Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık GTX 680 Lightning


Playbook

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

Canım ciğerim MSI GTX 680 Lightning'imi GTX 780Ti alacağım için satıyorum. Kutusu bulunmakta, sıfır gibi teslim edilecek.

İnanmak güç de olsa hiç overclock yapılmadı, narin narin soğuk soğuk çalışıyor kasamın içinde. Load %100 çalıştıracak oyun bile oynamadım diyebilirim; LoL, FM ve Diablo oynadım daha çok geçtiğimiz zamanda. Herhangi bir GPU stress test veya 3D Mark uygulaması ile test yapıp sonuçları da buraya koyabilirim.

Performans olarak GTX 770lerle denk olduğundan ve özel tasarım olduğundan fiyatı 700 gibi düşünüyorum.

Bu sexy beast'in üstüne çıkıp kırbacı vurmak isteyenler eqlesin.

Guru3D review'ı


Not: Daha önce yine paticik'te bir ekran kartı satışı gerçekleştirmiştim, hiç sıkıntı yaşamadık. (GTX 580)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar paranoyak olmayın yahu.

Hava soğutma altında OC yapsa ne olur yapmasa ne olur. Karta custom bios atsa bile verebileceği max voltaj ortada bu da gpuyu eritip bitirecek ömrünü azaltacak bir durum teşkil etmiyor zaten.

Sanki Ln2 altında kartı kullanıp günlerce bench alıp suicide runlar yapmış gibi DOĞRU SÖYLE OC YAPTIN MI muhabbetine girmeye gerek yok :)-D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Core ve mem'de kaç mhz'e ulaştın? Bir de gain'in ne kadar oldu? Alıcı çıkmazsa OC yapıp devam edebilirim kullanmaya.

İşlemciyi ilk günden ocli kullanıyorum misal i7-950 var 4ghz'de kullanıyorum. Bana mısın demedi 4 senedir. Normalde zamanla voltaj bi notch arttırılır stabilite devam etsin diye. Sağlam yapıyorlar bileşenleri günümüzde.

Bir de iyice off-topic olacak ama R290x Lightning hakkında ne düşünüyosunuz? Bununla Msi 780ti gaming arasında kaldım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

680 Lightning bende de vardı ilk çıktığı zamanlar. Hava soğutma altında core 1356-1372 mhz arasındaydı memory +925 ile 1950Mhz civarında bir şeydi sanırım ki en yüksek memory oc olabilen kartlardan bir tanesiydi.

İlk batch güzeldi aslında ama ilk üretilen 5000 kart sonrası MSI Nvidia'dan uyarıyı aldığı için daha sonra üretilen kartlar limitlenmişti :)

980lerin çıkmasına bir şey kalmadı pek fiyatlandırmanın değişmesi söz konusu olabilir bu durumda biraz bekleyip ne olacağını gördükten sonra bir kart almak daha akıllıca olacaktır. Bu aşamada Ne 290x ne de 780 ti almak için acele edilmemeli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...