Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

357. Dönem (Kasım 2014) KD. ve YD. Subay Adayları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
diploma, transkript, nüfus cüzdanı, yds/toefl sınav sonuçları
hepsinin fotokopisi.

fotoğraf götürmeye gerek var mı bilmiyorum bana gerekmemişti, orada çekmişlerdi bilgisayardan.

edit: gerçi ben başvuru için yazdım. sadece tecil bozmada neler lazım onu bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
hss..abi harward a kayida gitmiyorsunuz yahu..o dediginiz bilgilerin hepsi zaten -ogrenim durumunuz vs- unviersiteleriniz tarafindan coktan bildirilmis oluyor.. not ortalamasini filan naapicaksiniz..
Mesaj tarihi:
Goering said:

bir de kasım celbi tatbikat/denetleme görmez genellikle (ege'de değilse), şubat celbi net görüyor ikisini de (ben gördüm tavsiye etmiyorum, 4 hafta çadırda yattılar. ben yazıcıyım diye gitmedim)

Ankara'daydim Kasim celbi, Kasim denetlemesine sokmadilar bizi yeni geldigimizden ama Mart-Nisan denetlemesine soktular uzun donemlerle. 3k tecizatli kosu, komando pentatlonu, egitim, fln nerdeyse hepsine soktular bizi (ilk basta KDler girmicek dendi hatta resmi yazi bile vardi ama yinede soktular bizi).
Mesaj tarihi:
fixmen said:

Ankara'daydim Kasim celbi, Kasim denetlemesine sokmadilar bizi yeni geldigimizden ama Mart-Nisan denetlemesine soktular uzun donemlerle. 3k tecizatli kosu, komando pentatlonu, egitim, fln nerdeyse hepsine soktular bizi (ilk basta KDler girmicek dendi hatta resmi yazi bile vardi ama yinede soktular bizi).

mart-nisan denetlemesinde:
dediklerinin hepsine girdim, hani onlar çok koymadı ama karargahta 2005'ten beri kayıt altında tutulan evrakları gözden geçirttiler.

sırf bunun için bile 30k verip bedelli yapardım açıkçası...

mayıs'ta ege'de bir tugaydaysanız bittiniz (efes tatbikatı)
şubat'ta tankçıysanız herhangi bir yerdeyseniz bittiniz (ankara tank/top tatbikatları)

benden peşin peşin söylemesi.

bir de içeri girerken inzibat kapıda eli yüzü düzgün adam seçer,
garsonluk yaptım / otellerde çalıştım diyin
Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

Şubat celbi 15 Kasım sondu. Eğer tekrar bir emir gelirse uzatıyorlarmış 30 kasım'a ben 14 kasım'da başvuru yaparken henüz bir emir gelmedi o yüzden 15'i cuma günü son demişlerdi.

haydaaa olm bi kaç kişi şubeyi aramış 30 demişler
ben arıom açmıolar
Mesaj tarihi:
axedice said:

Blackice bakıyorum elin ayağına dolanmış bi heyecan yapmışsın.

Tam da 25 yaş 17bin tele açıklamaları dolanmaya başlamışken..

sen demio muydun bekleme ağustosu git kışın diye gidiyorum işte mersine çıkarım belki gelirim tantuni yeriz
  • Yeni Oluştur...