Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i phone 6 plus VS note 4

chrome

Öne çıkan mesajlar

Samsung icin bi yorum yapayim.

Arkadasim Samsung'da calisiyo developer olarak. Adam israrla alma diyo bana, sonra neden oldugunu anlatiyo da burda anlatmayayim onlari.

Haliyle ozellikleri ne kadar abartsalar da OS tirt olduktan sonra bi sike yaramiyo.

Haber gelirse bi gun tamam oldu bu sefer diye gelir yazarim yine.
Sosyal ağlarda paylaş

5,5 telefon kullandım note 2, gayet sığmıyor hiçbir yere ve bir süre sonra sıkıntı haline geliyor bence, çanta kullanıyorsanız ok belki, ama aksi halde sürekli cebe sokup çıkarmak vs çok kasıyor. Sokakta yürürken telefonu elinde gezen çok adam görmeye başladım, hayır konuşmuyorsan koyucan cebine elde niye geziyorsun, çünkü cebe girip çıkarması paso sıkıntı, hele flipcover kapaklarla.

Ya iphone sevmiyordum ben kullanmaya başlayana kadar, kafama sıçıyım daha önce almadığım için.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Samsung icin bi yorum yapayim.

Arkadasim Samsung'da calisiyo developer olarak. Adam israrla alma diyo bana, sonra neden oldugunu anlatiyo da burda anlatmayayim onlari.

Haliyle ozellikleri ne kadar abartsalar da OS tirt olduktan sonra bi sike yaramiyo.

Haber gelirse bi gun tamam oldu bu sefer diye gelir yazarim yine.

android L ile degisecek o olay baya inceltiyorlar sanal katmani.
ama genede samsung alma derim
lg, htc varken samsunga gitmeyin lutfen androidde.

geriye kalan hersey icin iphone.
bide windows phone var ama fasulye kaldi.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Insanlar hala Samsung ile Apple, Sony, HTC, Nokia gibi firmalari kiyaslayip Samsung daha iyi diyorlarya, sonradan cihazlarindan cektiklerini hep hak ediyorlar. LG dahi geldi gecti Samsung'u isi ciddiye almaya basladiklari dakika.

Hiçbir şeyin geçtiği yok. Şöyle yorumlar yapmayın ya. Kamera hala samsunglarda daha iyi, ekran keza daha iyi, güneş ışığında görülme daha iyi, pili değiştirme opsiyonu bazı saydıklarına göre daha iyi. Tek kötü yanı clunky touchwiz, ki onu da her yeni telefonda düzeltiyorlar. Build quality için de note 4 ile milletin istediği seviyeye geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...