Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i phone 6 plus VS note 4

chrome

Öne çıkan mesajlar

Ayfon said:

Sony z3 neden iphone'un rakibi olarak gösterilmiyo? Techo-gourmet'lere sesleniyorum.

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z3-6539.php

Valla arkadaşımda Z2 var ama bişeyler eksik gibi telefonda ya.

Pek albenisi yok, simsiyah televizyon gibi bişey. Yoksa kamerası falan çok güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yok kimseyi biseyin fanboi yapma asdfsadf
android yeni teknolojilerde cok agresif oynuyor.
apple artik biraz daha saglamci oynamakta.
android inovasyon olarak ciddi isler yapiyor; apple bakiyor bu olmus diyor ona benzer bisey yapiyor. Hayvan gibi para kazaniyor.
Ama sonucta ciddi anlamda androidin agresifligine ihtiyac var.
Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:

abi yok kimseyi biseyin fanboi yapma asdfsadf
android yeni teknolojilerde cok agresif oynuyor.
apple artik biraz daha saglamci oynamakta.
android inovasyon olarak ciddi isler yapiyor; apple bakiyor bu olmus diyor ona benzer bisey yapiyor. Hayvan gibi para kazaniyor.
Ama sonucta ciddi anlamda androidin agresifligine ihtiyac var.

geyik abi

o kadar iphone alıp dağıtacak param olsa gidip gtx780i ekran kartı alırım lan lkasjdlasj
Sosyal ağlarda paylaş

neden bilmiyorum belki de bir çeşit sapığım ya da fetişizm bu.. ios vs android topiği açıp insanların bu konuda tartışmasını seyrederken jelli melli girişesim geliyor. oww yeaaa yeaaa baby yeaa. android yeaaa.. applefags yeaaaaa go on bıngıldak yeaaaa yeaaaaaa ooooow battery life baggio yeaaa yeaaa diye.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

neden bilmiyorum belki de bir çeşit sapığım ya da fetişizm bu.. ios vs android topiği açıp insanların bu konuda tartışmasını seyrederken jelli melli girişesim geliyor. oww yeaaa yeaaa baby yeaa. android yeaaa.. applefags yeaaaaa go on bıngıldak yeaaaa yeaaaaaa ooooow battery life baggio yeaaa yeaaa diye.

senin maca gidesin gelmis abi
Sosyal ağlarda paylaş

bi de o donanıma o para verilmesin ya.. nexus 4 kullanıyorum çok memnunum 2 sene daha değiştirmem telefonu, fiyatı daha uygun olmadıkça iphone a geçmem herhalde, bi de otu boku paralı yapmasınlar, hem bi dünya para alıyor hem de her uygulama 3-5 çekiyor bişiler

mesela uygulama ios da ne kullanıyorsunuz da androidde verim alamıyorsunuz? ben henüz bunu yaşamadım
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

bugün bir iphone fiyat/performansa değiyor mu?

Hicbir telefon f/p a degmez

Ama ben 5i iki yildir kullaniyorum. Yavaslama falan yok takilma bozulma "abi beni formatla" yok. Gunun 12 saati elimde , her isimi otel rezervasyonlari acenta intranetleri dahil buradan hallediyorum(gerci onlar her alette calisiyo)

Diyecegim o ki , bu kadar cok kullandigim bir aletin belli bir degeri yok aslinda.

Yaptigi isi en iyi yapan alet iste. O yuzden parasi neyse verip aliyosun iki senede bir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...