Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 DA2019 said: S5 özellikli. yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Ayfon said: Sony z3 neden iphone'un rakibi olarak gösterilmiyo? Techo-gourmet'lere sesleniyorum. http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z3-6539.php Valla arkadaşımda Z2 var ama bişeyler eksik gibi telefonda ya. Pek albenisi yok, simsiyah televizyon gibi bişey. Yoksa kamerası falan çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 abi yok kimseyi biseyin fanboi yapma asdfsadf android yeni teknolojilerde cok agresif oynuyor. apple artik biraz daha saglamci oynamakta. android inovasyon olarak ciddi isler yapiyor; apple bakiyor bu olmus diyor ona benzer bisey yapiyor. Hayvan gibi para kazaniyor. Ama sonucta ciddi anlamda androidin agresifligine ihtiyac var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Dworgian said: DA2019 said: S5 özellikli. yani? S4 - S5 arasındaki farklar yani. S5 menü, yeni kamera menüsü vs. Hardware anlamında diil, software anlamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 SenariouS said: abi yok kimseyi biseyin fanboi yapma asdfsadf android yeni teknolojilerde cok agresif oynuyor. apple artik biraz daha saglamci oynamakta. android inovasyon olarak ciddi isler yapiyor; apple bakiyor bu olmus diyor ona benzer bisey yapiyor. Hayvan gibi para kazaniyor. Ama sonucta ciddi anlamda androidin agresifligine ihtiyac var. geyik abi o kadar iphone alıp dağıtacak param olsa gidip gtx780i ekran kartı alırım lan lkasjdlasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 DA2019 said: Hardware anlamında diil, software anlamında. android her türlü kötü görünüo ya kasma abi custom rom fln :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Androidin IOSdan kullanışlı olduğu kesin Efe. Widgetlar yeter. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 DA2019 said: Androidin IOSdan kullanışlı olduğu kesin Efe. Widgetlar yeter. :) geldi abi widgetler ios 8 ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Geldi de ben S2den beri Widget kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 neden bilmiyorum belki de bir çeşit sapığım ya da fetişizm bu.. ios vs android topiği açıp insanların bu konuda tartışmasını seyrederken jelli melli girişesim geliyor. oww yeaaa yeaaa baby yeaa. android yeaaa.. applefags yeaaaaa go on bıngıldak yeaaaa yeaaaaaa ooooow battery life baggio yeaaa yeaaa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 abi biragh 2.3den beri widget yaziyorum telefonun islemcisinin ebesine atliyorlardi. 4.0da falan duzeldi biraz. android l ile sukela olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 chrome said: neden bilmiyorum belki de bir çeşit sapığım ya da fetişizm bu.. ios vs android topiği açıp insanların bu konuda tartışmasını seyrederken jelli melli girişesim geliyor. oww yeaaa yeaaa baby yeaa. android yeaaa.. applefags yeaaaaa go on bıngıldak yeaaaa yeaaaaaa ooooow battery life baggio yeaaa yeaaa diye. senin maca gidesin gelmis abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=4wr2Nh8Pf2A şunun gibi bişi abi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 SenariouS said: iPhone 5s 1500 mah batarya ile 3000lik htcden daha iyi dayaniyordu. böyle bir şey hiçbir zaman olmadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 PrudenT said: SenariouS said: iPhone 5s 1500 mah batarya ile 3000lik htcden daha iyi dayaniyordu. böyle bir şey hiçbir zaman olmadı ya http://www.youtube.com/watch?v=LJbrMj11pnQ bu full kullanimda. htc one 15 dk fark atiyor hakli olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 abi video play time üzerinden bateri çıkarımı nedir hahahahah sen yapma bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 hangi paralel evrende iphone 5s ile htc m8 bataryası kafa kafaya geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 gerçek hayatta böyle olmadığını hepimiz biliyoruz abi neyin peşindesin hatta m8 ile s5 arasındaki o saatlerce farka da güldüm yani samsung mu hazırlatmış videoyu asdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 note 4 hertürlü eziyor note 3 ün 5 i ezdiği gibi.. tekerrür etmiş gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Xaenin said: Çok komiğime gidiyor abi şu karşılaştırmalar benim de. Apple da kullandım, Sony de kullandım. Bence Apple daha iyi. Bu kadar yani, sokmuşum çekirdeğine de pixeline de arkadaş, daha iyi işte bitti. neyi daha iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 hiçbiri bu değil ya. üşüyoruz reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bugün bir iphone fiyat/performansa değiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Google appleri iphone veya ipadlerde android muadillerine gore cok daha iyi calisiyor ve keyif veriyor kullanimlarinda. Otesi yok. Kel keles hardware kasmakla olmuyor bu is.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bi de o donanıma o para verilmesin ya.. nexus 4 kullanıyorum çok memnunum 2 sene daha değiştirmem telefonu, fiyatı daha uygun olmadıkça iphone a geçmem herhalde, bi de otu boku paralı yapmasınlar, hem bi dünya para alıyor hem de her uygulama 3-5 çekiyor bişiler mesela uygulama ios da ne kullanıyorsunuz da androidde verim alamıyorsunuz? ben henüz bunu yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 BabacumMostors said: bugün bir iphone fiyat/performansa değiyor mu? Hicbir telefon f/p a degmez Ama ben 5i iki yildir kullaniyorum. Yavaslama falan yok takilma bozulma "abi beni formatla" yok. Gunun 12 saati elimde , her isimi otel rezervasyonlari acenta intranetleri dahil buradan hallediyorum(gerci onlar her alette calisiyo) Diyecegim o ki , bu kadar cok kullandigim bir aletin belli bir degeri yok aslinda. Yaptigi isi en iyi yapan alet iste. O yuzden parasi neyse verip aliyosun iki senede bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar