barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 lan kararsız kaldım ya. plus daha iyi pil yüzünden cezbediyor. bu resimde çok da fark yok gibi ama bilemedim. 4.7 inç de fena değil. ipad air alıcam bir de. ufak olanı mı alsam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 çıktığında eline alırsın ikisini bakarsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 amerikadan getirticem. 1 milyar fark var. ve oradan gelecek kişi de ekim-kasım gibi gelicek. o yüzden 2. partiye kalamam. ilk partiden almam gereki. telefonum can cekisiyor. konusamaz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 acil sifalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 al en kötü satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 note 4 samsung dışında bir firma tarafından üretilse instabuy samsung meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 abi bi 6 64 gb bi 6+ 128 ayırdım valla hemde launch day store pick up. artık boyutlarına göre birini getirir satarım burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Samsung icin bi yorum yapayim. Arkadasim Samsung'da calisiyo developer olarak. Adam israrla alma diyo bana, sonra neden oldugunu anlatiyo da burda anlatmayayim onlari. Haliyle ozellikleri ne kadar abartsalar da OS tirt olduktan sonra bi sike yaramiyo. Haber gelirse bi gun tamam oldu bu sefer diye gelir yazarim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 1 yila yakin samsung s4 kullandim Shit tier alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Benim değerli bulmamam, başkalarının değerli bulmayacağı anlamına gelmez diyeyim sana Dİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Karag8z said: Benim değerli bulmamam, başkalarının değerli bulmayacağı anlamına gelmez diyeyim sana Dİ Vay Markus, naber abi? Ne guzel ne cabuk sokmussun Turkce'yi, helal. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 z1 kullanıyorum bi kaç saçma salak problem dışında gayet memnunum, şarjı marjı epey iyi gidiyo. 2 günü rahat çıkartıyo karı gibi vatsapta konuşmazsam 5 saat aralıksız. kamera mamera da iyi ama götü çok çiziliyo aletin ya farkettirmeden. aylavsony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 5,5 telefon kullandım note 2, gayet sığmıyor hiçbir yere ve bir süre sonra sıkıntı haline geliyor bence, çanta kullanıyorsanız ok belki, ama aksi halde sürekli cebe sokup çıkarmak vs çok kasıyor. Sokakta yürürken telefonu elinde gezen çok adam görmeye başladım, hayır konuşmuyorsan koyucan cebine elde niye geziyorsun, çünkü cebe girip çıkarması paso sıkıntı, hele flipcover kapaklarla. Ya iphone sevmiyordum ben kullanmaya başlayana kadar, kafama sıçıyım daha önce almadığım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 di said: Samsung icin bi yorum yapayim. Arkadasim Samsung'da calisiyo developer olarak. Adam israrla alma diyo bana, sonra neden oldugunu anlatiyo da burda anlatmayayim onlari. Haliyle ozellikleri ne kadar abartsalar da OS tirt olduktan sonra bi sike yaramiyo. Haber gelirse bi gun tamam oldu bu sefer diye gelir yazarim yine. android L ile degisecek o olay baya inceltiyorlar sanal katmani. ama genede samsung alma derim lg, htc varken samsunga gitmeyin lutfen androidde. geriye kalan hersey icin iphone. bide windows phone var ama fasulye kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Esh said: Gunun 12 saati elimde , her isimi otel rezervasyonlari acenta intranetleri dahil buradan hallediyorum *jeton sesi* Esh said: (gerci onlar her alette calisiyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Haters gonna hate diyip 6+ siparisini verdim az once. Gelsin bakalim 19'unda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 5,5 de bile otururken cebe sokmak dert. boyutu sorun değil de cebe sokmak için akrobasi yapmak gerekiyor. dolmuştasın diyelim böyle vücut koltukla üçgen oluşturuyo doğru açıyı yakalamak için sdfsdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Ilk parti birmis amerikanyada. Sonraki siparis 1 ay sinra acilacakmis sdf Alan rahat 5k dan okutur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 arcane said: 5,5 de bile otururken cebe sokmak dert. boyutu sorun değil de cebe sokmak için akrobasi yapmak gerekiyor. dolmuştasın diyelim böyle vücut koltukla üçgen oluşturuyo doğru açıyı yakalamak için sdfsdfds. kisa misin arkadasim 1.95 master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Esh said: Ilk parti birmis amerikanyada. Sonraki siparis 1 ay sinra acilacakmis sdf Alan rahat 5k dan okutur 19'unda gelmezse yakarim gezegeni. Neyse UK'de bitmemistir. dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Esh said: Ilk parti birmis amerikanyada. Sonraki siparis 1 ay sinra acilacakmis sdf Alan rahat 5k dan okutur abi hala ön sipariş alıyor US Store? 10 gün içinde de shipment yapılır diyor? stor pickup bitmiş ama evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 iSheep ready for action Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Insanlar hala Samsung ile Apple, Sony, HTC, Nokia gibi firmalari kiyaslayip Samsung daha iyi diyorlarya, sonradan cihazlarindan cektiklerini hep hak ediyorlar. LG dahi geldi gecti Samsung'u isi ciddiye almaya basladiklari dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Ayfon said: iTV gelse aslinda ya... İngilizlerin Apple'ı havada parandelerle öptükleri an olur o isim :D sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 GERGE said: Insanlar hala Samsung ile Apple, Sony, HTC, Nokia gibi firmalari kiyaslayip Samsung daha iyi diyorlarya, sonradan cihazlarindan cektiklerini hep hak ediyorlar. LG dahi geldi gecti Samsung'u isi ciddiye almaya basladiklari dakika. Hiçbir şeyin geçtiği yok. Şöyle yorumlar yapmayın ya. Kamera hala samsunglarda daha iyi, ekran keza daha iyi, güneş ışığında görülme daha iyi, pili değiştirme opsiyonu bazı saydıklarına göre daha iyi. Tek kötü yanı clunky touchwiz, ki onu da her yeni telefonda düzeltiyorlar. Build quality için de note 4 ile milletin istediği seviyeye geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar