Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 ben galba gidicem ya 30 kasıma kadar vaktim varsa yaptırıcam kaydı. arıyorum şubeyi açmıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 yabancı dil sınavına girdiyseniz onun sonucunu da götürebilirsiniz. tam olarak etkisi ne oluyor bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 tecil bozcam ben ne götürüoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 diploma, transkript, nüfus cüzdanı, yds/toefl sınav sonuçları hepsinin fotokopisi. fotoğraf götürmeye gerek var mı bilmiyorum bana gerekmemişti, orada çekmişlerdi bilgisayardan. edit: gerçi ben başvuru için yazdım. sadece tecil bozmada neler lazım onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 hss..abi harward a kayida gitmiyorsunuz yahu..o dediginiz bilgilerin hepsi zaten -ogrenim durumunuz vs- unviersiteleriniz tarafindan coktan bildirilmis oluyor.. not ortalamasini filan naapicaksiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 yok öyle bir dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Goering said: bir de kasım celbi tatbikat/denetleme görmez genellikle (ege'de değilse), şubat celbi net görüyor ikisini de (ben gördüm tavsiye etmiyorum, 4 hafta çadırda yattılar. ben yazıcıyım diye gitmedim) Ankara'daydim Kasim celbi, Kasim denetlemesine sokmadilar bizi yeni geldigimizden ama Mart-Nisan denetlemesine soktular uzun donemlerle. 3k tecizatli kosu, komando pentatlonu, egitim, fln nerdeyse hepsine soktular bizi (ilk basta KDler girmicek dendi hatta resmi yazi bile vardi ama yinede soktular bizi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 ben açtım bekliyorum abi yapcak bişey yok eninde sonunda yapılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 bence de yap, seçimler öncesi gayet güzel bir zaman askerlik için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 fixmen said: Ankara'daydim Kasim celbi, Kasim denetlemesine sokmadilar bizi yeni geldigimizden ama Mart-Nisan denetlemesine soktular uzun donemlerle. 3k tecizatli kosu, komando pentatlonu, egitim, fln nerdeyse hepsine soktular bizi (ilk basta KDler girmicek dendi hatta resmi yazi bile vardi ama yinede soktular bizi). mart-nisan denetlemesinde: dediklerinin hepsine girdim, hani onlar çok koymadı ama karargahta 2005'ten beri kayıt altında tutulan evrakları gözden geçirttiler. sırf bunun için bile 30k verip bedelli yapardım açıkçası... mayıs'ta ege'de bir tugaydaysanız bittiniz (efes tatbikatı) şubat'ta tankçıysanız herhangi bir yerdeyseniz bittiniz (ankara tank/top tatbikatları) benden peşin peşin söylemesi. bir de içeri girerken inzibat kapıda eli yüzü düzgün adam seçer, garsonluk yaptım / otellerde çalıştım diyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 SeaGle said: https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/asal.JPG şu doğru di mi ya baya gaza geldim çünkü ben gidiyorum şubatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 doğru evet. http://www.asal.msb.gov.tr/ yedek subay işlemleri -> erken sevk işlemleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Şubat celbi 15 Kasım sondu. Eğer tekrar bir emir gelirse uzatıyorlarmış 30 kasım'a ben 14 kasım'da başvuru yaparken henüz bir emir gelmedi o yüzden 15'i cuma günü son demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 30 Kasım'a kadar devam ediyor olması lazım ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 dusuncelihayvan said: Şubat celbi 15 Kasım sondu. Eğer tekrar bir emir gelirse uzatıyorlarmış 30 kasım'a ben 14 kasım'da başvuru yaparken henüz bir emir gelmedi o yüzden 15'i cuma günü son demişlerdi. haydaaa olm bi kaç kişi şubeyi aramış 30 demişler ben arıom açmıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 30 olmasa asal'ın sitesinden düzeltmezlerdi ya. kasım celbi için bile hemen ağustos 15'i, 31 yapmışlardı uzatılınca. yine sor tabi sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 ben yarın gidiyorum şubeye. alırlarsa da direk başvurucam heralde tecil bozmak için belge istemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 http://www.asal.msb.gov.tr/esasicerik_dosyalar/yedeksubayerkensevkduyurusu.pdf ben erken sevkçi olmuyo muyum? tecilim mayısta bitiyo benim ben erken bozcam. 31 aralık diyo burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 yalnız o eski sistem, yılda 3 celp(nisan-ağustos-aralık) olduğu zamanlardan. şimdi 4 celp var şubat-mayıs-ağustos-kasım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 evet ya yenisinde 30 kasım yazıomuş zaten gördüm. 30 kasım yazması iyi ya gidim de yarın belli olsun bakalım eyvallah herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 aradım şimdi şubeyi açtılar sonunda 30 kasıma kadar başvurabilirsin dedi ama 30una bırakma bu hafta hallet dedi. GG NO RE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 hayırlısı be gülüm deseydin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Blackice bakıyorum elin ayağına dolanmış bi heyecan yapmışsın. Tam da 25 yaş 17bin tele açıklamaları dolanmaya başlamışken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Umarım çarşı izni olan bir yere düşersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 axedice said: Blackice bakıyorum elin ayağına dolanmış bi heyecan yapmışsın. Tam da 25 yaş 17bin tele açıklamaları dolanmaya başlamışken.. sen demio muydun bekleme ağustosu git kışın diye gidiyorum işte mersine çıkarım belki gelirim tantuni yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar