Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

357. Dönem (Kasım 2014) KD. ve YD. Subay Adayları

Harir

Öne çıkan mesajlar

Goering said:

bir de kasım celbi tatbikat/denetleme görmez genellikle (ege'de değilse), şubat celbi net görüyor ikisini de (ben gördüm tavsiye etmiyorum, 4 hafta çadırda yattılar. ben yazıcıyım diye gitmedim)

Ankara'daydim Kasim celbi, Kasim denetlemesine sokmadilar bizi yeni geldigimizden ama Mart-Nisan denetlemesine soktular uzun donemlerle. 3k tecizatli kosu, komando pentatlonu, egitim, fln nerdeyse hepsine soktular bizi (ilk basta KDler girmicek dendi hatta resmi yazi bile vardi ama yinede soktular bizi).
Sosyal ağlarda paylaş

fixmen said:

Ankara'daydim Kasim celbi, Kasim denetlemesine sokmadilar bizi yeni geldigimizden ama Mart-Nisan denetlemesine soktular uzun donemlerle. 3k tecizatli kosu, komando pentatlonu, egitim, fln nerdeyse hepsine soktular bizi (ilk basta KDler girmicek dendi hatta resmi yazi bile vardi ama yinede soktular bizi).

mart-nisan denetlemesinde:
dediklerinin hepsine girdim, hani onlar çok koymadı ama karargahta 2005'ten beri kayıt altında tutulan evrakları gözden geçirttiler.

sırf bunun için bile 30k verip bedelli yapardım açıkçası...

mayıs'ta ege'de bir tugaydaysanız bittiniz (efes tatbikatı)
şubat'ta tankçıysanız herhangi bir yerdeyseniz bittiniz (ankara tank/top tatbikatları)

benden peşin peşin söylemesi.

bir de içeri girerken inzibat kapıda eli yüzü düzgün adam seçer,
garsonluk yaptım / otellerde çalıştım diyin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...