di Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 aquila said: zeytin_odunu.jpg Yersen mese de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Yemem yediririm, giymem giydiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Black_Lupin said: linux değilde linaks değilmi ya o. yoksa linüksmüydü ki bilemedim hiç lemur doğru okunuşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 lemur olur mu mal mısın koala diye okunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Gold 00:00'da önsiparişi açıyor. şimdi soru: i6 ile i6+ arasında boyut ve çözünürlük dışında bir fark görmedim ben. Varmı başka farkı. Yoksa i6 istiyorum öyle kocaman olmasın telefon artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Resim cekerken 6 da dijital shake stabilization var 6+ mekanik o yuzden daha basariymis resimler. Gizmodonun yalancisiyim. Millet yuklenmeden yaziyim Samsung S4 kullancisiyim, ama apple sempatizanligim da var. Yillarca yenilemediklerinden dolayi gectim. Android telefonumda rooted, hafifletici sebeblere koyarsiniz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Merhaba, Ben cihazlardan bağımsız olarak işletim sistemi kullanıcısı oldum açıkcası, apple tv, ipad, iphone ve macbook ile tüm sistemi entegre kullanmanın rahatını yaşıyorum. tüm gazete ve dergi aboneliklerimi (level, penguen, HBR, white dwarf vb gibi) newstand üzerinde yapıyorum ve ios bağlantılı tüm cihazlarımda kullanabiliyorum, apple tv üzerinden satın aldığım tüm filmleri yine tüm ios bağlantılı cihazlarımda kullanıyorum, hatta bu yeni ios8 ile "family sharing" üzerinden eşim ve çocuklarımla da paylaşacağım. yine itunes store üzerinden aldığım müzik albümlerim aynı da tüm cihazlarımda ulaşılabilir oluyor, elimde ipad'de dolanırken ark planda dinlediğim müzik, evden çıktığımda arabama bindiğimde iphone ile araçta dinlememe imkan veriyor. iş yeri ve kişisel mail senkronizasyonum ve yanı sıra zaman yönetiminde birkaç yıldır kullandığım "getting things done" metodolojisi ile tüm "source" utek bir yapıda topladım. böylece iş yerinde elimde ipad ile herşeye yetebiliyorum. "File browser" aplikasyonu ile sadece "exchange server"a değil, ip adresi kullanarak şirketin 4 ayrı lokasyonundaki serverlara ipad ile girip, MS'un otomatik yetkilendirmesini sorunsuzca kullanarak ipad üzerinden tüm herşeye ulaşıyorum. bence bu noktada cihaz'dan ziyade, ilgili cihazları nasıl kullanmak istediğiniz önemli diye düşünüyorum. pro bir kullanıcı olmadığım için ios benim için stabil ve güvenlikli bir sistem yaratıyor. Benim için de yeterli kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Apple Store'dan sipariş verebilen var mı? Gönderim şu an mevcut değil diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Ben de kumadam'la aynı sebeplerden bir süredir apple kullanıyorum. Arada vazgeçer gibi oluyorum sonra yine vazgeçemiyorum. Bu arada son kullandığım 2 telefon note 2 ve iphone 4s. İki telefondan da memnundum. Hatta iphone'a mac ve apple tv yüzünden geçtim (apple tv'yi dersliklerde projeksiyon alternatifi olarak kullanıyoruz, inanılmaz iyi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 bu arada note 3 vs i6 plus bükülme testi... note 3ümü bir kere daha sevdim şunu seyredince.. IPHONE 6 NOTE 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Kumadam said: Merhaba, Ben cihazlardan bağımsız olarak işletim sistemi kullanıcısı oldum açıkcası, apple tv, ipad, iphone ve macbook ile tüm sistemi entegre kullanmanın rahatını yaşıyorum. tüm gazete ve dergi aboneliklerimi (level, penguen, HBR, white dwarf vb gibi) newstand üzerinde yapıyorum ve ios bağlantılı tüm cihazlarımda kullanabiliyorum, apple tv üzerinden satın aldığım tüm filmleri yine tüm ios bağlantılı cihazlarımda kullanıyorum, hatta bu yeni ios8 ile "family sharing" üzerinden eşim ve çocuklarımla da paylaşacağım. yine itunes store üzerinden aldığım müzik albümlerim aynı da tüm cihazlarımda ulaşılabilir oluyor, elimde ipad'de dolanırken ark planda dinlediğim müzik, evden çıktığımda arabama bindiğimde iphone ile araçta dinlememe imkan veriyor. iş yeri ve kişisel mail senkronizasyonum ve yanı sıra zaman yönetiminde birkaç yıldır kullandığım "getting things done" metodolojisi ile tüm "source" utek bir yapıda topladım. böylece iş yerinde elimde ipad ile herşeye yetebiliyorum. "File browser" aplikasyonu ile sadece "exchange server"a değil, ip adresi kullanarak şirketin 4 ayrı lokasyonundaki serverlara ipad ile girip, MS'un otomatik yetkilendirmesini sorunsuzca kullanarak ipad üzerinden tüm herşeye ulaşıyorum. bence bu noktada cihaz'dan ziyade, ilgili cihazları nasıl kullanmak istediğiniz önemli diye düşünüyorum. pro bir kullanıcı olmadığım için ios benim için stabil ve güvenlikli bir sistem yaratıyor. Benim için de yeterli kalıyor. well done =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 şu bükülme olayı saçma ve kötü tabii kesinlikle, ama "oh ip6+ bükülüyormuş <3 my note" da komik değil mi ya? yani birinin zaten olması gerektiği gibi bükülmüyor olması extra sevilmek için sebep mi? bir de bükülenler nasıl yapmışlar diye düşünüyorum. zira iphone 5 de 7.6mm sanırım, hani istesen onu da bükersin? heralde ip6+ in boyutuna aldırmadan 5s gibi kullanıp cebine sokan insanlar bükmüştür eğilip kalkarken fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Ben o şekilde iki telefonu da kırarım yalnız. Adamın gücü yetmemiş lel. Bir de işte milyon tane android telefon olup 1 tane iphone olunca o iphone'un zayıf noktasını yakalayıp karşısına hemen o zayıf noktaya sahip olmayan android telefonu çıkartmak çok kolay oluyor. Misal Note 3 bükülseydi de Galaxy M8 bükülmeseydi M8'i koyarlardı mesela; o da olmadı G3 falan koyarlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Vulcan_Lionheart said: bu arada note 3 vs i6 plus bükülme testi... note 3ümü bir kere daha sevdim şunu seyredince.. IPHONE 6 NOTE 3 https://pbs.twimg.com/media/ByXMQ0DCIAAOkAV.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 yeni ios güncellemesi ile mobil bağlantının pert olduğu söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 metal kasa olunca millet kaliteli oluyo zannediyo sorun o... mesela video da ki htc m8 olsaydı o da i6nin kaderini paylaşırdı eminim bundan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 cacodemon said: yeni ios güncellemesi ile mobil bağlantının pert olduğu söyleniyor. Aynen. Update i kaldırmışlar zaten. http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2768652/Apple-yanks-iOS-8-software-update-users-reported-major-bugs-caused-brand-new-iPhone-6s-lose-cell-signal-data-service.html#v-3802871336001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 deadwoll said: Ben o şekilde iki telefonu da kırarım yalnız. Adamın gücü yetmemiş lel. Bir de işte milyon tane android telefon olup 1 tane iphone olunca o iphone'un zayıf noktasını yakalayıp karşısına hemen o zayıf noktaya sahip olmayan android telefonu çıkartmak çok kolay oluyor. Misal Note 3 bükülseydi de Galaxy M8 bükülmeseydi M8'i koyarlardı mesela; o da olmadı G3 falan koyarlardı. valla hepsini test etmişler bu şekilde bükülüp nanay olan yok gibi bir şey yanılmıyorsam. asdfhsufhauh. iphone çok kaliteli aletler üretiyor ama öyle demeyin :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Kumadam said: yine itunes store üzerinden aldığım müzik albümlerim aynı da tüm cihazlarımda ulaşılabilir oluyor, elimde ipad'de dolanırken ark planda dinlediğim müzik, evden çıktığımda arabama bindiğimde iphone ile araçta dinlememe imkan veriyor. itunes hiç kullanmadığım için şu kısmı anlamadım, müzik çalıyor aynen arabada devam ediyor ya, hani her iki cihazda da o müzikler yüklü ve playerda hangi parçada nerede kaldığının bilgisini alıp öyle mi devam ediyor yoksa icloud gibi bir bulut depodan mı dinliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 yarıldım ya şunu seyredince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 @BabacumMostors: Aldığım tüm ürünler "appleid" ile eşlendiği için, appleid'nin tanımlı olduğu tüm cihazlara (ayarları açarak tabi) senkronize oluyor. Tüm cihazlara ayrı ayrı yüklemem gerekmiyor bunu ifade etmeye çalıştım. Henüz ipad'de çalanı kapatıp, evden çıkıp arabaya binince iphone'dan kaldığı yerden devam etmesini yazarken amacım, ayrı ayrı uğraş istememesini bir cihaza yüklediğim bir şeyi, bu telefon numarası da olabilir, müzik yada film de olur yada kitap dergide olabilir, diğerlerine de yüklendiğini belirtmekti. iyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 haaaaaa tüh ne hayaller kurmuşum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Kumadam said: pro bir kullanıcı olmadığım için ios benim için stabil ve güvenlikli bir sistem yaratıyor. Benim için de yeterli kalıyor. bunu atlıyor insanların çoğu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Apple apologizes for iOS 8.0.1 issue, offers a temporary solution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 sony z ultra hepisini ezer laaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar