Playbook Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Merhabalar, Canım ciğerim MSI GTX 680 Lightning'imi GTX 780Ti alacağım için satıyorum. Kutusu bulunmakta, sıfır gibi teslim edilecek. İnanmak güç de olsa hiç overclock yapılmadı, narin narin soğuk soğuk çalışıyor kasamın içinde. Load %100 çalıştıracak oyun bile oynamadım diyebilirim; LoL, FM ve Diablo oynadım daha çok geçtiğimiz zamanda. Herhangi bir GPU stress test veya 3D Mark uygulaması ile test yapıp sonuçları da buraya koyabilirim. Performans olarak GTX 770lerle denk olduğundan ve özel tasarım olduğundan fiyatı 700 gibi düşünüyorum. Bu sexy beast'in üstüne çıkıp kırbacı vurmak isteyenler eqlesin. Guru3D review'ı Not: Daha önce yine paticik'te bir ekran kartı satışı gerçekleştirmiştim, hiç sıkıntı yaşamadık. (GTX 580) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Madem zorlayacak oyun oynamiyosun , 780ti sevdasi nereden cikti? Sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Önümüz Q4 2014, Dragon Age 3 ve nice Frostbite 3 engine kullanan diğer oyunlar geliyor. 120 HZ refresh rateli monitor kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Monitör modelin ney? Merak ettim bende almayı düşünüyorum csgo için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Asus VG236H 23" Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 700e sıfır 280x var ayol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Voltage locked 280xler. Emin de değilim zaten fiyattan piyasasını kontrol etmedim pek, tekliflere açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 500 lira bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Fena fiyat değil yani. Alınabilütisü var. Hayırlı satışlar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 voltage locked'lar, Frostbite 3 ler bilmem neler o kart o.c yemiş belli hadi açıl bize =) güzel olmuş fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Ahuah yok yapmadım gerçekten hiç. GPU heavy oyun oynamadığımdan gerek görmedim :) Bu arada bir haftaya alıcı bulamazsam donanımhaber'e koyacağım. Önce patiye koyup komünüme faydalı bir birey olayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 O kadar paranoyak olmayın yahu. Hava soğutma altında OC yapsa ne olur yapmasa ne olur. Karta custom bios atsa bile verebileceği max voltaj ortada bu da gpuyu eritip bitirecek ömrünü azaltacak bir durum teşkil etmiyor zaten. Sanki Ln2 altında kartı kullanıp günlerce bench alıp suicide runlar yapmış gibi DOĞRU SÖYLE OC YAPTIN MI muhabbetine girmeye gerek yok :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 benim 2 yıldır aralıksız oc'li takılıyo. canavar gibi hala. zaten 3 yıldan sonra çalışsa da kullanılmaz yavaş kalacağından. yani öle dert bir şey değil oc. takmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Core ve mem'de kaç mhz'e ulaştın? Bir de gain'in ne kadar oldu? Alıcı çıkmazsa OC yapıp devam edebilirim kullanmaya. İşlemciyi ilk günden ocli kullanıyorum misal i7-950 var 4ghz'de kullanıyorum. Bana mısın demedi 4 senedir. Normalde zamanla voltaj bi notch arttırılır stabilite devam etsin diye. Sağlam yapıyorlar bileşenleri günümüzde. Bir de iyice off-topic olacak ama R290x Lightning hakkında ne düşünüyosunuz? Bununla Msi 780ti gaming arasında kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 benim 7970 var bundan değil. 7970ghz edition gibi kullanıyorum ama. işlemci de i52500k yı 4.5ghz de kullanıyorum. ikisi de 2.5 yıldır bu şekilde takılıyo. 1 gün bile kapatmamışımdır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 680 Lightning bende de vardı ilk çıktığı zamanlar. Hava soğutma altında core 1356-1372 mhz arasındaydı memory +925 ile 1950Mhz civarında bir şeydi sanırım ki en yüksek memory oc olabilen kartlardan bir tanesiydi. İlk batch güzeldi aslında ama ilk üretilen 5000 kart sonrası MSI Nvidia'dan uyarıyı aldığı için daha sonra üretilen kartlar limitlenmişti :) 980lerin çıkmasına bir şey kalmadı pek fiyatlandırmanın değişmesi söz konusu olabilir bu durumda biraz bekleyip ne olacağını gördükten sonra bir kart almak daha akıllıca olacaktır. Bu aşamada Ne 290x ne de 780 ti almak için acele edilmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 son fiyat 500'den yine bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 400 iiidir fakir sevindirip sevap point almak istersen diye dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 8+6 pciex pin kablosu olan powerla çalışmaz dimi bu? İlla 8+8 pciex kablosu olan power supply mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 425 e birazdan alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 bunda olmaz maalesef. 680 Evga SC bulabilirsen onlar 1x6pin 1x8pin istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Esh said: 415 e birazdan alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 440 TL esh, çekil abi aradan onboard ekran kartıyla oyun oynadınmı sen hiç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Satış 500TL'den devam etmekte. Donanımhaber'de 650 liradan satılıyor. http://forum.donanimhaber.com/m_99088098/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar