkan parfüm kenzo tokyo'ya öyle bi yazı yazmış ki sitelerden biri o sitede daha kötü bi parfüm yazısı yoktur heralde asdasd ama benim sevdiğim koku işte (üretimden kalkmasının sebebi de belli galba :P) http://www.firsatkokusu.com/pictures/201151615624_kenzo_tokyo1_1.jpg http://bikoklasanasunu.blogspot.co.uk/2011/03/kenzo-tokyo.html bu durumda benim burnuma hiç güvenmemeniz lazım belki de asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 versace eros bu aralar favorim.deniceksen onada bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 damada amerikadaki yakinindan parfum! SAKSAKSAKSAKSAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Gabenin parfumle ilgili bi capsi vardi o atilmadi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Tom Ford dan tobacco vanilla işte bari. 100 ml si 852 TL. Herkeste begenmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 duty freede hangisi indirimdeyse ondan alsin iste. %5 ucuza getir mutlu ol. cok zorlamaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 @black-ice Aqua de gio man / woman giorgio armani extreme attitude diesel only the brave Hermes nasıl bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 aquila said: parfum niye kullaniyosunuz. bi keresinde bostancı-taksim dolmuşunda it gibi aşık olduğum kızla aynı parfümü kullanan biri ile yan yana oturarak 2.5 saat falan gittik. artık evlenme teklif edecektim yeter ulan diye. o yüzden kullanmayın yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 erkek parfumu kullanan kiza niye asik oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 moriarty said: Viktor&Rolf Spicebomb bunu sadece özel günlerde sürüyorum. ne kadar kadın varsa aklı gidiyo. enerjisi yüksek hoş bi adamsan al direk. sürdüğümde hangi kadınla konuşsam, boynuma çok yakın konuşmak zorunda kalıyo ahahahha. bu kokuyu tek geçerim. ama sadece özel günler ne lan lkjsdslajkdal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Katibim said: @black-ice Aqua de gio man / woman giorgio armani extreme attitude diesel only the brave Hermes nasıl bunlar ? abi malesef hiçbirini denemedim bunların. :/ diesel only the brave'i denicektim hatta sırada o vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bu arada eşi için de jo malone - silk blossom denesin op süper bi koku olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Versace Homme. Başkasını düşünme. Bu zamana kadar beğenmeyen kız arkadaşım olmadı. Hatta azaldı diye buradan sipariş vericem: https://www.misspera.com/p/versace-pour-homme-edt-200-ml-erkek-parfumu-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Dworgian said: moriarty said: Viktor&Rolf Spicebomb bunu sadece özel günlerde sürüyorum. ne kadar kadın varsa aklı gidiyo. enerjisi yüksek hoş bi adamsan al direk. sürdüğümde hangi kadınla konuşsam, boynuma çok yakın konuşmak zorunda kalıyo ahahahha. bu kokuyu tek geçerim. ama sadece özel günler ne lan lkjsdslajkdal ya sıradan günler midnight in paris falan kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 ben her gün spice bomb dayım da ondan anlamadım. tek koku gidiyorum ben hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Erkek adam ter kokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 moriarty said: Viktor&Rolf Spicebomb bunu sadece özel günlerde sürüyorum. ne kadar kadın varsa aklı gidiyo. enerjisi yüksek hoş bi adamsan al direk. sürdüğümde hangi kadınla konuşsam, boynuma çok yakın konuşmak zorunda kalıyo ahahahha. Bunu aldım odorvi.com dan. Güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar